athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
ΝτακαΣκούροι ημεδαποί από Ζεφύρι ή σκούροι από Ντάκα?
ΝτακαΣκούροι ημεδαποί από Ζεφύρι ή σκούροι από Ντάκα?
ρε χασοδικη δεν τον παιζεις ... απλα πετας την μπαλα στην εξεδρα !Ασε μας φιλε, τον παιζουμε με Ταιλερ τωρα, μην μας ενοχλεις
Εγω τα εχω πειτωρα που ειπες για ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που χαθηκε Λεγκολιαρης;
κλαιει γοερα για χθες;
Ωραια και τι θελεις τωρα?ρε χασοδικη δεν τον παιζεις ... απλα πετας την μπαλα στην εξεδρα !
οπως σου εχουν πει να κανεις απο το μαγαζακι που σε πληρωνει !!
ξυπνα Ελληναρα !
μαλακες ο ενας σας λεει οτι δεν φυσαει γι αυτο ακριβαινει το ρευμα
ο αλλος σας λεει οτι στην γερμανια ειναι χαλια τα απορρυπαντικα για αυτο ειναι πιο φτηνα
και εσεις τα τρωτε ολα αμασητα !
σαν τον Τονυ και αυτοςΕγω τα εχω πει
Σιγα σιγα αραιωνει ο τυπος,
εχει καταλαβει οτι ερχεται πανωλεθρια και εχει εκτεθει πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραια και τι θελεις τωρα?
Τουλάχιστον αυτός αντρικά το παραδέχεται χύμα.τωρα που ειπες για ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που χαθηκε Λεγκολιαρης;
κλαιει γοερα για χθες;
ισχυει παντελονατος μπουστηςΤουλάχιστον αυτός αντρικά το παραδέχεται χύμα.
ισχυει παντελονατος μπουστης
μπηκε μεσα πολλα χρονια θα ζησει θα μας θαψει ολους
Ξέρω τι θες....μπηκε μεσα πολλα χρονια θα ζησει θα μας θαψει ολους
σε βλεπω Ιουλη να βγεις μανταλακια για αυτα που χρωσταςεγώ τσέπωνα τα 5.000 από τάιλερ έδινα 1000 ευρώ σε έναν φτωχό να τον φερμάρει και κράταγα τα 4Κ για να τα μοιράσω στους εργάτες αν μαυρίσουν την νδ
δε πιστεύω να παρακολουθείς και εσύ τις ρουφιανολίστες?σε βλεπω Ιουλη να βγεις μανταλακια για αυτα που χρωστας
συνεχεια,ΣΥΝΕΧΕΙΑ..δε πιστεύω να παρακολουθείς και εσύ τις ρουφιανολίστες?
μου χρωστάνε δε τους χρωστάωσυνεχεια,ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
Εναν καλο ελεγχο θελεις εσυ για να στρωσεις χαρακτηραμου χρωστάνε δε τους χρωστάω
γιατί δε βγάζουν τα κοπρόσκυλα και λίστες με τις οφειλές του κράτους στους τίμιους επιχειρηματίες?
πιο ευκολα πιστευω οτι Χαρτοπολεμος ειναι εκτος βραχιολιων παρα οτι σου χρωσταει το κρατοςμου χρωστάνε δε τους χρωστάω
γιατί δε βγάζουν τα κοπρόσκυλα και λίστες με τις οφειλές του κράτους στους τίμιους επιχειρηματίες?
δε μπορεί να γίνει έλεγχος αν έχεις κλείσει τα βιβλίαΕναν καλο ελεγχο θελεις εσυ για να στρωσεις χαρακτηρα
θα ΓΑΜΗΘΕΙΣδε μπορεί να γίνει έλεγχος αν έχεις κλείσει τα βιβλία
μπροστά σε όλους όμως απειλείς με έλεγχο τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων. γνωστή τακτική της νέας δημοκρατίας αυτό
Δεν νοειται "απειλη" με νομιμη ενεργειαδε μπορεί να γίνει έλεγχος αν έχεις κλείσει τα βιβλία
μπροστά σε όλους όμως απειλείς με έλεγχο τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων. γνωστή τακτική της νέας δημοκρατίας αυτό
ξέρεις ότι μερικά νοσοκομεία κάνουν να πληρώσουν πάνω από 9 μήνες????πιο ευκολα πιστευω οτι Χαρτοπολεμος ειναι εκτος βραχιολιων παρα οτι σου χρωσταει το κρατος