Επισκέπτης
Λοιπόν, ας ανοιξουμε ένα θεματάκι για ένα πολύ σοβαρό θέμα, τα κρασιά.Εγώ έχω μια πολύ μικρή παραγωγή (καθαρά από χόμπυ και λόγω καταγωγής και πατρικής ενασχόλησης) στην Αρχαία Νεμέα. Αγειοργήτικο. 3-3,5 ΜΤ ετησίως.
Εμφιαλώνεται με ιδιοτική ετικέτα (την οποία από τρέλλα έχω δουλεψει με γραφίστα) και καταναλώνεται μεταξύ φίλων. Αρκετές φυάλες πάνε και εξω, ειτε σε φίλους είτε σε επαγγελματικά δωρα΄.
Θέλω να βάλω και ένα λευκό τον επόμενο χρόνο. Πόσοι ξέρατε ότι στην ορεινή κορινθία αναπτυσσεται άνετα το ασύρτικο? Δοκιμάστε ένα Βαρέλι Πλαγιές Αη Λιά Παπαιωάννου και θα ξεχάσετε το Σιγάλα...
Εμφιαλώνεται με ιδιοτική ετικέτα (την οποία από τρέλλα έχω δουλεψει με γραφίστα) και καταναλώνεται μεταξύ φίλων. Αρκετές φυάλες πάνε και εξω, ειτε σε φίλους είτε σε επαγγελματικά δωρα΄.
Θέλω να βάλω και ένα λευκό τον επόμενο χρόνο. Πόσοι ξέρατε ότι στην ορεινή κορινθία αναπτυσσεται άνετα το ασύρτικο? Δοκιμάστε ένα Βαρέλι Πλαγιές Αη Λιά Παπαιωάννου και θα ξεχάσετε το Σιγάλα...