Κοπανα δυο τρια ουισκακια πιο πριν να νοιωσεις αρχοντας.
Επισης εγω προτζεκταρω στο μυαλό μου το πουλι μου να μπαινοβγαινει μεσα της κι αυτη να σκουζει και φτιαχνομαι…
αντε και καλο βολι!
Τυπε εγω θα σου πω μη τους ακους ολοι ασχετοι ειναι.
Λοιπον, πρωινο ανανας με γαλα, περπατημα 20 λεπτα, δεκατιανο καρυδια με μελι, περπατημα 20 λεπτα, το μεσημερι γιογκα μιση ωρα, και το απογευμα γαμας και ρινοκερο αμα θες..... Λες αυτη να ηταν η συνταγη για δυσκοιλιοτητα;
Πως ξεπερνάνε τα μελοι του μπου το άγχος επίδοσης;;
Εμένα καμία φορά με πιάνει άγχος επίδοσης όταν είναι να γαμησω καινούργιο γκομενακι, με έχει καλέσει σήμερα στο σπίτι της ένα μουνετο που καυλαντιζουμε καιρό, και απο την μια θέλω πολύ να την ξεσκίσω, απτην άλλη με πιάνει άγχος, έχουμε κ πολλούς κοινούς γνωστούς οποτε πρέπει να την γαμησω πολύ καλά μην με κάνει βούκινο (ειχε πάει κάποτε να την γαμησει ένας άλλος γνωστός κ δεν του σηκώθηκε κ το έλεγε σε όλους η ηλίθια)
Προβλήματα με στύση κ λίμπιντο δεν έχω μιας και τον παίζω 2 φορές την μέρα, κ επίσης όταν νιώθω άνετα με γκομενα την γαμαω σα πορνοστάρ
Τι προτείνουν τα ετοιμοπόλεμα και καυλιαρικα μελοι του μπου;
Φίλε μου η λύση υπάρχει και είναι μια ,ο φίλος @baros έχει φτιάξει μια αλοιφή που είναι ασταμάτητη στον κάνει Ντούρο ούτε άγχος ούτε τίποτα πλέον ζήτησε την αλοιφή από τον ένα και μοναδικό φίλο @baros