την μερα ειναι πανικος η πολη το βραδι εκτος την παρασκευη δεν ειχε αρκετο κοσμο.για κλαμπινγ πανε παρεες στην λιμνη γιαρουν,ολοι παρεα νεαροι.ολοι καθονταν παρεα σε καφε στιλ μπαρακια οπου δεν μπορουσες να μιλησεις,κατι σαν το στιλ βιτοσα σοφια για οσους πηγαν.ο κοσμος ηταν αρκετα φιλικος,μονο την πρωτη μερα καμακωσα δυο που ηταν μονες,αλλες παντα με παρεα η δεν ηταν καλο το μεροσ.παντως ειναι ευκολοσχετιστες και με αλλες που μιλησα στο τραμ χωρις καμακι ταχα για πληροφοριες.το βραδι ημουν πτωμα απο τις βολτες που ορεξη να παω στην λιμνη 15-20 χιλ απο κεντρο πολις.εδω ουτε ουκρανια δεν εχω ορεξη πλεον για κλαμπ.πεταχτηκα λιουπλιανα 2 ωρες με το τρενο,ηταν νεκρα,καθολου κοσμος στον δρομο και ολα κλειστα λογο γιορτις 26 -27 απριλη.πραγατικα απολαυσα ομως την βολτα μου βελιγραδι,ηταν οραια μερα και τις πουτανας κοσμο,παρκα,μολλ και κεντρο.αμεσως εκανα γνωριμιες βγαλωντας φοτο με σερβικη σημαια αμεσως 2 μικρουλες ηρθαν και ποζαραν μαζι μου και κατσαμε στο καφε απεναντι απο το ελληνικο γυραδικο γυροπολις κνεζ μιχαιλοβα.για κροατια δεν ειδα μπορω να πω ομορφες γκομενες,λιγες συμπαθιτικες πολυ καλητερες απο σοφια,σε αντιθεση με βελιγραδι που εβλεπες πολυ ομορφα μωρακια.εμφανισιακα οι κροατισες ειναι σλαυες ενω οι σερβες εχουν πιο μεσογειακο σαν λαος.οι 27-30 κροατισες ειχαν χαλασμενα πρωσωπα και φενονταν μεγαλυτερες.θα ξαναπηγαινα ζαγρεπ αν ειχα οικογενεια,ειναι ιδανικη πολη αλλα για σεξοτουρισμο δεν βρηκα ουτε ειδα βραδι κατι υποπτο να κινητε.δεν ειναι η φαση ουκρανιας που υα σταματησεις ενα με ταξι και θα σε παρει.ο κοσμος ειναι καλος,νεαρος παρεες και δεν κανει για να ρωτησεις που εχει βιζιτες.λισαβωνα θα πηγαινα τωρα αλλα ναυαγησε ετσι διαλεξα ζαγρεπ.δεν μετανιωσα και ιδικα απο την βολτα μου δευτερη φορα φετος βελιγραδι εχω να πω οτι ισως γινει η βαση μου στο μελλον