Νέα

Κυκλοφορούν ελεύθεροι 800 παιδόφιλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Kι αφού η δίκη αναβάλλεται και η υπόθεση δεν έχει κλείσει πως του προσάπτεις τον τίτλο του βιαστή??

διάβασε το άρθρο... πρωτοδίκως για μία από τις τέσσερις υποθέσεις έχει καταδικασθεί...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Στις 8 Φεβρουαρίου 2012 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο αναίρεση Έλληνα πολίτη που έχει καταδικασθεί με 5 χρόνια κάθειρξης σε βαθμό Εφετείου, για το βιασμό μιας τουρίστριας το 2005
:think:

Επισκέπτης
διάβασε το άρθρο... πρωτοδίκως για μία από τις τέσσερις υποθέσεις έχει καταδικασθεί...

Α..
Το πάμε από το "πρωτοδίκως" τώρα έτσι??
Τότε γιατί υπάρχουν εφετεία??

Πόσο γελοίος μπορείς ακόμα να καταντήσεις??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στις 8 Φεβρουαρίου 2012 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο αναίρεση Έλληνα πολίτη που έχει καταδικασθεί με 5 χρόνια κάθειρξης σε βαθμό Εφετείου, για το βιασμό μιας τουρίστριας το 2005
:think:

προφανώς η έφεσις είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
προσεχε μην του πεταξεις μαζικως τους αναρχικους στο χαντακι και σου σκιστει το bic.

παλι πουτσα θελεις να φας ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ.εχεις να πεις τιποτα επι του θεματος ηλιθιε;αλλα ναυτικος δεν εισαι;
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
Από τους κατηγορούμενους δικάστηκαν 80 και προφυλακίστηκαν μόνο 10
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013,  07:43

Είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο; Κι εκείνη την καθηγήτρια που μαζέψανε Ολλανδοί ΜΑΧΙΜΟΙ δημοσιογράφοι, τελικά την αφήσανε;
Αναρχο-άπλυτοι ληστές του κωλου και φασιστοπουστράκια της πούτσας που βρίσκεστε να αναψετε τα φώτα του πολιτισμού μας;
Ορίστε πεδίο δράσης για ακτιβισμό, με άκρως πολιτικό, πολιτισμικό, αξιακό και ηθικό περιεχόμενο. Και μάλιστα υπέρ της δημοκρατίας των πιο αθώων, των παιδιών.

Που είναι οι τρομεροί ανώνυμοι να μας δώσουν πληροφορίες για πραγματικά επικίνδυνους και υπεράνω υποψίας συμπολίτες μας;

Επειδή είμαι βέβαιος ότι και εδω μέσα κάποιοι από εσάς τους 800 περνάτε βόλτα, ένα πράγμα βάλτε στο μυαλό σας: Αυτοί που στο τέλος θα σας πετάξουν στο χαντάκι θα είναι επίσης υπεράνω πάσης υποψίας. Μόνο μη συναντηθούν τα ίχνη μας.
καλα πως καταφερες σε θεμα για παιδοφιλους να αναφερεσαι κατα των αναρχικων χρηζει ψυχιατρικης εξετασης.....τουλαχιστον πες το εξαρχης : οι αναρχικοι ειναι το ζορι σου και οχι οι παιδοφιλοι....

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Από τους κατηγορούμενους δικάστηκαν 80 και προφυλακίστηκαν μόνο 10
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013,  07:43

Είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο; Κι εκείνη την καθηγήτρια που μαζέψανε Ολλανδοί ΜΑΧΙΜΟΙ δημοσιογράφοι, τελικά την αφήσανε;
Αναρχο-άπλυτοι ληστές του κωλου και φασιστοπουστράκια της πούτσας που βρίσκεστε να αναψετε τα φώτα του πολιτισμού μας;
Ορίστε πεδίο δράσης για ακτιβισμό, με άκρως πολιτικό, πολιτισμικό, αξιακό και ηθικό περιεχόμενο. Και μάλιστα υπέρ της δημοκρατίας των πιο αθώων, των παιδιών.

Που είναι οι τρομεροί ανώνυμοι να μας δώσουν πληροφορίες για πραγματικά επικίνδυνους και υπεράνω υποψίας συμπολίτες μας;

Επειδή είμαι βέβαιος ότι και εδω μέσα κάποιοι από εσάς τους 800 περνάτε βόλτα, ένα πράγμα βάλτε στο μυαλό σας: Αυτοί που στο τέλος θα σας πετάξουν στο χαντάκι θα είναι επίσης υπεράνω πάσης υποψίας. Μόνο μη συναντηθούν τα ίχνη μας.
:uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
θανατος σε ολουσ τους ξεφτιλες,αφου πρωτα τους κοψουνε ταρχιδια και τα χερια και τα ψησουνε και τους τα ταισουνε με το ζορι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εδώ κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμη βιαστής τεσσάρων τουριστριών επειδή η συνήγορος του καταφέρνει επί σχεδόν οκταετία να αναβάλει την δίκη...

ακούω στοιχήματα για το ποιά είναι η συνήγορος

αντε για να μην σας κουράζω .. η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου ναι ναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Αν αληθευει αυτο επρεπε ΧΘΕΣ να την πεταξουν με τις κλωτσιες απο το κομμα τους.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.524
Πόντοι
1.720
αλάνια καλά έγινε και το Εφετείο και ο κύριος αυτός ξαναδικάστηκε και η υπόθεση εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο κάποια χρόνια

για να δούμε λίγο το θέμα χωρίς κομματικά γυαλιά. αντιγράφω την ανακοίνωση της φεμινιστικής πρωτοβουλίας Γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ (!) :

Η Φεμινιστική Πρωτοβουλία Γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει: «Η βάρβαρη σεξουαλική κακοποίηση μαζί με φόνο της νέας γυναίκας στην Ξάνθη στις 24-12-2012, καθώς και ο ομαδικός βιασμός με φόνο φοιτήτριας στην Ινδία, συζητήθηκαν έντονα στην κοινωνία μας, πρόκειται όμως για αγανάκτηση και οργή που εκφράζεται κυρίως όταν ο βιασμός συνοδεύεται από φόνο. Ο βιασμός από μόνος του, σε άλλες περιπτώσεις, δεν έχει προκαλέσει την ίδια αντίδραση, παρότι είναι ένα κακούργημα που ξετυλίγεται τακτικότατα πίσω από κλειστές πόρτες και έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στη ζωή των θυμάτων. Επί πλέον, συχνά, τα θύματα κατηγορούνται ότι «τα ήθελαν» πράγμα που τα αποθαρρύνει να καταγγείλουν. Ακόμη όμως και στη περίπτωση καταγγελίας, η δίωξη τελείται πλημμελώς, από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, κάτι που δεν βοηθά ούτε στην αποτροπή ούτε στην τιμωρία αυτού του κακουργήματος.

Θυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος για κατά συρροή βιασμούς τριγύριζε στην Πλάκα, πλησίαζε νεαρές τουρίστριες και πρότεινε να τις ξεναγήσει. Τους πρόσφερε μια τυρόπιτα όπου μέσα είχε φροντίσει να βάλει το υπνωτικό και βαρύ χάπι STILNOX, στη συνέχεια τις οδηγούσε να πιουν παραδοσιακό αλκοολούχο ποτό, για να έρθουν στο «πνεύμα των Θεών», (συνδυασμός που προκαλεί παραισθήσεις, παράλυση κλπ), μετά τις οδηγούσε σε παρακείμενο ξενοδοχείο υποβασταζόμενες, τις βίαζε και έφευγε. Η συγκεκριμένη 19χρονη τότε κοπέλα βρέθηκε μετά από ώρες από τον ξενοδόχο στο δωμάτιο αναίσθητη και σε κακή κατάσταση, οπότε κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία. Η ίδια περίπου ιστορία έχει αναφερθεί στις καταθέσεις των άλλων τριών γυναικών που έχουν καταγγείλει τον ίδιο για βιασμό.

Ο βιαστής συνελήφθη μετά από έρευνα του τοπικού αστυνομικού τμήματος στην περιοχή, να παρενοχλεί κοπέλες με τον ίδιο σκοπό, χωρίς δηλαδή να έχει διακόψει τη δράση του, και αναγνωρίσθηκε στη συνέχεια από όλες τις καταγγέλλουσες.

Η Φεμινιστική Πρωτοβουλία παρακολούθησε τη δίκη στο Εφετείο, με τις απίστευτα πολλές συνεδριάσεις, καθυστερήσεις και κωλυσιεργία, με αποκορύφωμα τη μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης.

Από το Μάιο του 2011 που ολοκληρώθηκε η διαδικασία και προτάθηκε η ενοχή χωρίς ελαφρυντικά, η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε τέσσερεις φορές εξαιρέσεις έδρας, εκτός από τις αμέτρητες διακοπές που ζητούσε γιατί «είχε μια άλλη δίκη», η απόφαση εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2012, δηλαδή μετά από 10 μήνες και 30 συνεδριάσεις. Ως συνήθως, και σ’ αυτή τη δίκη, καταγγέλθηκαν οι γυναικείες οργανώσεις που ήμασταν παρούσες.

Ζητούμε την καταδίκη των βιαστών και την επιβολή των προβλεπόμενων αυστηρών ποινών και δεν δεχόμαστε το κακούργημα αυτό να αξιολογείται ως σοβαρό μόνο όταν συνοδεύεται από φόνο. Ο βιασμός είναι βία, παραβίαση του σώματος της γυναίκας (συνήθως συνοδεύεται και από άλλες σωματικές βλάβες), και στη συνέχεια ψυχικό τραύμα, για όλη την υπόλοιπη ζωή της. Παράλληλα είναι πηγή φόβου για τις γυναίκες σε πολλές συνθήκες ζωής, συχνά μέσα στο ίδιο το σπίτι, στο φιλικό περιβάλλον, στο σχολείο, στο δρόμο, και για κάθε ηλικία.

Ζητούμε δικαιοσύνη για τα θύματα βιασμού. Ζητούμε από τα δικαστήρια να μην δείχνουν επιείκεια και να μην αναγνωρίζουν ελαφρυντικά σε αυτού του είδους τα κακουργήματα. Ζητούμε από τον Άρειο Πάγο να εκδικάσει κατά προτεραιότητα την αναίρεση στην υπόθεση αυτή ώστε η καταδίκη να καταστεί αμετάκλητη πριν την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό της υπόθεσης για τις καταγγελίες βιασμού από άλλες τρεις γυναίκες, στις 3 Ιουνίου 2013».

Που είσαι νιότη που έλεγες πως θα γινόμουν άλλος ;

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
παλι πουτσα θελεις να φας ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ.εχεις να πεις τιποτα επι του θεματος ηλιθιε;αλλα ναυτικος δεν εισαι;
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

Mην βριζεις τους ναυτικους φιλε. εχει μεγαλυτερους μαλακες στην στερια.

OP
OP
W

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Παληκάρι μου όταν εγώ έπινα μπύρες στη βίλα Αμαλίας μπορεί και να ήσουν αγέννητος.
Διάβασε όμως καλύτερα, αυτό μπορείς να το κάνεις. ΕΓΩ έθεσα το θέμα. Δεν είναι ατελείωτο το Thread για να το ανακαλύψεις. Διάβασε.
Αναφέρομαι στους παιδόφιλους και προκαλώ όλους εσάς τους υπερευαίσθητους όλων των χρωμάτων να δείξετε τα παπάρια σας σε ΣΟΒΑΡΑ κοινωνικά φαινόμενα, πέρα από τα πολιτικά.

καλα πως καταφερες σε θεμα για παιδοφιλους να αναφερεσαι κατα των αναρχικων χρηζει ψυχιατρικης εξετασης.....τουλαχιστον πες το εξαρχης : οι αναρχικοι ειναι το ζορι σου και οχι οι παιδοφιλοι....

OP
OP
W

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Γρεβενών επέβαλε ποινή 20ετούς κάθειρξης σε έναν 26χρονο, κρίνοντάς τον ένοχο για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Οι παραπάνω πράξεις έλαβαν χώρα στον Βαθύλακκο για μεγάλο χρονικό διάστημα, από το 2008 έως το 2010. Τα θύματα τότε ήταν παιδιά ηλικίας 8, 9 και 12 ετών, όλα από το ίδιο χωριό.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Φελλίου Γρεβενών.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013, 11:15

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σύλληψη 39χρονου για πορνογραφία ανηλίκων
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013, 09:46

Στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε 39χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 39χρονος συνελήφθη χθες, στο Καπανδρίτι Αττικής, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διαδικτυακής αστυνομικής έρευνας που πραγματοποίησε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από σχετική καταγγελία, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο Καπανδρίτι Αττικής, όπου πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

Από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα του 39χρονου, εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία με «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Δεν είμαι παιδόφιλη, είμαι ερευνήτρια»

«Με διαπόμπευσαν. Με εξύβρισαν. Με κατηγόρησαν άδικα. Δεν είμαι ούτε παιδόφιλη ούτε παιδεραστής. Είμαι υπνοθεραπεύτρια και, προκειμένου να μπορώ να βοηθάω ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, συμμετείχα σε διεθνή συνέδρια για ομοφυλόφιλους, για τραβεστί, για τρανσέξουαλ και παιδεραστές, παίρνοντας και τον αντίστοιχο ρόλο. Παρουσιαζόμουν ως παιδόφιλη ώστε να μου ανοίγονται και να συλλέγω υλικό μελέτης».

Με αυτά τα λόγια ξεκινά την αφήγησή της η πρώτη καθηγήτρια στην Ελλάδα που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων, η Ισαβέλλα Ακτύπη, μιλώντας μέσα από τις φυλακές αποκλειστικά στη zougla.gr.

Η πρώην καθηγήτρια ξένων γλωσσών και νυν κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού με την κατηγορία της κατοχής σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού, ομοφυλόφιλη κατά δήλωση και παιδόφιλη κατά τα δημοσιεύματα του Τύπου, δηλώνει υπνοθεραπεύτρια, επικαλείται το πτυχίο που απέκτησε στην Αμερική, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι της αποτελούν υλικό μελέτης.

Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρατηρητής εισέρχεται σε δρόμους της ανθρώπινης ψυχής «δύσβατους» και «σκοτεινούς» -γιατί όχι και διαστροφικούς-, τους οποίους είναι δύσκολο να κατανοήσει και να αντιληφθεί.

«Εξπέρ» στην αποπλάνηση ανηλίκων, φανατική παιδόφιλη ή απλώς μια ερευνήτρια η οποία, μέσω της συμμετοχής της σε διεθνείς συνεδριάσεις παιδεραστών, ανέλυε συμπεριφορές και συνέλεγε υλικό προκειμένου να βοηθάει τους ασθενείς της;

Το ερώτημα, βέβαια, εύλογο. Με ποιο δικαίωμα να τους βοηθάει, εφόσον στη χώρα μας δεν υφίσταται νομικό πλαίσιο για υπνοθεραπευτές; Η νομοθεσία είναι σαφής. Κανείς δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως υπνοθεραπευτής, μια και, σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους, η συγκεκριμένη ιδιότητα δεν αναγνωρίζεται από τη νομοθεσία της Ελλάδας. Ακόμη και αν ο «γιατρός» κατέχει πτυχίο από ξένη χώρα.

Η 52χρονη υπνοθεραπεύτρια-καθηγήτρια, της οποίας η σύλληψη πριν από μερικές εβδομάδες προκάλεσε πάταγο και μονοπώλησε τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων, δίνει τη δική της εκδοχή και απαντά σε όλα τα ερωτήματα.

«Μάζευα υλικό για τις μελέτες μου»

Στο τηλέφωνο ακούγεται ήρεμη. Δεν κομπιάζει. Η ροή του λόγου της είναι ομαλή. Απαντά αμέσως, χωρίς παύσεις…

«Ανήκα στο Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλοφίλων Ελλάδος. Συμμετείχαμε σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό, όπου υπήρχαν πολλές ομάδες μελέτης σεξουαλικότητας, ομοφυλοφιλίας, τραβεστί, τρανσέξουαλ, παιδεραστίας και άλλα. Ανάλογα με το συνέδριο, παρίστανα και τον αντίστοιχο ρόλο. Σε συνέδριο παιδόφιλων, παρίστανα ότι ήμουν παιδόφιλη. Το έκανα για να με δεχτούν και να μελετήσω από πρώτο χέρι τη συμπεριφορά τους. Ήθελα να κατανοήσω την ψυχοσύνθεσή τους. Εκεί μιλούσαμε, βέβαια, για ψυχολογία, για σκέψεις, όχι για πράξεις» αναφέρει.

Στα συνέδρια, όπως λέει, οι διάφορες ομάδες παρουσίαζαν τις απόψεις τους και άφηναν κάποια δείγματα, κάποια περιοδικά, δηλαδή, στα οποία περιέχονταν μεταξύ άλλων φωτογραφίες παιδιών, αναλύσεις ταινιών, συνεντεύξεις από συγγραφείς και άλλα.

«Από εκεί πήρα και τα περιοδικά. Αυτά τα δείγματα ήταν νόμιμα. Υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες παιδιών -τα περισσότερα ντυμένα-, άρθρα περί ψυχολογίας, αναλύσεις ταινιών, συνεντεύξεις από συγγραφείς. Ήταν δηλαδή γενικού περιεχομένου. Τους είχα ρίξει μια ματιά και τα φύλαγα μήπως χρειαστεί να γράψω κάποιο άρθρο. Πρόκειται για μελέτες που με βοηθούσαν στη δουλειά μου» εξηγεί.

Η Ισαβέλλα Ακτύπη σημειώνει ότι, λόγω της ιδιότητάς της ως υπνοθεραπεύτριας, την προσέγγιζαν διάφοροι άνθρωποι προκειμένου να τους βοηθήσει να ελέγξουν τα συναισθήματα και τους πόθους τους. «Αν κάποιος ήταν παιδεραστής, τον βοηθούσα σε πρώτη φάση να το αποδεχτεί και εν συνεχεία να το αντιμετωπίσει, χωρίς να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με κάποιο παιδί. Χωρίς αυτές τις μελέτες δεν θα μπορούσα να το κάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά πόζαραν με τη θέλησή τους»

Όταν η συζήτηση αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από το υλικό -πορνογραφικό, σύμφωνα με την αστυνομία- που βρέθηκε στο σπίτι της, εκείνη οργίζεται, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή της δεν ήταν πορνογραφικές, αλλά καλλιτεχνικές.

«Οι φωτογραφίες που είχα δεν είναι πορνογραφικές, είναι καλλιτεχνικές και ανθρωπολογικές. Τα παιδιά είναι σε φυσικές στάσεις, δεν υπάρχει κάποια σεξουαλική πράξη ούτε κάποια στύση. Μάλιστα, εκείνη την εποχή που τραβήχτηκαν, τη δεκαετία του '60 και του '70, τα παιδιά πόζαραν με τη θέλησή τους και τη συγκατάθεση των γονιών τους. Δεν υπήρχε κάποιο ταμπού πάνω σε αυτό. Ήθελαν να δείξουν ότι το γυμνό είναι κάτι το φυσικό. Δεν είχε καμία σχέση με τη σεξουαλικότητα» υπογραμμίζει η Ακτύπη.

Η γνωριμία με την Ολλανδή δημοσιογράφο

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη της υπνοθεραπεύτριας (και παλαιότερα καθηγήτριας ξένων γλωσσών) ξεκίνησε με την καταγγελία μιας Ολλανδής δημοσιογράφου, η οποία είχε προσεγγίσει την κατηγορούμενη ως παιδόφιλη, ζητώντας συμβουλές.

«Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2010. Μου ήρθε ένα email από κάποιον από τους συμμετέχοντες στα συνέδρια παιδεραστών. Μου είπε ότι τον προσέγγισε μια γυναίκα, παιδόφιλη, η οποία επιθυμούσε να μιλήσει με μια άλλη. Επειδή ξέρω τη γλώσσα, ρώτησε αν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Το έκανα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα, που την είδα σαν υποψήφια πελάτισσα» θυμάται.

Από εκεί πέρα, το κουβάρι της γνωριμίας τους άρχισε να ξετυλίγεται. Αλληλογραφούσαν συνέχεια, όπως λέει, καθώς η άγνωστη γυναίκα υποστήριζε ότι, επειδή είναι παιδόφιλη, είναι πιεσμένη και έψαχνε κάποιον για να συζητήσει για τις σκοτεινές επιθυμίες της.

«Εγώ, λόγω των ρόλων που παρίστανα στα συνέδρια, ήμουν γνωστή ως παιδεραστής. Της μίλησα και για τη δουλειά μου, προκειμένου να δω αν ήθελε να κάνει κάποια ύπνωση ώστε να βοηθηθεί. Της πρότεινα να μπει σε ένα πνευματικό δρόμο. Δεν ήθελε. Την προέτρεψα να μιλήσει στις φίλες της. Μου είπε ότι το έκανε και την αντιμετώπισαν βίαια. Γενικά, της έδωσα πολλές συμβουλές. Εκείνη δεν δεχόταν τίποτα» σημειώνει η 52χρονη.

«Επιζητούσε σεξουαλική επαφή με ανήλικο»

Η ιστορία, όπως αναφέρει η Ακτύπη, άρχισε να περιπλέκεται μετά την έλευση της άγνωστης γυναίκας -δημοσιογράφου στην πραγματικότητα- στην Αθήνα.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και άρχισε να αναπτύσσεται μεταξύ τους ένα είδος φιλίας. «Μου έλεγε ότι ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και να βρει δουλειά. Της πρότεινα να εργαστεί σε μια καφετέρια. Δεν ήθελε. Μου αντιγύρισε ότι προτιμά να μείνει με μια οικογένεια και να προσέχει παιδιά. Μου ζήτησε μάλιστα να της βρω εγώ» αναφέρει.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο γυναικών ήταν πολύωρες. Όπως υποστηρίζει η καθηγήτρια, η άγνωστη γυναίκα ζητούσε επίμονα από εκείνη να της βρει δουλειά, ενώ της εκμυστηρευόταν πως επιθυμούσε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν ανήλικο.

«Είχε γίνει πιεστική. Άρχισε να μου λέει για επαφή με παιδί. Εγώ μιλούσα πάντα για κοινωνική επαφή, ενώ αυτή όχι. Θεωρούσα ότι έλεγε το ίδιο με εμένα. Επειδή είχα παρουσιαστεί σαν παιδεραστής, με ρώταγε σχετικά με τις προτιμήσεις μου και εγώ, ψέματα, της απαντούσα ότι μου αρέσουν τα 12χρονα. Ήθελα να της δείξω ότι μπορεί κάποιος να είναι παιδεραστής, αλλά ισορροπημένος, ευτυχισμένος, και να λειτουργεί σε νόμιμα πλαίσια. Να μη χρειάζεται να έρθει σε επαφή. Της έλεγα τι κάνουν κάποιοι παιδεραστές. Της έλεγα ότι κάποιοι κάνουν φιλίες και μπορούν και έχουν κάποια σωματική επαφή, όπως φιλιά και χάδια με το παιδί, ή ότι υπάρχουν άντρες που κάνουν πάλη με τα αγόρια. Ανέφερα ότι μπορεί να υπάρξει αυνανισμός, μόνο όμως αν θέλει το παιδί. Το παιδί δεν πρέπει να καταπιέζεται. Δεν με ρώτησε όμως τι εννοώ επίτηδες. Παρουσιάστηκε ως τελείως αδαής. Ήθελε να με παγιδέψει» τονίζει.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες»

Η τελευταία σελίδα του ρεπορτάζ της Ολλανδής δημοσιογράφου άρχισε να γράφεται όταν έκανε την εμφάνισή του ένας γνωστός της Ισαβέλλας Ακτύπη, ο οποίος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και αναζητούσε μπέιμπι σίτερ.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να την τεστάρω. Δεν περίμενα να δεχτεί, γιατί το παιδί ήταν μόλις δύο ετών. Όταν της το είπα, της άρεσε. Της τόνισα ότι δεν θα μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή με το παιδί. Με κοίταξε με σύγχυση. Της λέω "Μα τι νόμιζες;!" και έβαλα τα γέλια για να μη θυμώσω, γιατί κατάλαβα ότι είναι προβληματική. Με ρώτησε αν μπορούσε να το αγγίξει. Της λέω, ναι, μόνο τη στιγμή που θα το κάνεις μπάνιο. Με το που είπα αυτό, τότε ξαφνικά ήρθε ένας δημοσιογράφος μαζί με έναν καμεραμάν και άρχισαν να με βιντεοσκοπούν. Έβαλα τα γέλια. Εγώ μιλούσα για κανονικό μπάνιο, το είχαμε αποκλείσει το σεξουαλικό. Αλλά και να μου έλεγε ότι δέχεται, πάλι κάτι θα έβρισκα και δεν θα την άφηνα να πάει να φροντίσει το παιδί. Το ξαναλέω, δεν είμαι ούτε παιδόφιλη ούτε παιδεραστής. Ποτέ δεν είχα σεξουαλική επαφή με παιδιά ούτε κατείχα υλικό παιδικής πορνογραφίας. Αυτό θα αποδειχθεί» υπογραμμίζει.

Η ζωή στη φυλακή

Μετά την αφήγηση της ιστορίας, η 52χρονη νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για τη διαβίωσή της στη φυλακή. Όπως λέει, βρίσκεται στην απομόνωση και έχει υποστεί κακοποίηση από συγκρατούμενές της, με αφορμή τα δημοσιεύματα των εφημερίδων.

«Η ζωή εδώ μέσα είναι χάλια. Βρίσκομαι στην απομόνωση και κάνει πολύ κρύο. Κάποιες γυναίκες, με αυτά που είδαν και άκουσαν, μου επιτέθηκαν και σωματικά και λεκτικά. Με είχαν αφήσει πέντε ημέρες χωρίς χαρτί τουαλέτας. Ακόμα δεν μου έχουν δώσει τα γυαλιά μου. Μέσα στο κελί υπάρχουν τρία σχοινιά. Αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει, είναι πολύ εύκολο» αναφέρει, κλείνοντας το τηλέφωνο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013, 21:00
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=935823[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/greece/article/den-ime-pedofili-ime-erevnitria[/URL]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αναρωτιεμαι τι γινεται αν οντως λεει αληθεια η γυναικα αυτη.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ασχετο με το θεμα ισως αλλα κυκλοφορει μια ειδηση στο φεις μπουκ σχετικα με απαγωγες ανηλικων χωρις λινκ
Ειναι με την μορφη ειδοποιησης περισσοτερο...

Να την ποσταρω εδω ?

OP
OP
W

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Κρίνε και πράξε

Ασχετο με το θεμα ισως αλλα κυκλοφορει μια ειδηση στο φεις μπουκ σχετικα με απαγωγες ανηλικων χωρις λινκ
Ειναι με την μορφη ειδοποιησης περισσοτερο...

Να την ποσταρω εδω ?

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
«Δεν είμαι παιδόφιλη, είμαι ερευνήτρια»

«Με διαπόμπευσαν. Με εξύβρισαν. Με κατηγόρησαν άδικα. Δεν είμαι ούτε παιδόφιλη ούτε παιδεραστής. Είμαι υπνοθεραπεύτρια και, προκειμένου να μπορώ να βοηθάω ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, συμμετείχα σε διεθνή συνέδρια για ομοφυλόφιλους, για τραβεστί, για τρανσέξουαλ και παιδεραστές, παίρνοντας και τον αντίστοιχο ρόλο. Παρουσιαζόμουν ως παιδόφιλη ώστε να μου ανοίγονται και να συλλέγω υλικό μελέτης».

Με αυτά τα λόγια ξεκινά την αφήγησή της η πρώτη καθηγήτρια στην Ελλάδα που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων, η Ισαβέλλα Ακτύπη, μιλώντας μέσα από τις φυλακές αποκλειστικά στη zougla.gr.

Η πρώην καθηγήτρια ξένων γλωσσών και νυν κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού με την κατηγορία της κατοχής σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού, ομοφυλόφιλη κατά δήλωση και παιδόφιλη κατά τα δημοσιεύματα του Τύπου, δηλώνει υπνοθεραπεύτρια, επικαλείται το πτυχίο που απέκτησε στην Αμερική, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι της αποτελούν υλικό μελέτης.

Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρατηρητής εισέρχεται σε δρόμους της ανθρώπινης ψυχής «δύσβατους» και «σκοτεινούς» -γιατί όχι και διαστροφικούς-, τους οποίους είναι δύσκολο να κατανοήσει και να αντιληφθεί.

«Εξπέρ» στην αποπλάνηση ανηλίκων, φανατική παιδόφιλη ή απλώς μια ερευνήτρια η οποία, μέσω της συμμετοχής της σε διεθνείς συνεδριάσεις παιδεραστών, ανέλυε συμπεριφορές και συνέλεγε υλικό προκειμένου να βοηθάει τους ασθενείς της;

Το ερώτημα, βέβαια, εύλογο. Με ποιο δικαίωμα να τους βοηθάει, εφόσον στη χώρα μας δεν υφίσταται νομικό πλαίσιο για υπνοθεραπευτές; Η νομοθεσία είναι σαφής. Κανείς δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως υπνοθεραπευτής, μια και, σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους, η συγκεκριμένη ιδιότητα δεν αναγνωρίζεται από τη νομοθεσία της Ελλάδας. Ακόμη και αν ο «γιατρός» κατέχει πτυχίο από ξένη χώρα.

Η 52χρονη υπνοθεραπεύτρια-καθηγήτρια, της οποίας η σύλληψη πριν από μερικές εβδομάδες προκάλεσε πάταγο και μονοπώλησε τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων, δίνει τη δική της εκδοχή και απαντά σε όλα τα ερωτήματα.

«Μάζευα υλικό για τις μελέτες μου»

Στο τηλέφωνο ακούγεται ήρεμη. Δεν κομπιάζει. Η ροή του λόγου της είναι ομαλή. Απαντά αμέσως, χωρίς παύσεις…

«Ανήκα στο Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλοφίλων Ελλάδος. Συμμετείχαμε σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό, όπου υπήρχαν πολλές ομάδες μελέτης σεξουαλικότητας, ομοφυλοφιλίας, τραβεστί, τρανσέξουαλ, παιδεραστίας και άλλα. Ανάλογα με το συνέδριο, παρίστανα και τον αντίστοιχο ρόλο. Σε συνέδριο παιδόφιλων, παρίστανα ότι ήμουν παιδόφιλη. Το έκανα για να με δεχτούν και να μελετήσω από πρώτο χέρι τη συμπεριφορά τους. Ήθελα να κατανοήσω την ψυχοσύνθεσή τους. Εκεί μιλούσαμε, βέβαια, για ψυχολογία, για σκέψεις, όχι για πράξεις» αναφέρει.

Στα συνέδρια, όπως λέει, οι διάφορες ομάδες παρουσίαζαν τις απόψεις τους και άφηναν κάποια δείγματα, κάποια περιοδικά, δηλαδή, στα οποία περιέχονταν μεταξύ άλλων φωτογραφίες παιδιών, αναλύσεις ταινιών, συνεντεύξεις από συγγραφείς και άλλα.

«Από εκεί πήρα και τα περιοδικά. Αυτά τα δείγματα ήταν νόμιμα. Υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες παιδιών -τα περισσότερα ντυμένα-, άρθρα περί ψυχολογίας, αναλύσεις ταινιών, συνεντεύξεις από συγγραφείς. Ήταν δηλαδή γενικού περιεχομένου. Τους είχα ρίξει μια ματιά και τα φύλαγα μήπως χρειαστεί να γράψω κάποιο άρθρο. Πρόκειται για μελέτες που με βοηθούσαν στη δουλειά μου» εξηγεί.

Η Ισαβέλλα Ακτύπη σημειώνει ότι, λόγω της ιδιότητάς της ως υπνοθεραπεύτριας, την προσέγγιζαν διάφοροι άνθρωποι προκειμένου να τους βοηθήσει να ελέγξουν τα συναισθήματα και τους πόθους τους. «Αν κάποιος ήταν παιδεραστής, τον βοηθούσα σε πρώτη φάση να το αποδεχτεί και εν συνεχεία να το αντιμετωπίσει, χωρίς να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με κάποιο παιδί. Χωρίς αυτές τις μελέτες δεν θα μπορούσα να το κάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά πόζαραν με τη θέλησή τους»

Όταν η συζήτηση αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από το υλικό -πορνογραφικό, σύμφωνα με την αστυνομία- που βρέθηκε στο σπίτι της, εκείνη οργίζεται, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή της δεν ήταν πορνογραφικές, αλλά καλλιτεχνικές.

«Οι φωτογραφίες που είχα δεν είναι πορνογραφικές, είναι καλλιτεχνικές και ανθρωπολογικές. Τα παιδιά είναι σε φυσικές στάσεις, δεν υπάρχει κάποια σεξουαλική πράξη ούτε κάποια στύση. Μάλιστα, εκείνη την εποχή που τραβήχτηκαν, τη δεκαετία του '60 και του '70, τα παιδιά πόζαραν με τη θέλησή τους και τη συγκατάθεση των γονιών τους. Δεν υπήρχε κάποιο ταμπού πάνω σε αυτό. Ήθελαν να δείξουν ότι το γυμνό είναι κάτι το φυσικό. Δεν είχε καμία σχέση με τη σεξουαλικότητα» υπογραμμίζει η Ακτύπη.

Η γνωριμία με την Ολλανδή δημοσιογράφο

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη της υπνοθεραπεύτριας (και παλαιότερα καθηγήτριας ξένων γλωσσών) ξεκίνησε με την καταγγελία μιας Ολλανδής δημοσιογράφου, η οποία είχε προσεγγίσει την κατηγορούμενη ως παιδόφιλη, ζητώντας συμβουλές.

«Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2010. Μου ήρθε ένα email από κάποιον από τους συμμετέχοντες στα συνέδρια παιδεραστών. Μου είπε ότι τον προσέγγισε μια γυναίκα, παιδόφιλη, η οποία επιθυμούσε να μιλήσει με μια άλλη. Επειδή ξέρω τη γλώσσα, ρώτησε αν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Το έκανα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα, που την είδα σαν υποψήφια πελάτισσα» θυμάται.

Από εκεί πέρα, το κουβάρι της γνωριμίας τους άρχισε να ξετυλίγεται. Αλληλογραφούσαν συνέχεια, όπως λέει, καθώς η άγνωστη γυναίκα υποστήριζε ότι, επειδή είναι παιδόφιλη, είναι πιεσμένη και έψαχνε κάποιον για να συζητήσει για τις σκοτεινές επιθυμίες της.

«Εγώ, λόγω των ρόλων που παρίστανα στα συνέδρια, ήμουν γνωστή ως παιδεραστής. Της μίλησα και για τη δουλειά μου, προκειμένου να δω αν ήθελε να κάνει κάποια ύπνωση ώστε να βοηθηθεί. Της πρότεινα να μπει σε ένα πνευματικό δρόμο. Δεν ήθελε. Την προέτρεψα να μιλήσει στις φίλες της. Μου είπε ότι το έκανε και την αντιμετώπισαν βίαια. Γενικά, της έδωσα πολλές συμβουλές. Εκείνη δεν δεχόταν τίποτα» σημειώνει η 52χρονη.

«Επιζητούσε σεξουαλική επαφή με ανήλικο»

Η ιστορία, όπως αναφέρει η Ακτύπη, άρχισε να περιπλέκεται μετά την έλευση της άγνωστης γυναίκας -δημοσιογράφου στην πραγματικότητα- στην Αθήνα.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και άρχισε να αναπτύσσεται μεταξύ τους ένα είδος φιλίας. «Μου έλεγε ότι ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και να βρει δουλειά. Της πρότεινα να εργαστεί σε μια καφετέρια. Δεν ήθελε. Μου αντιγύρισε ότι προτιμά να μείνει με μια οικογένεια και να προσέχει παιδιά. Μου ζήτησε μάλιστα να της βρω εγώ» αναφέρει.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο γυναικών ήταν πολύωρες. Όπως υποστηρίζει η καθηγήτρια, η άγνωστη γυναίκα ζητούσε επίμονα από εκείνη να της βρει δουλειά, ενώ της εκμυστηρευόταν πως επιθυμούσε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν ανήλικο.

«Είχε γίνει πιεστική. Άρχισε να μου λέει για επαφή με παιδί. Εγώ μιλούσα πάντα για κοινωνική επαφή, ενώ αυτή όχι. Θεωρούσα ότι έλεγε το ίδιο με εμένα. Επειδή είχα παρουσιαστεί σαν παιδεραστής, με ρώταγε σχετικά με τις προτιμήσεις μου και εγώ, ψέματα, της απαντούσα ότι μου αρέσουν τα 12χρονα. Ήθελα να της δείξω ότι μπορεί κάποιος να είναι παιδεραστής, αλλά ισορροπημένος, ευτυχισμένος, και να λειτουργεί σε νόμιμα πλαίσια. Να μη χρειάζεται να έρθει σε επαφή. Της έλεγα τι κάνουν κάποιοι παιδεραστές. Της έλεγα ότι κάποιοι κάνουν φιλίες και μπορούν και έχουν κάποια σωματική επαφή, όπως φιλιά και χάδια με το παιδί, ή ότι υπάρχουν άντρες που κάνουν πάλη με τα αγόρια. Ανέφερα ότι μπορεί να υπάρξει αυνανισμός, μόνο όμως αν θέλει το παιδί. Το παιδί δεν πρέπει να καταπιέζεται. Δεν με ρώτησε όμως τι εννοώ επίτηδες. Παρουσιάστηκε ως τελείως αδαής. Ήθελε να με παγιδέψει» τονίζει.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες»

Η τελευταία σελίδα του ρεπορτάζ της Ολλανδής δημοσιογράφου άρχισε να γράφεται όταν έκανε την εμφάνισή του ένας γνωστός της Ισαβέλλας Ακτύπη, ο οποίος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και αναζητούσε μπέιμπι σίτερ.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να την τεστάρω. Δεν περίμενα να δεχτεί, γιατί το παιδί ήταν μόλις δύο ετών. Όταν της το είπα, της άρεσε. Της τόνισα ότι δεν θα μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή με το παιδί. Με κοίταξε με σύγχυση. Της λέω "Μα τι νόμιζες;!" και έβαλα τα γέλια για να μη θυμώσω, γιατί κατάλαβα ότι είναι προβληματική. Με ρώτησε αν μπορούσε να το αγγίξει. Της λέω, ναι, μόνο τη στιγμή που θα το κάνεις μπάνιο. Με το που είπα αυτό, τότε ξαφνικά ήρθε ένας δημοσιογράφος μαζί με έναν καμεραμάν και άρχισαν να με βιντεοσκοπούν. Έβαλα τα γέλια. Εγώ μιλούσα για κανονικό μπάνιο, το είχαμε αποκλείσει το σεξουαλικό. Αλλά και να μου έλεγε ότι δέχεται, πάλι κάτι θα έβρισκα και δεν θα την άφηνα να πάει να φροντίσει το παιδί. Το ξαναλέω, δεν είμαι ούτε παιδόφιλη ούτε παιδεραστής. Ποτέ δεν είχα σεξουαλική επαφή με παιδιά ούτε κατείχα υλικό παιδικής πορνογραφίας. Αυτό θα αποδειχθεί» υπογραμμίζει.

Η ζωή στη φυλακή

Μετά την αφήγηση της ιστορίας, η 52χρονη νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για τη διαβίωσή της στη φυλακή. Όπως λέει, βρίσκεται στην απομόνωση και έχει υποστεί κακοποίηση από συγκρατούμενές της, με αφορμή τα δημοσιεύματα των εφημερίδων.

«Η ζωή εδώ μέσα είναι χάλια. Βρίσκομαι στην απομόνωση και κάνει πολύ κρύο. Κάποιες γυναίκες, με αυτά που είδαν και άκουσαν, μου επιτέθηκαν και σωματικά και λεκτικά. Με είχαν αφήσει πέντε ημέρες χωρίς χαρτί τουαλέτας. Ακόμα δεν μου έχουν δώσει τα γυαλιά μου. Μέσα στο κελί υπάρχουν τρία σχοινιά. Αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει, είναι πολύ εύκολο» αναφέρει, κλείνοντας το τηλέφωνο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013, 21:00
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=935823[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/greece/article/den-ime-pedofili-ime-erevnitria[/URL]
[/quote]
Μπορεί να μου πει κάποιος τί συμβαίνει μ' αυτήν τη γυναίκα με μερικές λέξεις;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 50χρονου που συνελήφθη στην Αξιούπολη του Κιλκίς για ναρκωτικά και πορνογραφία ανηλίκων, ενώ φέρεται να είχε αποπλανήσει επανειλημμένα ένα ανήλικο παιδί στο οποίο έδινε ναρκωτικά!

Πρόκειται για τον ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς. Στο σπίτι του 50χρονου είχαν βρεθεί δύο ψηφιακά αποθηκευτικά USB μέσα στα οποία ήταν αποθηκευμένες 469 φωτογραφίες ανηλίκων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος, αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και προσφορά ναρκωτικών (κάνναβη) σε τρίτο με την επιβαρυντική περίσταση της ενέργειας της πράξης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/kilkis%20pornografia%20s.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/porof%20dff.JPG[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=260243[/URL]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/celebre/bossunotredame.gif[/img[/URL]]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πως φενεται ο ανθρωπος ανωμαλος απο την φατσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom