Νέα

Κρήτη – Νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Το μοντέλο κουραδοσυζυγο τον ειδες??
Ρε παιδιά τι περιμένατε να δείτε; Φιγούρες από το NGTM; Μεσήλικες άνθρωποι με παιδιά που το μεγαλύτερο είναι 25 χρονών. Έλεος. Οι περισσότεροι από εμάς έτσι είναι με αυτά τα κορμιά και αυτές τις σιτεμένες φάτσες. Εκτός κι αν κάποιος έχει σκοπό της ζωής του να πλουτίσει τους πλαστικούς χειρουργούς και τα ινστιτούτα αισθητικής. Είναι άλλα κοινωνικά θέματα στη μέση που η Ελληνική κοινωνία δεν θα μπορέσει δυστυχώς να ξεπεράσει. Ήρθε και η καταραμένη πανδημία και τα lockdown που χειροτέρευσαν την ψυχολογική κατάσταση του κόσμου και βγήκαν όλα τα στραβά στη φόρα (γι αυτό και τόσο πολλά περιστατικά το τελευταίο διάστημα).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
Ποιος, Ηλίας ρε Μανώλη?
Αυτός ρε, ρίξε το μοντέλο σύζυγο

1635665746113.jpeg

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.577
Πόντοι
456
Αυτη παντως δεν μοιάζει για 48 αλλά για 65.Συνήθως για να είσαι έτσι στα 48 μιλάμε για κακουχίες μια ζωή και ταλαιπωρία ασταμάτητη σωματική,ψυχική,οικονομική.Καθημερινή επιβιωτική κατάσταση από πάντα.Δύσκολα πράγματα.Απότι φαίνεται πήγε επιτέλους να βάλει μια σειρά στη ζωή της και δεν το άντεξε ο άντρας της.Δύσκολες καταστάσεις.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.534
Πόντοι
206
Διάβασα πως ο τύπος είχε νοσηλευτεί σε κλινική. Τραγικό για ακόμη μια φορά. Τελικά υπάρχει κοινωνικό κράτος ή είναι ανέκδοτο; Το ίδιο δεν έγινε και στο Βόλο με τα 2 αδέρφια;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.577
Πόντοι
456
Διάβασα πως ο τύπος είχε νοσηλευτεί σε κλινική. Τραγικό για ακόμη μια φορά. Τελικά υπάρχει κοινωνικό κράτος ή είναι ανέκδοτο; Το ίδιο δεν έγινε και στο Βόλο με τα 2 αδέρφια;
Ποιο κοινωνικό κράτος;Δηλαδή πως να σε προφυλάξει;νοσηλεύτηκε μέχρι εκεί.Οικογενιακές τραγωδίες όλα αυτά που δεν μπορεί να βοηθήσει η κοινωνία παρά μόνο όταν είναι αργά.Και αυτό γιατί πολύ απλά πρέπει εσύ να πας και να ζητήσεις βοήθεια δεν μπορούν να παρέμβουν έτσι απλά από μόνοι τους.Υπάρχουν και νομικοί περιορισμοί και διαδικασίες.Ο άλεξ τα ξέρει καλύτερα αυτά.Δύσκολα πράγματα.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.732
Πόντοι
9.931
Χρειαζόμαστε άμεσα 1-2 ψυχιατρεία να κλείσουμε μεσα τους ψυχακιδες.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.534
Πόντοι
206
Ποιο κοινωνικό κράτος;Δηλαδή πως να σε προφυλάξει;νοσηλεύτηκε μέχρι εκεί.Οικογενιακές τραγωδίες όλα αυτά που δεν μπορεί να βοηθήσει η κοινωνία παρά μόνο όταν είναι αργά.Και αυτό γιατί πολύ απλά πρέπει εσύ να πας και να ζητήσεις βοήθεια δεν μπορούν να παρέμβουν έτσι απλά από μόνοι τους.Υπάρχουν και νομικοί περιορισμοί και διαδικασίες.Ο άλεξ τα ξέρει καλύτερα αυτά.Δύσκολα πράγματα.

Τι πάει να πει "νοσηλεύτηκε μέχρι εκεί"; Τι είναι η ψυχική υγεία; Κάταγμα στο χέρι; Το βάζεις στο γύψο για ένα μήνα και μετά πάλι παίζεις NBA; Δε λέω να τους έχουμε με βραχιολάκι ή με λουριά για όλη τους τη ζωή αλλά δε θα πρέπει κάπως να βλέπουμε αν είναι ψυχικά υγιείς; Πχ η συγκεκριμένη είχε κάνει καταγγελίες στην αστυνομία και δεν έγινε τίποτα. Μήπως θα πρέπει να αλλάξει αυτό το καθεστώς; Και δε θέλω βλακείες του στυλ ιατρικό απόρρητο διότι ο θάνατος ήρθε.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.577
Πόντοι
456
Τι πάει να πει "νοσηλεύτηκε μέχρι εκεί"; Τι είναι η ψυχική υγεία; Κάταγμα στο χέρι; Το βάζεις στο γύψο για ένα μήνα και μετά πάλι παίζεις NBA; Δε λέω να τους έχουμε με βραχιολάκι ή με λουριά για όλη τους τη ζωή αλλά δε θα πρέπει κάπως να βλέπουμε αν είναι ψυχικά υγιείς; Πχ η συγκεκριμένη είχε κάνει καταγγελίες στην αστυνομία και δεν έγινε τίποτα. Μήπως θα πρέπει να αλλάξει αυτό το καθεστώς; Και δε θέλω βλακείες του στυλ ιατρικό απόρρητο διότι ο θάνατος ήρθε.
Δεν διαφωνώ μαζί σου.Συμφωνών και μακάρι να γίνει κάτι.Αλλά από τα λίγα που γνωρίζω δεν είναι εύκολα πράγματα.Και όπως λες δεν είναι ένα κάταγμα.Τι ορίζεις ως ψυχικά υγιής;Δηλαδή αυτός που έχει κρίσεις πανικού ή ξεσπάσματα πχ από υπερβολική πίεση προβλημάτων,στρες και τα λοιπά θα πρέπει να κάνουν τι;Να σταματάνε τη δουλειά και να βγαίνουν off μέχρι να γίνουν καλά;για σκέψου το λίγο.Άσε το οικονομικό πόσα δημόσια χρήματα χρειάζονται για όλο αυτό.Και όλοι αυτοί που θα βγαίνουν off ποιος θα τους αντικαθιστά στη δουλειά;πολύπλοκο ζήτημα.Η πολιτεία μπορεί να βοηθήσει σε πολύ βαριές περιπτώσεις.Όσο για τα υπόλοιπα που λες έκανε καταγγελίες στην αστυνομία τι περίμενες να κάνει;Εδώ ένας γνωστός μου του κλέψανε το σπίτι και του είπανε αν δεν είμαστε εκείνη τη στιγμή μπροστά που το κάνει ο ληστής να τον πιάσουμε επ αυτοφόρω πέρα από καταγγελία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Αν τον πειράξεις θα βρεις τον μπελά σου.Τον αφήνεις να σε κλέψει δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Θεωρώ ότι κάτι σχετικό ισχύει και σε αυτές τις περιπτώσεις.Δικηγόρος και στυνομικός μπορείς να μας τα εξηγήσει καλύτερα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.750
Πόντοι
3.556
Δεν ξέρω αν είναι αληθινό, μου φαίνεται απίστευτα θλιβερό....Οι γυναίκες υπάρχουν στην ζωή μας για να τις αγαπάμε και μόνο !!!!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.534
Πόντοι
206
Συμφωνώ ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ειδικά όταν κάποιος έχει θέμα αλλά είναι καλά κρυμμένο είναι δύσκολο να πεις ότι είναι επικίνδυνος. Βέβαια όταν "θολώσει" τότε αλλάζουν τα πράγματα. Εγώ όμως έγραψα συγκεκριμένα. Το θύμα σύμφωνα με τα γραφόμενα κακοποιούνταν συνεχώς και ειδοποιούσε την αστυνομία. Δεν πρέπει κάποιος να αναλάβει ευθύνη που ο θύτης δεν ξαναπέρασε από γιατρό;

Εγώ εδώ κολλάω. Στο ότι πρέπει να γίνει το έγκλημα για να δράσουμε. Και συγκεκριμένα από άτομα με ιστορικό. Δε μιλάμε για τον Χ που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και εγκλημάτησε.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.577
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν είναι αληθινό, μου φαίνεται απίστευτα θλιβερό....Οι γυναίκες υπάρχουν στην ζωή μας για να τις αγαπάμε και μόνο !!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.750
Πόντοι
3.556

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.577
Πόντοι
456
Συμφωνώ ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ειδικά όταν κάποιος έχει θέμα αλλά είναι καλά κρυμμένο είναι δύσκολο να πεις ότι είναι επικίνδυνος. Βέβαια όταν "θολώσει" τότε αλλάζουν τα πράγματα. Εγώ όμως έγραψα συγκεκριμένα. Το θύμα σύμφωνα με τα γραφόμενα κακοποιούνταν συνεχώς και ειδοποιούσε την αστυνομία. Δεν πρέπει κάποιος να αναλάβει ευθύνη που ο θύτης δεν ξαναπέρασε από γιατρό;

Εγώ εδώ κολλάω. Στο ότι πρέπει να γίνει το έγκλημα για να δράσουμε. Και συγκεκριμένα από άτομα με ιστορικό. Δε μιλάμε για τον Χ που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και εγκλημάτησε.
Σε πάρα πολλές οικογένειες υπάρχει ενδοοικογενειακή βία λόγω αλκοολισμού,νακρωτικών,οικονομικών προβλημάτων και πολλών άλλων.Πολλά χρόνια τώρα.Δεν είναι εύκολο.Δεν μπορεί να επέμβει η αστυνομία.Πόσες φορές έχουν καλέσει αστυνομία και όταν πάνε και χτυπάνε την πόρτα απαντάνε όλα καλά.Δεν μπορούν να μπουν αν δεν έχουν ένταλμα και ένταλμα χωρίς αποδείξεις δεν βγαίνει.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.577
Πόντοι
456
Τι ευτυχώς.Δεν βλέπεις ότι υπάρχει θέμα εδώ παραπληροφόρησης;Είναι δυνατόν να ισχύει αυτό το πράγμα;Γιατί φέτος μόνο δολοφονίες γυναικών έγιναν;Μας παπατζώνουν για τις αντζέντες που έχουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.750
Πόντοι
3.556
Τι ευτυχώς.Δεν βλέπεις ότι υπάρχει θέμα εδώ παραπληροφόρησης;Είναι δυνατόν να ισχύει αυτό το πράγμα;Γιατί φέτος μόνο δολοφονίες γυναικών έγιναν;Μας παπατζώνουν για τις αντζέντες που έχουν.
Ναι συμφώνω μαζί σου, φουλ παραπληροφόρηση δυστυχώς..

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.534
Πόντοι
206
Σε πάρα πολλές οικογένειες υπάρχει ενδοοικογενειακή βία λόγω αλκοολισμού,νακρωτικών,οικονομικών προβλημάτων και πολλών άλλων.Πολλά χρόνια τώρα.Δεν είναι εύκολο.Δεν μπορεί να επέμβει η αστυνομία.Πόσες φορές έχουν καλέσει αστυνομία και όταν πάνε και χτυπάνε την πόρτα απαντάνε όλα καλά.Δεν μπορούν να μπουν αν δεν έχουν ένταλμα και ένταλμα χωρίς αποδείξεις δεν βγαίνει.

Πάλι δε θα διαφωνήσω. Αλλά σου ξαναγράφω πως υπάρχει ιστορικό εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική. Δεν είναι απλά μια καταγγελία. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχει ήδη περάσει το ποταμάκι. Οπότε είναι ήδη red flagged.

Είναι σαν να βάζεις ένα αλκοολικό μετά από απεξάρτηση υπάλληλο σε κάβα και να λες ΟΚ δε θα έχω θέμα. Ναι μπορεί να μην έχεις διότι ίσως έγινε καλά. Αλλά καλού κακού μέτρα και τις μπύρες μια φορά το μήνα αν διαπιστώσεις μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με πέρυσι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Ο σκατας οου εφαγε την θειά γιατι δεν πηγε να μαχαιρώσει τιν γαμια πρωην φιλο του? Γιατι ειναι χεστης και θρασυδειλος οοως ολοι οι μάγκες της Κρήτης...
Αιντε χαιβανια με την ψευρομαγκια τις μπαλωθιες κ τις μλκιες ολες αυτές

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
Ο σκατας οου εφαγε την θειά γιατι δεν πηγε να μαχαιρώσει τιν γαμια πρωην φιλο του? Γιατι ειναι χεστης και θρασυδειλος οοως ολοι οι μάγκες της Κρήτης...
Ετοιμάσου να φας τραμπούκο από τα κρητικάτσια του σαη :confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.577
Πόντοι
456
Πάλι δε θα διαφωνήσω. Αλλά σου ξαναγράφω πως υπάρχει ιστορικό εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική. Δεν είναι απλά μια καταγγελία. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχει ήδη περάσει το ποταμάκι. Οπότε είναι ήδη red flagged.

Είναι σαν να βάζεις ένα αλκοολικό μετά από απεξάρτηση υπάλληλο σε κάβα και να λες ΟΚ δε θα έχω θέμα. Ναι μπορεί να μην έχεις διότι ίσως έγινε καλά. Αλλά καλού κακού μέτρα και τις μπύρες μια φορά το μήνα αν διαπιστώσεις μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με πέρυσι.
Δηλαδή θα έπρεπε κάποιος κοινωνικός λειτουργός να πηγαίνει κάθε μήνα και να ελέγχει τα μπουκάλια;δουλειά της οικογένειας είναι αυτή.Δεν μπορεί να επέμβει η πολιτεία έτσι απλά.Πολύ απλοϊκά τα σκέφτεσαι.Εδω παιδιά πάνε σχολείο με μελανιές από χτυπήματα απο τους γονείς δηλαδή με αποδείξεις και δεν μπορείς να κάνεις κάτι έτσι απλά.Κατανοώ την ευαισθησία σου αλλά βάλε και λίγο την λογική και την πρακτική μέσα στην εξίσωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σασμός φίλε μου.Μάλλον επηρεάστηκε από τη σειρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom