οσοι εχουν επισκεπτει το συγκεκριμενο μαγαζι θα γνωριζουν οτι εχει απο τις καλυτερες υπηρεσιες στα μασαζ,για κατι παραπανω μονο φραπε και αυτο μετα απο αρκετο καιρο μεχρι να σε μαθουν,εντυπωση προκαλει ο ωραιος χωρος παρα πολυ καθαρος.κουδουνι day spa ισογειο και μονο κατοπιν ραντεβου,πισω απο CARAVEL
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρίτωνος 17-19
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 499
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εκει παιδια πρεπει να εισαι πολυ γνωστος για να παρεις κατι παραπανω πριν ενα χρονο ηταν καποια που εδινε αλλα εφυγε την διωξανε δεν ξερω εχει μια ειρηνη που κανει κουμαντο εκει απο οτι ξερω η γνωμη μου μαυρο.
η καλια ειναι η σεριφ αν ξερετε...εκει παιδια πρεπει να εισαι πολυ γνωστος για να παρεις κατι παραπανω πριν ενα χρονο ηταν καποια που εδινε αλλα εφυγε την διωξανε δεν ξερω εχει μια ειρηνη που κανει κουμαντο εκει απο οτι ξερω η γνωμη μου μαυρο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.162
- Πόντοι
- 42.697
μόνο φραπέ (παλαιότερα είχε και κατι παραπάνω-τωρα όχι)
σαν χωρος καλός και καθαρός
είναι αδελφό μαγαζί με το Μιχαλακοπουλου 171
σαν χωρος καλός και καθαρός
είναι αδελφό μαγαζί με το Μιχαλακοπουλου 171
Ξέρει κανείς τιμοκατάλογο;
Ηταν 65 μονο μασαζ (αρκετα καλο),πιο παλια ειχε φραπε σιγουρο,περιπου πριν 3 χρονια,τωρα εχει αλλαξει η Δ/νση και το φραπε ειναι σπανιο αλλα παραμενει καλο το επιπεδο του μασαζ καλο.
Πριν 3 χρονια ηταν μια ουκρανη με το ονομα αννα ομορφη πολυ αλλα δεν εβγαζε ουτε την μπλουζα της....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.162
- Πόντοι
- 42.697
Ξέρει κανείς τιμοκατάλογο;
ιδιος με του Μιχαλακοπούλου 171
μασάζ μιας ώρας 65 ευρώ
με φραπέ +20
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
απατη δηλαδηιδιος με του Μιχαλακοπούλου 171
μασάζ μιας ώρας 65 ευρώ
με φραπέ +20
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η καλια ειναι η σεριφ αν ξερετε...
Η Κάλια, η πρώην Δεριγνύ;
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Αν είναι αυτό που λέει "ΧΩΡΟΣ ιδανικός για σωματική ευεξία. Σας περιμένουμε με ανανεωμένο προσωπικό πλησίον Κάραβελ, 11.00-21.00 και Κυριακές...", πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 70 ευρώ για 1 ώρα μασάζ, κατόπιν ραντεβού. Η τύπισα στο τηλ. ήταν κατά 90% Ελληνίδα.
Αν είναι αυτό που λέει "ΧΩΡΟΣ ιδανικός για σωματική ευεξία. Σας περιμένουμε με ανανεωμένο προσωπικό πλησίον Κάραβελ, 11.00-21.00 και Κυριακές...", πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 70 ευρώ για 1 ώρα μασάζ, κατόπιν ραντεβού. Η τύπισα στο τηλ. ήταν κατά 90% Ελληνίδα.
70 ζεροιδιος με του Μιχαλακοπούλου 171
μασάζ μιας ώρας 65 ευρώ
με φραπέ +20
δε το γνωριζωΗ Κάλια, η πρώην Δεριγνύ;
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Κάλια και η Τζένη, αν είναι ακόμα εκεί, είναι πρώην Δεριγνύ. Η Τζένη φραπέδιαζε, αν και κυρίως κορόιδευε, αφήνωντας σε στη μέση. Η Κάλια δεν είχε τσεκαριστεί προσωπικά, αλλά σύμφωνα με φήμες φραπεδιαζε μόνο σε διπλά με την Τζένη.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
...ναι δε λέω, θα της έριχνα κανέναη καλια και γαμω τα μιλφ,τωρα δε ξερω αν ειναι δικο της το μασατζιδικο
πυρ και κινηση...ναι δε λέω, θα της έριχνα κανένα
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
ειναι ελληνιδα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Γινοντουσαν "διπλα" στη Δεριγνυ?Η Κάλια και η Τζένη, αν είναι ακόμα εκεί, είναι πρώην Δεριγνύ. Η Τζένη φραπέδιαζε, αν και κυρίως κορόιδευε, αφήνωντας σε στη μέση. Η Κάλια δεν είχε τσεκαριστεί προσωπικά, αλλά σύμφωνα με φήμες φραπεδιαζε μόνο σε διπλά με την Τζένη.
Παντως η Καλια ειναι τουμπανο!
Τι μου θυμιζει ομως?εκτος απο Δεριγνυ που αλλου ηταν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις