Νέα

Ksenija Velickovic

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fairlightcmi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

fairlightcmi

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
307
Πόντοι
20
Η Κσένια Βελίτσκοβιτς (Ksenija Velickovic) φαίνεται να είναι μια γυναίκα που εμφανίζεται σε διάφορα βίντεο στο YouTube, τα οποία εστιάζουν κυρίως σε αισθητικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Τα βίντεο αυτά περιλαμβάνουν σκηνές όπως πόζες με σταυρωμένα πόδια σε μίνι φούστα, με τίτλους που παραπέμπουν στο στυλ της ταινίας "Basic Instinct" . Επιπλέον, έχει εμφανιστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή "NERED" του Red TV, όπου πιθανώς συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προσωπική της ζωή ή την καριέρα της .

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες που να υποδεικνύουν ότι η Κσένια Βελίτσκοβιτς διατηρεί επίσημο κανάλι στο YouTube. Τα βίντεο στα οποία εμφανίζεται έχουν αναρτηθεί από διάφορα κανάλια, όπως τα "PRETTY LADIES" και "SVAŠTARA". Επομένως, είναι πιθανό να πρόκειται για μοντέλο ή influencer που συμμετέχει σε παραγωγές τρίτων.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
151
Like
54.615
Πόντοι
33.423
Αν βγάζουμε διάσημο το κάθε διαδικτυακό τίποτα δεν είναι στραβος ο γιαλός...εμείς αρμενιζουμε στραβά.
σε λίγο θα τραβάνε μαλακία με τον καρπό της άλλης και θα αναρτούν νέο θρεντ κύριε αργυροτέτχιε μου :undecided:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.403
Πόντοι
9.297
σε λίγο θα τραβάνε μαλακία με τον καρπό της άλλης και θα αναρτούν νέο θρεντ κύριε αργυροτέτχιε μου :undecided:
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!
Όλοι έτσι ξεκινάνε...και τους έχω ικανούς να κάτσουν στο πρώτο γιουβαρλάκι με πόδια που θα τους στείλει μια καρδούλα η έναν τζιγεροσαρμα στα σοσιαλ κρεμμύδια.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.948
Πόντοι
41.813
αδιαφορη μετριαντζα.
:coffee: