vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε η θάλασσα της Κριμαίας είναι η μόνη θάλασσα που μου θύμιζε Ελλάδα. Βρήκα πραγματικά υπέροχες παραλίες με καθαρά και κρύα νερά.Έχε υπόψη σου ότι είμαι πολύ μυστήριος με τις θάλασσες και μαθημένος στο Αιγαίο και στο Ιόνιο δεν κολυμπάω όπου και όπου. Φυσικά το θέμα των ιδιωτικών πλαζ είναι εντελώς απίσιο για τα μάτια του Ελληνα, αλλά δεν έχει σχέση με τη θάλασσα.εγω πηγα και ειδα μια αηδία!η θαλασσα της Κριμαιας δεν μπορει με τιποτα να συγκριθει με την Ελληνικη θαλασσα!μουνι ειχε παρα πολυ.ανεσεις 0.ζεστο νερο 2-3 ωρες τη μερα (2005).γνωστοι μου απο 'κει μου ειπαν οτι παλια τους κωβαν και το ρευμα (δεκαετια του '90)!και γενικα δεν ειναι και τοσο φτηνα για καποιον Ρωσσο εν σχεση με το να παει Τουρκια ή Αιγυπτο που θα του στιχοισει πολυ φτηνοτερα και εκει θα εχει ολες της ανεσεις.τα σανατορια εδειχναν εγκαταλελημενα και γενικα ο τουρισμος δεν ηταν ιδιεταιρα ανεπτυγμενος.υπαρχει και η Οδησσος εκει η θαλασσα ειναι ακομα πιο συχαμερη!μπανιο δεν εκανα!η Κριμαια κατα τη γνωμη μου ειναι μια καλη επιλογη για καποιον πορνοτουριστα.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟ.για τους λατρες της καταγαλανης Ελληνικης θαλασσας που το καμακι δεν τους ενδιαφερει ιδιεταιρα καλητερα να πανε καπου αλλου.
Στην Οδησσό όντως η θάλασσα είναι σιχαμερή, αλλά απέχει από την Κριμαία 650χλμ.
Και ναι είναι ιδανικό μέρος για πορνοτουρισμό (γιατί είναι κάτι σαν τη Μυκονο για τους Ανατολικούς) αλλά είναι ακριβή.