bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Προσωπικά έχω να δηλώσω το εξής :-
Κανένα από τα κορίτσια που έχω συναντήσει την τελευταία 5ετία τουλάχιστον δεν μου έχει πει ότι εξασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα καταναγκαστικά.
Ακόμα και την Ariella που είχα συναντήσει από το Vip δεν μου άφησε ποτέ την εντύπωση ότι κάτι περίεργο και καταναγκαστικό συνέβαινε.
Καμιά δεν ενδιαφέρεται να ανοίξει την καρδιά της σε έναν πελάτη για ένα τόσο λεπτό θέμα. Δεν σε ξέρει, δεν τη νοιάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει καταναγκασμός από τον εργοδότη. Μπορεί να έχει παιδί, δάνεια, άρρωστη μάνα, και ένα σωρό άλλες σκοτούρες τις οποίες ο οβολός σου θα απαλύνει. Γι' αυτό και θα εμπλουτίσει το σέρβις της ενώ στην πραγματικότητα δεν θέλει να κάνει ούτε τα μισά και ειδικά με πελάτη, αλλά ο χώρος της βίζιτας για τις κοπέλες είναι αρκετά ανταγωνιστικός. Αυτές είναι και οι περιπτώσεις συνηθως κατά τις οποίες μια κοπέλα θα συμφωνήσει σε εξτραδάκια από μπαρμπάδια και βρώμικες υπηρεσίες. Μόλις κλείσει αυτό το κεφάλαιο, δε θέλει ούτε να σας θυμάται. Εκτός αν είναι φιλοχρήματη ως απόρροια εθισμού σε ουσίες, κάτι που ένα έμπειρο μάτι μπορεί να εντοπίσει μέσα σε πέντε λεπτά. Σε όλα τα υπόλοιπα γνωστά γραφεία υπάρχουν κοπέλες που κάνουν ραντεβού πάσης φύσης με αντάλλαγμα κόκα. Τεσσερις τακτικές στην πρωτεύουσα τις γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο, μέχρι εκεί. Ο καθένας κοιμάται όπως στρώσει. Ενα σοβαρό γραφείο συνοδών δεν θα μπει στη διαδικασία να χτυπήσει, να απειλήσει ή να βιάσει τις κοπέλες. Ειναι επιχείρηση, όχι πέντε νοματαιοι στη Μύκονο, και στόχος τους είναι η επιχείρηση να αποφέρει κέρδος διατηρώντας παράλληλα καλή φήμη. Η γραμμή εδώ είναι πολύ λεπτή γιατί αφενός υπάρχει ανταγωνισμός με άλλα γραφεία, αφετέρου υπάρχουν κάθε λογής επιτήδειοι τακτικοί πελατες στους οποίους ένα γραφείο μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια. Δεν αναφέρομαι φυσικά στο ότι ένας τυχαρπαστος την πίεσε για πρωκτικό, αναφέρομαι σε ραντεβού μεταμεσονυκτια, πολυωρα, όπου η διαστροφή πάει σύννεφο. Όποιος έχει την ατυχία να ξέρει, θα καταλάβει. Το πράσινο φως όμως για να στείλει γραφείο μια κοπέλα σε περιβάλλον που ξέρει τι παίζεται, το δινει η ίδια η κοπέλα. Πάντα.