Επισκέπτης
ότι ο τύπος (άντε θα το πω Ρώσος είναι), δεν σκαμπάζει λέξη από Ελληνικά, αλλά ούτε ομιλεί Αγγλικά. Εγώ δεν ξέρω Ρώσικα, ούτε Ιταλικά (μου πέταξε στον πρώτο μας διάλογο τη λέξη Italiano).
Πριν λίγο χτένισε το σκύλο και πλένοντας τη βεράντα, πέρασαν μερικές τρίχες δίπλα. Ε ρε σκέφτηκα, εσύ θα μας γαμήσεις, κάτσε να του μιλήσω. Tεντώθηκα από τα κάγκελα, καλημέρα του λέω και γυρνάει να με δει άξαφνα!![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Do you speak English? τζίφος, πετάει τη λέξη Italiano, no Russian του λέω εγώ. Με νόημα μου έκανε κίνηση να σπρώξω τα νερά στο δικό του, no, no, Αzor is our guard του λέω![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Με νοήματα ανταλλάξαμε κάποιες λέξεις, Αγγλικά εγώ αυτός Ρώσικα, άστονε ας ξανακάνει τη μαλακία και θα δούμε σε τι φάση θα είμαι. Αλλά ρε γαμώτο δεν είμαι κι ο ένοικος εδώ μέσα, δυστυχώς φιλοξενούμαι γιαυτό δε με παίρνει και για πολλά, πολλά....
Πριν λίγο χτένισε το σκύλο και πλένοντας τη βεράντα, πέρασαν μερικές τρίχες δίπλα. Ε ρε σκέφτηκα, εσύ θα μας γαμήσεις, κάτσε να του μιλήσω. Tεντώθηκα από τα κάγκελα, καλημέρα του λέω και γυρνάει να με δει άξαφνα!
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Do you speak English? τζίφος, πετάει τη λέξη Italiano, no Russian του λέω εγώ. Με νόημα μου έκανε κίνηση να σπρώξω τα νερά στο δικό του, no, no, Αzor is our guard του λέω
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Με νοήματα ανταλλάξαμε κάποιες λέξεις, Αγγλικά εγώ αυτός Ρώσικα, άστονε ας ξανακάνει τη μαλακία και θα δούμε σε τι φάση θα είμαι. Αλλά ρε γαμώτο δεν είμαι κι ο ένοικος εδώ μέσα, δυστυχώς φιλοξενούμαι γιαυτό δε με παίρνει και για πολλά, πολλά....