mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Ωχ μόλις διάβασα το άρθρο, καλά θα ήταν να έιχαν να υπομείνουν μόνο εμάςΤα μούτρα μας και τις κορμάρες μας?
Ωχ μόλις διάβασα το άρθρο, καλά θα ήταν να έιχαν να υπομείνουν μόνο εμάςΤα μούτρα μας και τις κορμάρες μας?
Όσες ΔΕΝ ήταν θύματαΤι εννοείς οι άλλες τύπε;
Τώρα τα κορίτσια από το Athens vip girls τι θα τις κάνουν; Θα τις απελασουν; Θα τις πάνε φυλακη; Θα τις αφήσουν ελευθερες; Θα τις πάρουν αλλά γραφεία εφόσον είχαν καλή πελατεία; Εγώ που θέλω να ξαναεπισκευθώ μια που θα την βρω τωρα;
Στην Φυλης να πανε να δουμε και εμεις μια ασπρη μερα!!!Τώρα τα κορίτσια από το Athens vip girls τι θα τις κάνουν; Θα τις απελασουν; Θα τις πάνε φυλακη; Θα τις αφήσουν ελευθερες; Θα τις πάρουν αλλά γραφεία εφόσον είχαν καλή πελατεία; Εγώ που θέλω να ξαναεπισκευθώ μια που θα την βρω τωρα;
...μαγκα, αλλαγη επωνυμιας! Απο Very Important Person εγινε Very Important PrisonerΤι έγινε με το Athens Vip Girls?
Ενημερώστε με αν μπορείτε...
Τυπε μου, να περιμένεις τηλέφωνο από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές Ελλάδος, ΗΠΑ και Κολομβίας, σύντομα....Τι έγινε με το Athens Vip Girls?
Ενημερώστε με αν μπορείτε...
Γιατί ρε μάγκες τι έγινε ;
φαντάζομαι, ενημέρωση στην σύζυγο/γκόμενα/ αφεντικό, για να ξέρουν με τι μυστη έχουν να κάνουν.Το έχω απορία. Σε περίπτωση που γίνει ντου στο ξενοδοχείο όπως και έγινε, αν βρισκόμαστε σαν πελάτες με κοπέλα στο δωμάτιο τι μπλέξιμο έχουμε εμείς;
Πραγματικά απορώ τι βρίσκουν και έρχονται Ελλάδα με τόση φτώχια τριγύρω.Είχα επισκευθεί τη Μελίσσα 2 φορές πριν φύγει και είχα περάσει καταπληκτικά χωρίς κανένα σύμπτωμα γονοροιας όπως διέρρευσε εδω, και ούτε τίθετε κανένα θέμα εξαναγκασμού μόνη της ήρθε στην Ελλάδα να βγάλει πολλά λεφτά από αυτό,και είχε πάει και σε άλλες χώρες είχα δει φωτογραφίες στο κινητό της,και προτιμάει εδώ γιατί είναι καλυτερα.
Κάλεσα το γραφείο πριν 10 μέρες περίπου για να την ξαναεπισκεύθω και μου είπε η τηλεφωνήτρια ότι δέχεται τελευταίο ραντεβού 1 το βράδυ(θα ίσχυε αυτό αν την εξαναγκαζανε;)
Έπαιρνα πάλι τηλέφωνο προχθές το Σάββατο για να την ξανακλείσω και το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο μετά ξαναπήρα πάλι απενεργοποιημένο λέω κάτι θα γινε και κλείσανε για σήμερα χωρίς να ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, και μετά είδα στις ειδήσεις εξαρθρώθηκε κύκλωμα που κρατούσε φυλακισμένες κοπέλες σε ξενοδοχείο στη Συγγρού και λέω να το έγινε,έφαγα μεγάλο πακέτο.
Οκ τουλάχιστον θα τη βγάλουμε καθαρή. Από εδώ και πέρα μόνο outcall χαλάλι το 20€ του ξενοδοχείουφαντάζομαι, ενημέρωση στην σύζυγο/γκόμενα/ αφεντικό, για να ξέρουν με τι μυστη έχουν να κάνουν.
από πλευράς αρχών: τα στοιχεία σου συν υποχρεωτική κολονοσκοπηση.
Σοβαρα: ίσως αν δεν έχεις ταυτότητα μαζί, να σε κουβαλάνε για εξακρίβωση, πιθανόν;
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ από κάποιες κοπέλες . Στα Βόρεια έχει πολλές ανώμαλαρες με τρέλα γούστα . Μπορεί να πληρώνουν καλύτερα αλλά υπάρχουν κοπέλες που γουσταρουν ποιο νορμαλ πλαίσια . Αυτή είναι η μια θεωρία . Τώρα περί ορέξεως ….Πραγματικά απορώ τι βρίσκουν και έρχονται Ελλάδα με τόση φτώχια τριγύρω.
Δηλαδή συγκριτικά με Γερμανία, Αγγλία και άλλες μικρότερες χώρες που έχουν καλύτερο βιοτικό επίπεδο και άρα παίζει χρήμα, ποιο το όφελος να προτιμήσει μια εσκορτ να έρθει να δουλέψει Ελλάδα (εφόσον δεν την στέλνει κάποιο κύκλωμα με το ζόρι);