Νέα

Κτηνος, χτυπουσε μιση ωρα το σκυλο του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχω βγει καμμια ωρα εξω στη βεραντα για να δροσιστω αλλα και για καλυτερο Internet (εχει χωρισμα με τζαμαρια) κι εγινα μαρτυς ενος σκηνικου:
Ο διπλανος εκανε αυτο που λεει ο τιτλος. Το δυστυχο ζωο, πιθανως να κατουρησε, δεν καταλαβαινα τι του ελεγε ο γαμημενος γιατι ειναι αλλοδαπος. Βασικα ουτε τη φατσα του δεν εχω δει, αλλα και να τον πετυχω στο διαδρομο και να μου μιλησει θα αποφυγω. Σιχαθηκα τετοια τερατα, ελεος...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω εχω εναν γειτονα που εχει κατι σκυλια κλεισμενα ολη μερα σπιτι,ουτε βολτα ουτε τιποτα,εχουν σαλεψει τα ερμα

τι να του κανω;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχω βγει καμμια ωρα εξω στη βεραντα για να δροσιστω αλλα και για καλυτερο Internet (εχει χωρισμα με τζαμαρια) κι εγινα μαρτυς ενος σκηνικου:
Ο διπλανος εκανε αυτο που λεει ο τιτλος. Το δυστυχο ζωο, πιθανως να κατουρησε, δεν καταλαβαινα τι του ελεγε ο γαμημενος γιατι ειναι αλλοδαπος. Βασικα ουτε τη φατσα του δεν εχω δει, αλλα και να τον πετυχω στο διαδρομο και να μου μιλησει θα αποφυγω. Σιχαθηκα τετοια τερατα, ελεος...
τυπε πρεπει να του κανεις το ιδιο που εκανε στον σκυλο

Επισκέπτης
Για να προσθεσω και κατι ακομη, ο σκυλος ειναι πανεξυπνος αλλα και καλος φυλακας. Προχθες που πρωτοπατησα το ποδαρι μου γαυγιζε για λιγο οταν εβγαινα στη βεραντα.
Σημερα το σταματησε καπως. Δεν ξερω τι ρατσα ειναι, αλλα παντως οχι κοπριτης. Καταμαυρο σε μεγεθος πες πιτ μπουλ, αγριο γαυγισμα, απειλητικο να σε τρομαξει...
Απορω πως δεν επιτεθηκε στο κτηνος. Ποσο θα ηθελα να τον εκανε κομματια.
gl τετοιοι βασανιστες πασχουν απο καποιο ψυχολογικο νοσημα. Βριθει το Διαδικτυο απο περιπτωσεις σαν κι αυτες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ειχα ενα τυπο γειτονα αλκοολικο που στις 3-4 το πρωι που γυρναγε δυναμωνε τερμα τη μουσικη για

να μην ακουγεται το ουρλιαχτο της γυναικας του και της μανας του!!

στον οροφο ημουν εγω αυτος κ ενας αλλος μυστηριος τυπος που του βαρεσε το κουδουνι

η γυναικα του αλκοολικου ενα βραδυ που τη κηνηγουσε αυτος με μαχαιρι....

μετα απο λιγο καιρο κ αφου ειχε φυγει οριστικα η γυναικα αυτος συνεχιζε το τροπαριο με τη μανα του

μια μερα τον ειδα μπαουλο στο  ξυλο και ξεμεθηστο!!

κατι τετοιο πρεπει να γινει κ με το μουνι που χτυπαει το σκυλακο....

καποιος θα ξυπνησει στραβα μια μερα και θα του γαμησει τη μανα αναποδα!!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
τραβας βιντεο και επιτοπου καλεις αστυνομια η φιλοζωικη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τυπε αμα ανοιξεις πολεμο με τον γειτονα πρεπει μετα να εισαι ετοιμος για ολα....μπορει να ρθει καμια νυχτα απο το μπαλκονι και να σε μαχαιρωσει την ωρα που κοιμαααι

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

ειδικα μετα το σκηνικο του νταη στην ευβοια που πληρωσε και 30000 ευρωπουλα ...

απλα δε ξερω αν επιτρεπεται να τον τραβηξει βιντεο [

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
και πες οτι τον πιανεις εσυ τον τυπο και τον κανεις μαυρο στο ξυλο. τι σε κανει διαφορετικο απο αυτον που χτυπαει το σκυλο του?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΚΑι γιατί δεν του φώναζες ρε οτι θα παρεις την αστυνομια κάτι να φοβηθει;Να του κρατησεις μουτρα δεν αρκει!!!!!

Επισκέπτης
Το γεγονος οτι μολις ελθεις σε κοντρα με τον γειτονα, πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα δεν ειναι κατι αγνωστο. Ποσο μαλλον οταν εισαι και φιλοξενουμενος σε ξενο σπιτι κιολας, αντε να καλεσω ως guest την Αστυνομια?
Τωρα που ειμαι στη βεραντα ο σκυλος εβαλε τη μυτη κατω απο τη χαραμαδρα στο χωρισμα και μυρισε να δει ποιος ειναι. Ελα εγω ειμαι του λεω και δε γαυγισε. Ισως αν πετυχω τον τυπο με το σκυλο στο διαδρομο να επιδιωξω να του μιλησω για ψαρεμα αρχικα και μετα να του την πω στα ισια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω εχω εναν γειτονα που εχει κατι σκυλια κλεισμενα ολη μερα σπιτι,ουτε βολτα ουτε τιποτα,εχουν σαλεψει τα ερμα

τι να του κανω;

Εγώ έχω έναν που το έχει κλεισμένο έξω για ώρες και από κάποια στιγμή και πέρα ξεκινάει το κλάμα και τα μακρόσυρτα γαυγίσματα.

Μου κάνει τεράστια εντύπωση το πώς δεν φοβάται μην του το φολιάσουν δεδομένου του ότι πατιέται το μπαλκόνι πανεύκολα. Ίσως να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι το σκυλί αναστατώνει τη γειτονιά για ώρες...  :think:

Οφείλω να τον ειδοποιήσω για την αναστάτωση που προκαλεί αλλά και τους κινδύνους που ενέχει αυτή του η πράξη...

Για να σου απαντήσω στην ερώτηση, δεν ξέρω...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σκύλος του είναι ρε μάγκες και τον κάνει ότι θέλει...

εγώ είχα 2 καναρινάκια που τους έβγαζα την παναγία...τελικά το ένα ψόφησε και το άλλο το έσκασε μόλις άνοιξα την πόρτα  :grin:

Ο, τι να 'ναι λες. Τον κάνει ό, τι θέλει...

Δεν ασχολούμαι μαζί σου πρωινιάτικο...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
σκύλος του είναι ρε μάγκες και τον κάνει ότι θέλει...

εγώ είχα 2 καναρινάκια που τους έβγαζα την παναγία...τελικά το ένα ψόφησε και το άλλο το έσκασε μόλις άνοιξα την πόρτα  :grin:
Πιο χαζός και απο το ψοφιο πουλι σου εισαι!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
κάθε λεπτό που περνάει πεθαίνει ένα παιδί στην αφρική...και εμείς αυτό που μας καίει είναι το σκυλί του γείτονα...
Και εσύ τι κανεις για αυτό;Μπαινεις στο μπου.κομ να κλαφτεις;Πηγαινε εθελοντης ή χαρισε την περιουσία σου.Ασε μα κουκλιτσα μου με τις παπαριες σου!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κάθε λεπτό που περνάει πεθαίνει ένα παιδί στην αφρική...και εμείς αυτό που μας καίει είναι το σκυλί του γείτονα...

Αυτό που μας καίει είναι ότι υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα που αντλούν ικανοποίηση με το να βασανίζουν τα καναρίνια τους...

Επισκέπτης
Διακρινω κατι ρατσιστικο στα γραφομενα του θεματοθετη η ειναι ιδεα μου  :) Τεσπα, πρωτα πρεπει να γινουμε ανθρωποι και μετα σιγουρα θα γινουμε φιλοζωοι, οσο ομως αντιμετωπιζουμε ετσι τους ανθρωπους αλλο τοσο αυτοι θα αντιδρουν ετσι στα καημενα ζωα που δεν φταινε και σε τιποτα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Διακρινω κατι ρατσιστικο στα γραφομενα του θεματοθετη η ειναι ιδεα μου   :) Τεσπα, πρωτα πρεπει να γινουμε ανθρωποι και μετα σιγουρα θα γινουμε φιλοζωοι, οσο ομως αντιμετωπιζουμε ετσι τους ανθρωπους αλλο τοσο αυτοι θα αντιδρουν ετσι στα καημενα ζωα που δεν φταινε και σε τιποτα.

εγω το αντιθετο εχω παρατηρησει,οι ελληνες να ειναι βιαιοι με τα ζωα οχι οι αλλοδαποι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom