2002 Θεσσαλονίκη..Εχω ανέβει για επιθεωρηση στη Βαση μας,5 μέρες,οικονομικό έλεγχο.Ρώτησα τους μικρούς πανω τι παιζει απο βιζιτες.Το Ναυτάκι της Επιμελητείας,ψαγμένο και μεσα σε πολλά κόλπα, τη δευτερη μερα μου σφυρίζει ότι περιμένουν μια παρτίδα από Ουκρανία την επόμενη,τις οποίες θα τις "δοκιμάσουν" οι νταβάδες και μετα θα τις στείλουν στην Επαρχία,αν θελω να παμε παρέα για χαβαλέ..
Οκ,λέω, ετοιμαζομαι την επόμενη το απογευμα και με παιρνει τηλεφωνο λέγοντάς μου ότι του ετυχε κάτι οικογενειακό,αλλα άμα θέλω να παω στο "Μακεδονία Παλας" μόνος μου να δω τη φάση.
Χαλάστηκα λίγο αλλά λεω οκ.Μου λεει συνθηματικό για το δωμα΄τιο και να είμαι εκεί στις 7..
Παω όντως, χτυπαω πόρτα ανοίγει ενα ντερέκι.."Τι θες ρε φιλλαράκι".Λεω το παραμύθι,είμαι απο τον ταδε κλπ κλπ.
Σουίτα μεσα,με 6 ντερέκια,μουσάτοι και νταβραντωμένοι,λεω τωρα εμενα θα γ@μήσουνε!
Μου προσφέρουν ενα ουίσκυ,αρχίζει μια μικρή ανακριση,πιάνουμε τα αθλητικά και χαλαρώνει λίγο η ατμόσφαιρα..Σε κανενα μισάωρο χτυπαει το τηλεφωνο του ενός και φευγει.Επιστρέφει με 16 κορίτσια,παιδια η πόρτα ηταν ανοιχτή κι εμπαιναν ,εμπαιναν...
Ηλικίες από 18 εως 22-23 μαξιμουμ,αμιλητες και κομπλαρισμένες.
"Για να δουμε τι εχουμε εδω",λέει ο ενας και αρχίζει να πασπατεύει μια.Αυτή ψιλοτραβιέται και δεχεται επίθεση απο 2 με μπουνιες και κλωτσίδια!!Τρελλαθηκα,αρχισε να φωνάζει αυτή,νεα μπουνίδια,οι άλλες να κλαίνε,μια κατασταση από ταινία!
Σταματάει να κλαιει η άλλη,μαζεμενη σε μια γωνιά,την αφήνουν, πάνε σε μια άλλη,αρχίζουν πάλι να τη χουφτώνουν,αυτή δε μίλαγε και ο ενας της τον δινει στο στομα!
Σηκώνομαι πάνω,λέω "παιδιά δε γουστάρω,τα λέμε" και πάω να φύγω.Με σταματάει το ντερεκι και μου λεει "φιλλαράκι επειδη είσαι απο τον ταδε,φυγε αλλα νου σου μη βγαλεις παραρτημα"!
Φευγω χαλασμένος τελείως και γυρισα στο ξενοδοχείο μου.
Την επόμενη λέω στο ναυτη,τι μαλακίες εγιναν ,μου λεει ετσι γινεται παντού...
Μεχρι σημερα σκεφτομαι γιατι δεν τους εδωσα και το έχω μετανιώσει....