Νέα

Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Στη νεα φιλαδελφεια ενδιαφέρον ελληνιδα η κοπέλα ή russia / ukraina ?

Επίσης θυμήθηκα ότι στους Αμπελόκηπους σε μια παροδο της Αλεξάνδρας με ξενο όνομα, δεν θυμάμαι πως, υπήρχε μασατζίδικο μιλω περιπου για 1991.

Οταν έπαιρνες τηλ. σου έλεγε κοντα στο Υγιειονομικό .Μου ειχαν πει οτι ηταν φιλλιπινεζες οι αγωνίστριες και οτι αρχικα εδιναν μονο φραπε αλλα αργότερα "εβαλαν μυαλό". Δεν πρεπει να κρατησε πολλα χρόνια.
ελληνιδα μιλφ νομιζω

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.948
Πόντοι
206
μια και εισαι παλιος και εσυ στο σπορ, θυμασαι να πεις κανενα κρυφο που πηγαινες εκεινη την περιοδο - εννοω οχι με κοκκινο φωτακι τυπου μεταξιου και φυλης αλλα σαν αυτα που αναφερουμε στο thread στις προηγ. σελίδες
Πίσω από το σταυρό του Νότου,  μονοκατοικία ανάμεσα στα συνεργεία,  2000  περίπου,  Ελληνίδες είχε 20χιλιαρικα νομίζω

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
ξεθάβω λίγο το thread με σφορμή τα οσα Αναφερει ο φιλος since1976.

Στην χάρητος δεν ηξερα οτι υπηρχε ( ενδιαφέρον ), φανταζομαι δεν εννοεις αυτο που εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες ότι υπηρχε το 1978 περιπου.

Αυτό στη Χαρητος,αν λεμε το ιδιο, (κατεβαινες δυο-τρια σκαλακια,θυμαμαι), δεν νομιζω να ηταν "κρυφό",  η πορτα ηταν ανοιχτη και φαινοταν καθαρα ότι ηταν μπουρδελο. Ειχα περάσει από κει το 1978  κατά Απρίλιο μηνα, ηταν μεσα μια μουνάρα Μελαχροινή ελληνιδα, καπως γεμάτη,μικρη  20-22, αλλα μουναρα μιλαμε. Δεν περασα μαζι της,γιτι ειχε ένα υφος ξεπέτας,και θυμαμαι που βγαινοντας,μαζι με ενανν σαρανταρη καλοβαλμενο,μου ειπε από μονος του,"μην περάσεις ποτε μαζι της,δεν αξιζει,θα χασης τα λεφτα σου,μακρια".
Οσο για το άλλο της Λουκιανου 20, ουτε αυτό  ηταν κρυφο,απλά δεν ειχε φωτακι εξω,λογω προφανως κυριλε περιοχης. Εκει  κατά το 1986,αν θυμαμαι καλα, ειχε πρωτοδουλέψει  η ΜΟΥΝΑΡΑ  Σόνια/ Ευα/ Χριστινα ,που εχω αναφερθεί σε αυτη΄ν στο θρεντ "παλια μπουρδελα που εκλεισαν",  η οποια μετα δουλεψε πολλά χρονια στο Φυλης 131,αυτο που γκρεμίσανε προ μηνων.  .Θα βαλω στο θρεντ εκεινο σε λιγες μερες μια φωτογραφια κοπέλλας  από περιοδικο  ,φωτογραφια μοντελου βεβαια, αλλα που της εμοιαζε αρκετα,να τη θυμηθουν οι παλιοί.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
386
Πόντοι
26
Επίσης θυμήθηκα ότι στους Αμπελόκηπους σε μια παροδο της Αλεξάνδρας με ξενο όνομα, δεν θυμάμαι πως, υπήρχε μασατζίδικο μιλω περιπου για 1991.

Ο δρόμος λέγεται Εσλιν. Το είχα επισκεφτεί κι εγώ πσλιότερα. περίπου το 1993. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
όταν ημουν στο γυμνασιο ειχα ένα συμμαθητή από νεα φιλαδελφεια κοντα στο γηπεδο της αεκ και κοντα στη γειτονια του ηταν μια πουτανα που εμενε σε μια μονοκατοικια και δουλευε εκει

περιπου 1999
ναι ηταν μια και μαλιστα εδινες οτι ηθελες

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
όταν ημουν στο γυμνασιο ειχα ένα συμμαθητή από νεα φιλαδελφεια κοντα στο γηπεδο της αεκ και κοντα στη γειτονια του ηταν μια πουτανα που εμενε σε μια μονοκατοικια και δουλευε εκει

περιπου 1999
επισης σε καθετο της Δεκελειας (προς Χαλκηδωνα)παλι σε μονοκατοικια λειτουργησε μασατζιδικο για πολυ λιγο !!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Θυμάται κανείς ένα μπουρδέλο που λειτούργησε για λίγο διάστημα ΕΠΙ της Γ' Σεπτεμβρίου?
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν δεκαετία του 80 αρχές, πηγαίνοντας στην Γ' Σεπτεμβρίου προς Αγίου Μελετίου αριστερά, και μάλλον προς το τέλος της - μετά την Κοδριγκτώνος.
Ήταν πορτούλα σε διάδρομο πλάϊ από παλιό νεοκλασσικό (δεν ακούμπαγαν μεταξύ τους αυτά όπως οι πολυκατοικίες αργότερα, υπήρχε "διάδρομος" που έμπαινες από καγγκελόπορτα). Ίσως το κτίριο να υπάρχει ακόμα, πρέπει να θυμηθώ να περάσω μια μέρα να το ερευνήσω αυτό το θέμα.

Αλλά δεν είχα "μπει" πολλές φορές για να θυμάμαι καλά, ήμουν και πολύ μικρός τότε, και δεν τα θυμάμαι καλά. Με θάμπωναν τα βυζιά, που μυαλό για πολεοδομικά/αρχιτεκτονικά θέματα...

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
      Περίπου το 1993
      1. Δεινοκράτους &  επί Αριστοξένου(;)
      δίπλα στα αλσάκι κρυφό.
      2. Στο Ν. Φάληρο κοντά στο σταθμό
      προς Πειραιά
      αριστερά & απέναντι
      από το βενζινάδικο
      (που υπάρχει ακόμα το βνζδκ)
      σε πολυκατοικία. ;)

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Το κορυφαιο κρυφο studio που θυμάμε στις  αρχες δεκαετίας του 90 ήταν στην οδο βεϊκου κοντα στο μουσειο της Ακρόπολης πολυ πριν φτιαχτεί όμως.. και ήταν κορυφαίο οχι απο πλευρας κορτσιών - υπηρεσιων αλλα γιατι ακριβως απεναντι υπηρχε το αστυνομικο τμήμα ..

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Καλά είναι όλα αυτά που γράφεται άλλα ποιος ξέρει ποια μπουρδέλα ήτα κοντά στο 8δο γυμνάσιο αρρένων?  :dancing:

spirosxal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Στον πειραιά γνωρίζουμε κανενα κρυφό μπουρδέλο?

giorgios1970

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Θυμαται κανενας το στουντιο στην Ακαδημιας (κοντα στην πλατεια Καννιγος) που δουλευε μια Μαρια που ηταν Κυπρια, αλλα και αλλες κοπελες, που οι περισσοτερες ηταν Ελληνιδες;

giorgios1970

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Να προσθεσω οτι θυμηθηκα τον αριθμο που βρισκοταν το στουντιο της οδου Ακαδημιας (γυρω στο ετος 1995) αλλα ειδα στο google οτι σημερα το κτιριο εχει γινει διαμερισματα που ενοικιαζονται με τη μερα... Αρα δεν γινεται να γραψω τον αριθμο, μηπως κακοφανει στους τωρινους ιδιοκτητες...

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Παιδια θυμαται κανεις δεκαετια 80 Ζηνωνος την Αντζελα τηα σεξυ κι οποιος αντεξει και τον υπερτσατσο με τις ατακες? Δε υθμαμαι νουμερο αλλα ο τυπος ειχε αφησει εποχη.

Φοβεροτερη ατακα μπαινει μια φορ αενας πολυ ψηλος μεσα οπως περιμενουμε πιτσιρικαδες και οπως μιλαμε ακουμε ενα εεεε τι κανεις εκει ρε? Απαντηση τσατσου: Ε ολα τα καλα οι δικες σου μεσα? Εγω να μη πιασω κανα κωλαρακι που ξεροσταλιαζω απο το πρωι? ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ

Χωρις σχολια

John1987

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια ξερει κανενας να μου στειλει pm κανενα κρυφο στην αθηνα που να λειτουργει?

John1987

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Και επισης τι τιμες παιζουν σε αυτο το τομεα. Σορρυ που ρωταω  ειμαι καινουργιος

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
O giorgos1970 με αυτό στην Ακαδημίας που γράφει μου θύμησε ένα παλι τύπου στούντιο που υπήρχε κοντα στην Ακάδημίας . Ηταν Μαυροκορδάτου και Εμμανουήλ Μπενάκη στον πέμπτο αν θυμάμαι όροφο.Θυμάμαι χρονολογία περίπου 1998-99.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom