You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 216
ενταξει ο @RETRO ειναι μορφη τι ξεγυμνωμα επαιξε τωρα; στα 28 ο μπουχεσας οχι της ραφηνας δαγκωνε τον πατερα του;δεν εχει πει ποτέ
εκτος αν ειναι ψέματα και τα έχει μπερδεψει λιγο ....
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.307
- Πόντοι
- 456
Πέρα απο τη πλάκα το έχω σκεφτεί αλλά κομματάκι δύσκολο
Δεν είμαι τόσο μεγάλος όσο να θυμάμαι δραχμές. Θυμάμαι καθαρά όμως ότι μικρός έβγαινα με ένα τάληρο από το σπίτι και περνούσα καλά.
Τώρα για τα ίδια ακριβώς ( φάση τυρόπιτα , πιτόγυρο , coca cola , τσιγάρα ) πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 15 ενώ η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.967
- Πόντοι
- 6.056
Πέρα απο τη πλάκα το έχω σκεφτεί αλλά κομματάκι δύσκολο
Δεν είμαι τόσο μεγάλος όσο να θυμάμαι δραχμές. Θυμάμαι καθαρά όμως ότι μικρός έβγαινα με ένα τάληρο από το σπίτι και περνούσα καλά.
Τώρα για τα ίδια ακριβώς ( φάση τυρόπιτα , πιτόγυρο , coca cola , τσιγάρα ) πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 15 ενώ η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα.
Για να καταλάβεις εποχή δραχμών ....
Βίλλα σχεδόν , 200τμ ... με φουλ κλιματισμό .... πλήρωνε ρεύμα
130€ 4μηνο .... το 1995 !!!!!!!
Το πιάνεις ;;;;;
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.077
- Πόντοι
- 2.696
Πάντως και εγώ σοβαρά τώρα, με μούσια τον φαντάζομαι (δεν ξέρω τον λόγο)...Γιατί ξυρίζεται ;
Είσαι σίγουρος ;
Μήπως αφήνει μούσια, να κρύβουν τα δόντια που λείπουν ;;
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 6.166
Γαμα τα γεροντια Κουλα να τους κοψεις και την συνταξη να γουσταρουμε διπλα
Η ακρίβεια και τα ανεπαρκή εισοδήματα δυσκολεύουν διαρκώς τα ελληνικά νοικοκυριά - Το 17,4% των νοικοκυριών σε κίνδυνο φτώχειας
Ακρίβεια: Καταγγέλλουν νέες ανατιμήσεις οι καταναλωτές - «Φωτιά» κρεμμύδια και φρούτα
Οι τιμές έχουν αυξηθεί ακόμη και 50% σε βασικά είδη διατροφής
www.newsbomb.gr
Ακρίβεια: Πώς «αμύνονται» οι καταναλωτές – Η απόγνωση οδηγεί σε… μικρότερες ποσότητες
Οι καταναλωτές μειώνουν τις ποσότητες, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στον συνεχιζόμενο πληθωρισμό .
www.newsbomb.gr
Η ακρίβεια καλπάζει - Επτά φορές ταχύτερα οι αυξήσεις τιμών σε σχέση με τους μισθούς
Η ακρίβεια και τα ανεπαρκή εισοδήματα δυσκολεύουν διαρκώς τα ελληνικά νοικοκυριά - Το 17,4% των νοικοκυριών σε κίνδυνο φτώχειας
Η ακρίβεια καλπάζει - Επτά φορές ταχύτερα οι αυξήσεις τιμών σε σχέση με τους μισθούς
www.newsbomb.gr
Τελευταία τροποποίηση:
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.679
- Πόντοι
- 6.946
Το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα πεινάσει ούτε η Κούλα, ούτε η ξαδέρφη, αλλά ούτε και κανένας βολευτής από τους 300. Υπάρχουν πάμπολλοι παρατρεχάμενοι ακόμα, μαζί, από κοντά τους.
Οι υπόλοιποι πώς θα τα βγάλουν πέρα.
Οι υπόλοιποι πώς θα τα βγάλουν πέρα.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 6.166
Ακρίβεια: Οι μισοί Έλληνες βάζουν «κόφτη» στις αγορές τροφίμων
Το φαινόμενο της ακρίβειας αδειάζει το πορτοφόλι των πολιτών πριν καν τελειώσει ο μήνας
www.newsbomb.gr
Το φαινόμενο της ακρίβειας αδειάζει το πορτοφόλι των πολιτών πριν καν τελειώσει ο μήνας
www.newsbomb.gr
Το κόλπο με τη νοθεία στο ελαιόλαδο για να μην ανιχνεύεται εύκολα
Το κόλπο με τη νοθεία στο ελαιόλαδο για να μην ανιχνεύεται εύκολα - Σε απόγνωση οι παραγωγοί
Σύμφωνα με τον γεωπόνο και βιοτεχνολόγο Παναγιώτη Κάτσαρη το ελαιόλαδο μπορεί εύκολα να αναμειχθεί με άλλα έλαια και να πλασαριστεί ως εξαιρετικά παρθένο...
www.newsbomb.gr
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.051
- Πόντοι
- 12.756
στην Ευρωπη που οι ελεγχοι και οι νομοι λειτουργουν σιγα σιγα στρωνουν τα πραγματα.
Εδω ομως που τα καρτελ βασιλευουν και οι ελεγχοι ειναι μηδαμινοι υπαρχει η ακριβεια της κερδοσκοπιας.
Βεβαια θα τον πιουν και οι εταιρειες αφου φετα μειον 73% ,μοσχαρι μειον 20% και παει λεγοντας.
Ελπιζω να αποκτησει κατναλωτικη συνειδηση ο Ελληνας γιατι δεν εχουμε δυστυχως και να συνεχισει ετσι.
Εδω ομως που τα καρτελ βασιλευουν και οι ελεγχοι ειναι μηδαμινοι υπαρχει η ακριβεια της κερδοσκοπιας.
Βεβαια θα τον πιουν και οι εταιρειες αφου φετα μειον 73% ,μοσχαρι μειον 20% και παει λεγοντας.
Ελπιζω να αποκτησει κατναλωτικη συνειδηση ο Ελληνας γιατι δεν εχουμε δυστυχως και να συνεχισει ετσι.
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Χαχαχαχα γενικόλογα λεςστην Ευρωπη που οι ελεγχοι και οι νομοι λειτουργουν σιγα σιγα στρωνουν τα πραγματα.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 6.166
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 6.166
Διόδια: Αύξηση κατά 7,6% από το 2024 – Πόσο θα κοστίζουν οι διαδρομές
Αύξηση των διοδίων κατά 7,6% από το νέο έτος συμφώνησαν το υπουργείο Υποδομών και οι παραχωρησιούχοι των αυτοκινητοδρόμων, ύστερα από μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων.
www.kathimerini.gr
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.051
- Πόντοι
- 12.756
γαμω το σπιτι τους περδικα 20,20 τζονυ μπλακ 32,90....
ΓΑΜΙΕΣΤΕ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.051
- Πόντοι
- 12.756
δεν το εχω δοκιμασει καθολου....καλο;πάρε bushmills να βρεις την υγειά σου
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.322
- Πόντοι
- 3.656
ναι σε αυτή την τιμή δε ξέρω καλύτερο και κάνει τις πέρδικες και τους γιάννηδες να κρύβονται από ντροπήδεν το εχω δοκιμασει καθολου....καλο;
ακόμα και το απλό....και με λίγα παραπάνω στο μαλτ πας πολύ μπροστά
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 406
- Πόντοι
- 36
τα θυμαμαι, εποχες σχολειου στα μεσα των 00s, γυρω στα 13€ αυτα.. τζονυ περδικα στολι......γαμω το σπιτι τους περδικα 20,20 τζονυ μπλακ 32,90....
ΓΑΜΙΕΣΤΕ
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.421
- Πόντοι
- 2.306
Αν σου αρέσουν τα ιρλανδέζικα ειναι σούπερ.δεν το εχω δοκιμασει καθολου....καλο;
Έχουν μια διαφορετική κάπως γευση από τα σκωτζεζικα.