εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα σας. Είναι ακόμα η Όλγα?
περασμα με ολγα υπερτιμημενη.....δλδ γκιλφ βυζι το πολυ 3αρι και μασαζ μετριο
μονο μαλακια ουτε σεξ ουτε καλαμακι
Αν εκανε τουλαχιστον κανα αξιολογο μασαζ η ειχε μεγαλο βυζι οπως περιμενα θα ξαναπηγαινα παρολο που ναι σπασμενη στην μουρη .
Έκανα λογαριασμό για να σας πω την εμπείρια μου απο το εν λόγω "κατάστημα" . Παρθενική επίσκεψη σε φραπεδερι παίρνω τηλέφωνο ρωτάω αν ύπαρχει διαθεσίμοτητα στο επόμενο μισάωρο μου λέει ναι βεβαίως. Πάω με μετρό γιατί με αμάξι μέρα μεσημέρι στο κέντρο Αθήνας καλή τύχη. Φτάνω στην ώρα μου, χτυπάω μου ανοίγει μια κυρία που έτεινε πιο κόντα στα ηντα παρά στα άντα ξανθό βαμμένο γενικά μέτρια πράματα, πιο μέσα ένα όμορφο νεαρούδι μαξ 25-26 χρόνων να κοντοστεκετε στον διάδρομο. Της λέω όνομα και ώρα κράτησης και σαστίζει, μου λέει: "ωχ έκανα λάθος εγώ μπορείτε να περιμενετε λιγάκι;" Λεω εγώ : "εντάξει αλλα πόσο λιγάκι ;" "20 λεπτακια να καθίστε στο σαλόνι και δείτε λίγο τήλεοραση" μου λεει καθώς μου ανοιξε την τιβι να δω ειδήσεις του ΣΚΑΙ. Περίμενα 30 λεπτα, μεσα στα όποια ακουγόντουσαν κάπου κάπου ομιλίες απο τα δωμάτια, μετά απο εκεί είπα φτάνει και σηκώθηκα και έφυγα. Απογοητευτική πρώτη εμπειρία αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο μέσα στο budget των 50 εύρω θα τίμησω την επιλογή σας.
Παλαιότερα που πήγαινα ναι, άνετα. Δε νομίζω να έχει αλλάξει αυτό, οι ίδιες δουλεύουν ακόμα.Επιτρέπεται να αγγίζετε γυναίκες στα δύο αδελφά μαγαζιά;
Ναι μπορείς να το κανείς αυτό και στα 2 μαγαζιά.Επιτρέπεται να αγγίζετε γυναίκες στα δύο αδελφά μαγαζιά;
Πιτσιρίκα εκεί μέσα έχει να εμφανιστεί πάνω απο δέκα χρόνια-είχε ένα πανέμορφο Ουκρανάκι που σπούδαζε τότε- έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία απο συναγωνιστή;Έκανα λογαριασμό για να σας πω την εμπείρια μου απο το εν λόγω "κατάστημα" . Παρθενική επίσκεψη σε φραπεδερι παίρνω τηλέφωνο ρωτάω αν ύπαρχει διαθεσίμοτητα στο επόμενο μισάωρο μου λέει ναι βεβαίως. Πάω με μετρό γιατί με αμάξι μέρα μεσημέρι στο κέντρο Αθήνας καλή τύχη. Φτάνω στην ώρα μου, χτυπάω μου ανοίγει μια κυρία που έτεινε πιο κόντα στα ηντα παρά στα άντα ξανθό βαμμένο γενικά μέτρια πράματα, πιο μέσα ένα όμορφο νεαρούδι μαξ 25-26 χρόνων να κοντοστεκετε στον διάδρομο. Της λέω όνομα και ώρα κράτησης και σαστίζει, μου λέει: "ωχ έκανα λάθος εγώ μπορείτε να περιμενετε λιγάκι;" Λεω εγώ : "εντάξει αλλα πόσο λιγάκι ;" "20 λεπτακια να καθίστε στο σαλόνι και δείτε λίγο τήλεοραση" μου λεει καθώς μου ανοιξε την τιβι να δω ειδήσεις του ΣΚΑΙ. Περίμενα 30 λεπτα, μεσα στα όποια ακουγόντουσαν κάπου κάπου ομιλίες απο τα δωμάτια, μετά απο εκεί είπα φτάνει και σηκώθηκα και έφυγα. Απογοητευτική πρώτη εμπειρία αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο μέσα στο budget των 50 εύρω θα τίμησω την επιλογή σας.
Τελος. Απο οτι μου ειπε η Ολγα υπηρχε μια κοπελα που εκατσε 3 μερες και σταματησε. Γυρευε τι θα ειδε η κοπελαΠιτσιρίκα εκεί μέσα έχει να εμφανιστεί πάνω απο δέκα χρόνια-είχε ένα πανέμορφο Ουκρανάκι που σπούδαζε τότε- έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία απο συναγωνιστή;
Τι να είδε; Καυλωμένες πούτσες, όπως είδαν και οι άλλες. Να τις παίξει, να χύσουν και τέλος......Τελος. Απο οτι μου ειπε η Ολγα υπηρχε μια κοπελα που εκατσε 3 μερες και σταματησε. Γυρευε τι θα ειδε η κοπελα
Ρε τυπε κυριολεκτικά ένα μήνα πριν άφησα σχόλιο. Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά απλά μην περιμένεις συγκλονιστικά πράματα. Γκιλφ γύρω στα 50 και φραπές είναι η φάση για 45 ευρώΚαλησπέρα - δουλεύει ακόμα το μαγαζί; δεν έχω βρει πρόσφατες κριτικές και θέλω να το επισκεφτώ.
Έχει κανείς υπόψη αν το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί ακόμη; Επίσης γνωρίζετε σε γενικές γραμμές αν είναι καλό από άποψη χώρου; Αν είναι καθαρό, όμορφος χώρος, κλπ δηλαδή. Βασικά από παλιότερα είχα επισκευτεί 2 διαφορετικά μασάζ τα οποία μου άρεσαν πολύ αλλά διαμένω επαρχία και θα έρθω Αθήνα αυθημερόν και έχω πολύ περιορισμένο χρόνο, οπότε δεν θα μπορέσω να επισκευτώ κάποιο από αυτά που μου άρεσαν. Το συγκεκριμένο μασάζ είναι αρκετά κοντά στο μέρος που θα έρθω για δουλειά.
Έχω επισκεφτεί παλιότερα το Lelas στην Λίλας Καραγιάννη Κυψέλης και το Nirvana στη Φραντζή. Το πρόβλημα είναι ότι θα έχω κυριολεκτικά πολύ περιορισμένο χρόνο και το συγκεκριμένο μασάζ είναι μόλις 10 λεπτά δρόμος με τα πόδια από το σημείο που θα κινηθώ. Εκτός αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση όπου να μπορώ να πάω κυριολεκτικά σε πολύ σύντομο χρόνο, η δουλειά μου θα είναι πολύ κοντά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και θα πρέπει να υπολογιστεί και ο χρόνος της μετακίνησης. Μετά βλέπω ότι είναι και το Σκουφά 10 που μετακινήθηκε στην Βασιλίσης Σοφίας 66.Τύπε τα παίρνω ως αστείο αυτά που γράφεις. Έρχεσαι αυθημερόν Αθήνα και ρωτάς για Κρίτωνος;
Διάβασε λίγο το Μασαζ Αθηνα και κατηφόρισε προς συγγρου ή Φραντζη
Το μαγαζί είναι ανοιχτό, καθαρό μέρος όπου μπορείς να κάνεις ντουζ πριν και μετά. Έχει καλό κρεβάτι μασάζ. Τα υπόλοιπα τα έχουν γράψει τόσα μέλη εδώ και σε άλλα γκρουπ. Κατά τη γνώμη μου προσφέρει πολύ καλό μασάζ και για το δεύτερο μέρος φραπέ. Αν δεν έχεις χρόνο όπως λες, δεν χάνεις να κάνεις μια επίσκεψη να χαλαρώσεις λίγο.Έχει κανείς υπόψη αν το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί ακόμη; Επίσης γνωρίζετε σε γενικές γραμμές αν είναι καλό από άποψη χώρου; Αν είναι καθαρό, όμορφος χώρος, κλπ δηλαδή. Βασικά από παλιότερα είχα επισκευτεί 2 διαφορετικά μασάζ τα οποία μου άρεσαν πολύ αλλά διαμένω επαρχία και θα έρθω Αθήνα αυθημερόν και έχω πολύ περιορισμένο χρόνο, οπότε δεν θα μπορέσω να επισκευτώ κάποιο από αυτά που μου άρεσαν. Το συγκεκριμένο μασάζ είναι αρκετά κοντά στο μέρος που θα έρθω για δουλειά