You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 221K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.489
- Πόντοι
- 2.606
νταξει,ανετα συναγωνιζεται αυτη η φωτο ,πανελ της αννιτας οταν η εκπομπη ηταν στα ντουζενια της......ο τερμα δεξια που αχνοφεγγει ειναι ο πορνομεταναστης ο δημητρακης?Μονο εσενα δεν ειδα σε φωτο στα εγκαινια Νταιμα , κανονικά θα επρεπε να σε ειχαν καλέσει οι δικοι σου
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σας προσφέρω τα καλύτερα. Τα καλύτερα λέμε. Ακολουθήστε με και φάτε καλά πριν έρθει η συντέλεια.
Τι Μασούτης κι αρχίδια
με 8,90 το αρνί; πότε έγινε αυτό; αλλά κι αν έγινε θα είχε όπως πάντα ενάμιση αρνί
ο μπατιρης σε κάθε μαγαζί.
Οι άλλοι έχουν στόλο αρνιών να διαλέξεις καρέ, νεφραμιές, μπολιες, τους πίνω το αίμα, μέχρι μενταγιόν τους βάζω
και μου κόβουν από την σέλα.
Στίκερ έχει ο Μασουτης;
δεν έχει. Στα ΑΒ, στο my market και στον Σκλαβενίτη βάζουν πολλά προϊόντα 50% κάτω. Πήρα από my market
to Αxe Τemptation Darkness eau de toilette (όχι σπρευ και μαλακίες) 45% κάτω
και γαμάει. Που να βρω λεφτά να πάρω Heaven από Chopard; πήρα ελίτσες σοκολατάκια Χατζηγιαννάκης με πορτοκάλι και σοκολάτα υγείας 1,27 με έκπτωση (μίνι συσκευασία) που αν τα φάτε θα νομίζετε ότι τα έφτιαξε Παριζιάνος ζαχαροπλάστης.
Τα βάζετε σε κουτί
και τα στέλνετε δώρο σε πρωθυπουργό και το χάφτει άνετα. Τώρα θα φτιάξω σπαλομπριζόλες με αλάτι
και λεμονοπίπερο
Κοιτάξτε κόψιμο. Αλφάδι!
Τι Μασούτης κι αρχίδια
με 8,90 το αρνί; πότε έγινε αυτό; αλλά κι αν έγινε θα είχε όπως πάντα ενάμιση αρνί
Οι άλλοι έχουν στόλο αρνιών να διαλέξεις καρέ, νεφραμιές, μπολιες, τους πίνω το αίμα, μέχρι μενταγιόν τους βάζω
Στίκερ έχει ο Μασουτης;
δεν έχει. Στα ΑΒ, στο my market και στον Σκλαβενίτη βάζουν πολλά προϊόντα 50% κάτω. Πήρα από my market
και γαμάει. Που να βρω λεφτά να πάρω Heaven από Chopard; πήρα ελίτσες σοκολατάκια Χατζηγιαννάκης με πορτοκάλι και σοκολάτα υγείας 1,27 με έκπτωση (μίνι συσκευασία) που αν τα φάτε θα νομίζετε ότι τα έφτιαξε Παριζιάνος ζαχαροπλάστης.
Τα βάζετε σε κουτί
και τα στέλνετε δώρο σε πρωθυπουργό και το χάφτει άνετα. Τώρα θα φτιάξω σπαλομπριζόλες με αλάτι
και λεμονοπίπερο
Κοιτάξτε κόψιμο. Αλφάδι!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε νομίζω ότι λεμόνι στη μπριζόλα πρέπει να βάλεις μετά το ψήσιμο γιατί στεγνώνειΣας προσφέρω τα καλύτερα. Τα καλύτερα λέμε. Ακολουθήστε με και φάτε καλά πριν έρθει η συντέλεια.
Τι Μασούτης κι αρχίδια
Στίκερ έχει ο Μασουτης;
Τα βάζετε σε κουτί
και λεμονοπίπερο
Κοιτάξτε κόψιμο. Αλφάδι!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Λεμονοπίπερο έγραψα ρε μαν. Σκόνη είναι. Πάω και τα παίρνω όλα από Αθήνα Ευριπίδου κι αν δεν προλαβαίνω από τον Αρβανίτη Φιλιππουπόλεως 13 κάτω από την αγ.Μελετίου σε καλές τιμές.Τύπε νομίζω ότι λεμόνι στη μπριζόλα πρέπει να βάλεις μετά το ψήσιμο γιατί στεγνώνει
Τώρα θα μου φέρουν τυρί αρσενικό Νάξου να φάω. Δεν συμφέρει από σούπερ αυτό κι είναι και πανάκριβο, άσε που όποτε ανοίξουν το κεφάλι θα κάνουν έξι μήνες να το πουλήσουν
και θα γίνει σαν σοβάς.
Μην λεμε τα ίδια.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
τι λεμονοπίπερο ρε μαν τι είναι αυτό γενετικά πειράματα στο πιπέρι έχουν κάνει?Λεμονοπίπερο έγραψα ρε μαν. Σκόνη είναι. Πάω και τα παίρνω όλα από Αθήνα Ευριπίδου κι αν δεν προλαβαίνω από τον Αρβανίτη Φιλιππουπόλεως 13 κάτω από την αγ.Μελετίου.
Τώρα θα μου φέρουν τυρί αρσενικό Νάξου να φάω. Δεν συμφέρει από σούπερ αυτό κι είναι και πανάκριβο, άσε που όποτε ανοίξουν το κεφάλι θα κάνουν έξι μήνες να το πουλήσουν
και θα γίνει σαν σοβάς.
Μην λεμε τα ίδια.
πιπέρι με τεχνητή νοημοσύνη?
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μίγμα μαν. Απλό κι ανόθευτο. Αν θες χημεία έχει βγει tenderizer για κρέατα που τα μαλακώνει αλλά αυτό δεν το συνιστώ. Και δεντρομολόχα να πάρετε (αλθαία) τώρα που χειμωνιαζει και θα βήχετε με όσα θα πληρώνετε. Πάρτε και καραμέλες Κάιζερ με ιαπωνικη μέντα από φαρμακείο για βήχα. Τα έχω ελέγξει όλα. Τι στρεπσίλς και μαλακίες;τι λεμονοπίπερο ρε μαν τι είναι αυτό γενετικά πειράματα στο πιπέρι έχουν κάνει?
πιπέρι με τεχνητή νοημοσύνη?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
δε τα ξέρω εγώ αυτά τα λούλικα γιατροσόφιαΜίγμα μαν. Απλό κι ανόθευτο. Αν θες χημεία έχει βγει tenderizer για κρέατα που τα μαλακώνει αλλά αυτό δεν το συνιστώ. Και δεντρομολόχα να πάρετε (αλθαία) τώρα που χειμωνιαζει και θα βήχετε με όσα θα πληρώνετε. Πάρτε και καραμέλες Κάιζερ με ιαπωνικη μέντα από φαρμακείο για βήχα. Τα έχω ελέγξει όλα. Τι στρεπσίλς και μαλακίες;
εγώ μαλακώνω την μπριζόλα με ουίσκι 12άρι στο σβήσιμο, χώνω φουλ πιπέρι και καυτερή bbq, και αν με πιάσει ο λαιμός μου πίνω ρακί που την έχω ζεστάνει στα μικροκύματα και αν δεν πιάσει με τη μία ανοίγω το ντεπόζιτο στο ντίζελ και τραβάω μια καλή μυτιά και ξεμπουκώνουν όλα
ούτε βήχας ούτε τίποτα
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μην παίρνετε μίγματα από λαϊκή. Και όσοι είναι παντρεμένοι και τους φτιάξει τσουρέκι η γυναίκα τους (που νομίζουν δηλαδή ότι μπορούν να φτιάξουν τσουρέκι σπίτι γιατί το τσουρέκι θέλει ζύμωμα σε υψηλή ταχύτητα για κάνα μισάωρο εκτός αν αφαιρέσεις υγρά) μην πάρετε χύμα μαχλέπι να βάλετε
γιατί έχουν αλέσει μαζί
και ρεβύθια. Τα λέμε.
γιατί έχουν αλέσει μαζί
και ρεβύθια. Τα λέμε.
pipinilover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 837
- Πόντοι
- 990
Και ο Βασιλόπουλος πάντως τιμές κεφαλαίου έχει...Ακριβός πολύΠοια μαρκα είναι να μην πατήσουμε? Σκλαβενίτης ξέρω εχει αδελφικες σχέσεις με τη νουδουλα για αυτό δεν πατάω ποτε
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Έτσι ακριβώς. 4κ περίπου κοστίζει η διαδικασία.Τώρα σε κατάλαβα
καλά ξέρω και δικηγόρους που δεν παίρνουν καθόλου λεφτά αρχικά και βάζουν ακόμα και τα παράβολα από την τσέπη τους και μετά παίρνουν από την διαταγή....
και σε άλλες περιπτώσεις αν σου χρωστάει ο άλλος 1.500 - 2000 πχ από τιμολόγια...λες στο δικηγόρο πάρτο πάνω σου αντι να του τα χαρίσω γάμα του το σπίτι και πάρτα εσύ μετά....πολλά παίζουν
το θέμα είναι ότι αν σου χρωστάει ο άλλος 10 χιλιάρικα και προτιμάει να παει στα δικαστήρια αντί να κάνει ιδιωτικό συμφωνητικό με δόσεις....διακανονισμό....
το πιθανότερο είναι ότι μετά την αγωγή, μετά την διαταγή....ακόμα και με την κατάσχεση....θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει τίποτα για να πάρεις......θα κοινοποιήσεις την κατάσχεση στις τράπεζες....θα δεις ότι οι λογαριασμοί ή δεν έχουν μία ή είναι ήδη δεσυμευμένοι από την εφορία ή το ικα...
θα πας στην εταιρεία να του να κατασχέσεις τι? τα γραφεία και τα φορτηγά? ξέρεις πόσο κοστίζει ο πλειστηριασμός τους? αρχίδια.....
αυτά τα κάνουν οι δικηγόροι μόνο αν ξέρουν ότι είναι σίγουρα....
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.907
- Πόντοι
- 3.246
first worldΣανέλ μπλου παρφουμ 197 ευρώ ρε μουνια τα 150 ml από 160 ?
Να πάρεις τα 100 μλ που κοστίζουν πιο λίγο χασοδικης
problems για τους κατοίκους της Εκάλης
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να βλέπεις τη ζωή να χάνεται από τα μάτια τους όταν βλέπουν τον δικαστικό επιμελητήΈτσι ακριβώς. 4κ περίπου κοστίζει η διαδικασία.
γύφτοι ανά τον κόσμο να ξέρετε....ερχόμαστε δε σας χαρίζουμε ούτε 500 ευρώ
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Στην δική μου περίπτωση μάλλον τον έγραψαν στα @@ τους τον επιμελητή γιατί δεν είχε τπτ να του κατασχέσουν εκτός από ένα πατρικό κατά 50% με επικαρπία του πατέρα του.Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να βλέπεις τη ζωή να χάνεται από τα μάτια τους όταν βλέπουν τον δικαστικό επιμελητή
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
Ρε τύπε,Στην δική μου περίπτωση μάλλον τον έγραψαν στα @@ τους τον επιμελητή γιατί δεν είχε τπτ να του κατασχέσουν εκτός από ένα πατρικό κατά 50% με επικαρπία του πατέρα του.
Όπως σε όλα στην ζωή...δε πας ξυπόλυτος στα αγκάθια...ούτε πιστεύεις ότι μαλακία σου λέει ο κάθε δικηγόρος του vrisko για να σου ξηλώσει 600ε προκαταβολή και άλλα 2Κ μετά
Αυτά τα κόλπα με τις κατασχέσεις εις χείρας τρίτων και τους πλειστηριασμούς τα κάνεις εκεί που ξέρεις ότι θα βρεις κάτι....που έχει αμάξια, μηχανήματα, τη μέιμπαχ που παρκάρει έξω από το γραφείο του...κάτι.....
σου έχω ξανά πει η προσωπική περιουσία ΔΕΝ υπολογίζεται...όταν έρχεται ο επιμελητής κατασχέτει ότι βρει...δε θα πάει σπίτι του στην εταιρεία του θα πάει...
γιαυτό πάντα να έχεις leasing αυτοκίνητα και να μισθώνεις ακόμα και τα λαπτοπ για να παίρνουν όλοι τα @@
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.553
- Πόντοι
- 3.656
Ρε παπάρα, πόσα γίνεις για επίδοση στου διαόλου τη μάνα ;Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να βλέπεις τη ζωή να χάνεται από τα μάτια τους όταν βλέπουν τον δικαστικό επιμελητή
Και παίζει να είναι ο επιμελητής ξάδελφος του μπαταχτζή .... και να καίνε το εξώδικο στην ψησταριά
ψήνοντας κοντοσούβλι .......