Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Κακα τα ψεμματα. Ο Ελληνας το καλοκαιρι που θα παει διακοπες στο ξεκωλονησι πεταει το γατο του και το σκυλο του στο δρομο. Οι Ιρακινοι του βιντεο ειναι καλυτεροι.
Πες μου ότι τρολάρεις να ησυχάσω!
ΑΝΘΡΩΠΟΙ πεινάνε στην Ελλάδα λέμε κι επειδή είναι Έλληνες κι όχι λαθρομετανάστες δεν ενδιαφέρεται γι αυτούς καμιά ύπατη αρμοστεία και καμιά ΜΚΟ (δεν θα έχει κονόμα προφανώς το να ασχολείσαι με φτωχούς Έλληνες στην Ελλάδα!)
Και για το γάτο των Ιρακινών η βλαμμένη ταξίδεψε Βερολίνο-Λέσβο-Βερολίνο-Νορβηγία με σούπερ-ντουπερ τσάντα για πετς; Τζάμπα έγιναν αυτά τα ταξίδια; Πόσοι άνθρωποι θα έτρωγαν κάποια γεύματα μ' αυτά τα λεφτά;
Κακα τα ψεμματα. Ο Ελληνας το καλοκαιρι που θα παει διακοπες στο ξεκωλονησι πεταει το γατο του και το σκυλο του στο δρομο. Οι Ιρακινοι του βιντεο ειναι καλυτεροι.
κατι φραγκα αφηνουν οπου περνουν..
Σωστα, οι ΜΚΟ πρεπει να φροντιζουν τους υποσιτιζομενους,Πες μου ότι τρολάρεις να ησυχάσω!
ΑΝΘΡΩΠΟΙ πεινάνε στην Ελλάδα λέμε κι επειδή είναι Έλληνες κι όχι λαθρομετανάστες δεν ενδιαφέρεται γι αυτούς καμιά ύπατη αρμοστεία και καμιά ΜΚΟ (δεν θα έχει κονόμα προφανώς το να ασχολείσαι με φτωχούς Έλληνες στην Ελλάδα!)
Και για το γάτο των Ιρακινών η βλαμένη ταξίδεψε Βερολίνο-Λέσβο-Βερολίνο-Νορβηγία με σούπερ-ντουπερ τσάντα για πετς; Τζάμπα έγιναν αυτά τα ταξίδια; Πόσοι άνθρωποι θα έτρωγαν κάποια γεύματα μ' αυτά τα λεφτά;
οσο τους ταιζουνε και τους ποτιζουμε εδω θα ειναι....αασεεε τους να λιαζονται στο καμπο... και θα σου πω εγω ποτε την κανουν για πατριδα... κοροιδα ειναι να πανε πισω?? εδω περνανε ζαχαρη..και στο τσαμπε
σωστα,αλλα δεν φταινε οι προσφυγες και γιαυτο.Σαν πόσα; Γιατί εμάς σα χώρα το κάθε κοντέινερ μας το χρεώνουν τα λαμόγια που κάνουν μπιζνες με την κυβέρνηση 20.000!
Τριάρι στην Κυψέλη αγόραζε μ' αυτά τα λεφτά το Ελληνικό δημόσιο και στέγαζε 6 άστεγους Έλληνες!
Οι ΜΚΟ ενδιαφέρονται να ΚΟΝΟΜΑΝΕ! Και για να κονομάνε το θέμα πρέπει να είναι "πιασάρικο".Σωστα, οι ΜΚΟ πρεπει να φροντιζουν τους υποσιτιζομενους,
Δεν κανουν τιποτα ?
ομολογω δεν γνωριζω το θεμα.
Οι ΜΚΟ ενδιαφέρονται να ΚΟΝΟΜΑΝΕ! Και για να κονομάνε το θέμα πρέπει να είναι "πιασάρικο".
Έλληνας άστεγος και πενόμενος εν Ελλάδι δεν είναι. Πρόσφυγας όμως. ;)
Αλλά κι ο γάτος του πρόσφυγα...
Τη γατα δεν μπορεις να την πεταξεις... Θα βρει τροπο να επιστρεψει...Κακα τα ψεμματα. Ο Ελληνας το καλοκαιρι που θα παει διακοπες στο ξεκωλονησι πεταει το γατο του και το σκυλο του στο δρομο. Οι Ιρακινοι του βιντεο ειναι καλυτεροι.
Απο το video που ειδα, η ιστορια μου θυμησε κατι σε "εχεις πακετο" ή καπως ετσι μια εκπομπη που υπηρχε στην Ελλαδα πριν μερικα χρονια.
Οπως και να χει οταν πνιγονται παιδια και καποιοι ασχολουνται με το γατι κατι δεν παει καλα.