Νέα

Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε πιο κάτω μέσα σε ένα στενό υπήρχε ένα άλλο. Δεν μπόρεσα να  εντοπίσω το κτίριο. Σαν πάροδος ήταν. Πιθανόν στην Γερανίου. Ίσως πάροδος της Γερανίου γιατί θυμάμαι κάποιο αδιέξοδο. Το σκηνικό την νύχτα ήταν υπέρ κάλτ. Πιό κάλτ και από την Ξούθου by night.
Θα το εντοπίσω που θα μου πάει!

:bigdick: :bigdick:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μπράβο. Που τα θυμάστε.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε μερικοί ενοχλούνται που περιγράφουμε τέτοιες ανούσιες πληροφορίες. Η άποψη μου είναι ότι σαν περιπατημένος μπουρδελιάρης πρέπει να γνωρίζεις την Ιστορία της σαπίλας και καλτίλας αυτού του τόπου.

:grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε μερικοί ενοχλούνται που περιγράφουμε τέτοιες ανούσιες πληροφορίες. Η άποψη μου είναι ότι σαν περιπατημένος μπουρδελιάρης πρέπει να γνωρίζεις την Ιστορία της σαπίλας και καλτίλας αυτού του τόπου.

:grin:
μπουρδελιαρης που δεν γνωριζει το παρελθον δεν εχει μελλον τυπε :rockon:

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
καλημερα σε όλους,

στο Φάληρο στην Αγίου Αλεξάνδρου, σχεδόν απέναντι από την εκκλησία (αν θυμαμμαι σωστά) το 1999-2000, δεχόταν στο διαμέρισμά της μια κύπρια μαζι με μια φίλη της ελληνίδα, ψηλή ξανθιά με βυζάρες, είχε πάει κανείς?

επίσης πριν καμμιά δεκαετία περίπου, στην Αριστοτέλους, μετά τη Δεριγνύ όπως πάμε για κέντρο, δεχόταν στο ισόγειο σε μια πολυκατοικία μια μιλφ, η Άννυ, όχι κάτι το εξαιρετικο αλλά έδινε αδιαμαρτύρητα to κωλαράκι της (δεν έιχε γινει ακόμα της "μόδας" το πρωκτικό τότε.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
καλημερα σε όλους,

στο Φάληρο στην Αγίου Αλεξάνδρου, σχεδόν απέναντι από την εκκλησία (αν θυμαμμαι σωστά) το 1999-2000, δεχόταν στο διαμέρισμά της μια κύπρια μαζι με μια φίλη της ελληνίδα, ψηλή ξανθιά με βυζάρες, είχε πάει κανείς?

επίσης πριν καμμιά δεκαετία περίπου, στην Αριστοτέλους, μετά τη Δεριγνύ όπως πάμε για κέντρο, δεχόταν στο ισόγειο σε μια πολυκατοικία μια μιλφ, η Άννυ, όχι κάτι το εξαιρετικο αλλά έδινε αδιαμαρτύρητα to κωλαράκι της (δεν έιχε γινει ακόμα της "μόδας" το πρωκτικό τότε.
Tι μου θυμισες τωρα ,ωραιο μπουρδελακι στην Αγ.Αλεξανδρου.Μια φορα ειχα κανει παρτουζα μαζι τους.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Θησεως στις Τζιτζιφιες που τωρα ειναι στουντιο πριν ηταν απο τα πρωτα μασατζιδικα με 3-4 κοπελες ,αστερια μασαζακι και μπριζολα φουλ ,ονοματα δεν θυμαμαι λογω ηλικιας ,παντως καθε Κυριακη πρωι πηγαινα το αυτοκινητο για πλυσιμο στο παρακειμενο βενζιναδικο και στο διαστημα αυτο το επισκεπτομουν.

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Θησεως στις Τζιτζιφιες που τωρα ειναι στουντιο πριν ηταν απο τα πρωτα μασατζιδικα με 3-4 κοπελες ,αστερια μασαζακι και μπριζολα φουλ ,ονοματα δεν θυμαμαι λογω ηλικιας ,παντως καθε Κυριακη πρωι πηγαινα το αυτοκινητο για πλυσιμο στο παρακειμενο βενζιναδικο και στο διαστημα αυτο το επισκεπτομουν.

τώρα που είπες για καλλιθέα: πριν το 2000, βρίσκω, απο αγγελία, μια γκόμενα σε ενα κτίριο με γραφεια και φροντιστήριο, κατεβαίνοντας την θησεως μετα την σκρα στο δεξί μας χέρι είναι μια εκκλησία, κάπου εκεί, μελαχρινό κοντοπούτανο με αξέχαστο σεξ

πλατεία ν.σμύρνης, πάλι εκείνη την περίοδο, απέναντι από τα γκούντις, καβλίαρα 30αρα, εμφανιζόταν με ιατρικη μπλούζα,πολύ καλό το διαμεριμά της, μια φορά πηγα μαζί της, δεν την ξαναβρήκα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε μαγκες,αν ξερετε, στειλτε μου κι εμενα σε pm κανενα κρυφο στουντιακι με μιλφακια. Γιατι δυστυχως οι κολλητοι μου κοιμουνται ολοι σαν στουρνοι. Ουτε σε μπουρδελακια δεν ερχονται τα ζωα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μαγκες,αν ξερετε, στειλτε μου κι εμενα σε pm κανενα κρυφο στουντιακι με μιλφακια. Γιατι δυστυχως οι κολλητοι μου κοιμουνται ολοι σαν στουρνοι. Ουτε σε μπουρδελακια δεν ερχονται τα ζωα.
γιατι ετσι ρε τυπε? :S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Γιατι κατα βαση ειναι σχεσακιδες οι περισσοτεροι. Εκτος απο ενα παλικαρι, ολοι οι αλλοι ειναι πολυ  :jerking: στο συγκεκριμενο θεμα. Ο αλλος,  βρηκε γκομενα και δεν ερχεται ουτε για παρεα μην τυχον και παρασυρθει  :jerking: :jerking:. Ο αλλος φοβαται να ερθει στην φυλης :jerking:, αλλος με κατηγορει γιατι αυτος δεν καταδεχεται να πληρωσει για να γαμησει :jerking:. Οτι θες ακους!!! Εγω παντως απολαμβανω τις μπουρδελοτσαρκες μου και το αθλημα!!!

Επισκέπτης
Γιατι κατα βαση ειναι σχεσακιδες οι περισσοτεροι. Εκτος απο ενα παλικαρι, ολοι οι αλλοι ειναι πολυ  :jerking: στο συγκεκριμενο θεμα. Ο αλλος,  βρηκε γκομενα και δεν ερχεται ουτε για παρεα μην τυχον και παρασυρθει  :jerking: :jerking:. Ο αλλος φοβαται να ερθει στην φυλης :jerking:, αλλος με κατηγορει γιατι αυτος δεν καταδεχεται να πληρωσει για να γαμησει :jerking:. Οτι θες ακους!!! Εγω παντως απολαμβανω τις μπουρδελοτσαρκες μου και το αθλημα!!!
λαθος παρεες εχεις  :S
συνεχισε μονος σαν λυκος  :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
λαθος παρεες εχεις  :S
συνεχισε μονος σαν λυκος  :rockon:
Εννοειται οτι συνεχιζω, γιατι τα μπουρδελα εκτος απο το να ριξεις ενα,  που και που, εχουνε την πλακα τους. Εχει μια αξεπεραστη cultιλα ολη η φαση. Καλοκαιρακι Να εχω σκυλογαμησει γκομενα και να περναω να ριξω μια ματιτσα και στο τελος να δινω και μια πιπουλα στη φυλης,  αφου πρωτα εχω γυρισει ολα τα ανοικτα μπουρδελακια. Ειχε παντα μια ωραια ατμοσφαιρα το σκηνικο. Και η μεγαλη καβλα οταν ανακαλυπτεις καινουριο μπουρδελακι.Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τους μαλακες που ντρεπονται να  ομολογησουν αυτην την αντρικη υποθεση.

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο ελαφρύ σάπιο γκράνυ πρέπει να ήταν 130 κιλά. Πίσω από την αγορά στον 1ο όροφο.

1zp1bly.jpg

:zombie: :zombie:
εκει το 80 πρεπει να ηταν οπως η φυλης σημερα!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τύπε πιο κάτω μέσα σε ένα στενό υπήρχε ένα άλλο. Δεν μπόρεσα να  εντοπίσω το κτίριο. Σαν πάροδος ήταν. Πιθανόν στην Γερανίου. Ίσως πάροδος της Γερανίου γιατί θυμάμαι κάποιο αδιέξοδο. Το σκηνικό την νύχτα ήταν υπέρ κάλτ. Πιό κάλτ και από την Ξούθου by night.
Θα το εντοπίσω που θα μου πάει!

:bigdick: :bigdick:
Yπηρχε ακομα ενα στην Αναξαγορα (κάθετος στην Σωκρατους) πολυ κοντα στο αειμνυστο Ξενοδοχειο Βασιλικον στο ημιοροφο του κτιριου..
Μιλαω για εποχη 1978-1985.

;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom