sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 9.010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Αυτο ρε τυπε τι λεει απο γευση;Ιταλικό chianti
![]()
Γινεται καθολου στιφο προς το τελος;
Ο ΑΒ το πλασαρει για Sangiovese, αλλα πανω δεν εγραφε την ποικιλια.
Αυτο ρε τυπε τι λεει απο γευση;Ιταλικό chianti
![]()
Αυτο ρε τυπε τι λεει απο γευση;
Γινεται καθολου στιφο προς το τελος;
Ο ΑΒ το πλασαρει για Sangiovese, αλλα πανω δεν εγραφε την ποικιλια.
Τενκ γιου.Πολύ ξηρό, από τα πιο ξηρά κόκκινα που υπάρχουν, και με ελαφριά στιφάδα. Είναι φτηνό κρασί και καθόλου "κυριλέ". Πάει απίστευτα με κρέατα. Προτίμησε αυτά που γράφουν Chianti Classico και είναι σε κανονικό μπουκάλι (όχι αυτό με την ψάθα).
Αυτο ρε τυπε τι λεει απο γευση;
Γινεται καθολου στιφο προς το τελος;
Ο ΑΒ το πλασαρει για Sangiovese, αλλα πανω δεν εγραφε την ποικιλια.
Στο κτημα Συγγρου μπορεις να εχεις μια σειρα...γνωριζετε κανενα site που να περιέχει πληροφορίες για αμπελουργία και παραγωγή κρασιού....λεω να αρχίσω απο φετος να κανω κρασί απο δικά μου αμπελια,εντελώς ερασιτεχνικά και θα χρειαζόμουν συμβουλές κτλ...
Απο ποτε χαρακτηριζουμε ενα κρασι με βαση το κοινωνικο status;Ενα απλο φθηνο Ιταλικο κρασι.
Στιφο ελαφρα αρωματικο ενα καθημερινο κρασι για τον μεσο Ιταλο.
Κατι αντιστοιχο κοινωνικα μονο με ην ρετσινα.
Μακρυα μαγκες απο αυτο το κρασι.Ιταλικό chianti
![]()
Εχεις δικιο,στυφό και ξυνιζει λιγο!Μακρυα μαγκες απο αυτο το κρασι.
Μονο για μαγειρεμα και να κρατησεις την φιαλη...![]()
Άρχοντα,πάρε (από λευκά κρασιά) τον μικρό βοριά του Ρούβαλη,το μοσχάτο τυρνάβου του Μίγα,το απλό λευκό κρασί του κτήματος Αβαντίς,την Μαντίνεια του Τσέλεπου και άμα θες ένα καλό σαντορινιό ασύρτικο διάλεξε ένα από τα κρασιά του Σιγάλα,του Καραμολέγκου και του Γαβαλά.Λέω θα υπάρχει thread, δε μπορεί.
Google bourdela κρασιά - bang!
Τύποι, τι να πάρω το Σάββατο από τον Βασιλόπουλο;![]()