You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jackie_jackie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2015
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
ξέρει τουλάχιστον κανείς τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί...?τι αυτοκίνητο ήτανε ακριβώς τουλάχιστον 2 μέρες που θα είμαι εδώ να ξέρουμε τι ψάχνουμε...?
jackie_jackie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2015
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Ελα τι πάθατε...?Kaatoras 33 δεν μπορώ να γράψω δεν ξέρω γιατί αν θες κάτι ρωτά εδω
jackie_jackie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2015
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Αγαπητε μπάμπη κάτι γίνεται. Τα μηνύματά σου δεν φαίνονται.Ενώ το βγάζει στα καινούρια μηνήματα.Ελα τι πάθατε...?
jackie_jackie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2015
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Αυτή η Βερόνικα πού είναι? αξίζει? πως είναι φίλε Μπάμπη?Τώρα φαίνονται;
headless_knight
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 132
- Πόντοι
- 280
Τα "σκαλοπάτια" είναι ανοιχτά ακόμα ή έκλεισε το μαγαζάκι?
Stefanos Kapino
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το μαγαζάκι της Βικτώριας, δουλεύει φίλε. Ερχεται για λίγες μέρες μονο, και εγω την περιμένω πως και πως. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχει έρθει το τελευταίο χρόνο. Το μωρό δεν παιζεται στα κολπα που κανει, καθως και στο υπεροχο μασαζ της.
Stefanos Kapino
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
BBabis, δεν μπορω να στειλω ακόμη pm, περιμενω εγκριση.
Εγω έχω περάσει με την Βικτωρια, πριν περιπου ενα μηνα και περναω καταπληκτικα. Δοκιμασε την οταν έρθει, περιπου μεσα Σεπτεμβρη
Εγω έχω περάσει με την Βικτωρια, πριν περιπου ενα μηνα και περναω καταπληκτικα. Δοκιμασε την οταν έρθει, περιπου μεσα Σεπτεμβρη
Michael_01
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρώτο μου post, χαιρετίζω τα μέλη του forum. Μετακομίζω Κοζάνη για σπουδές και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποιος συνοπτικά να μου δώσει μια εικόνα για το τι παίζει στην πόλη; Στούντιο, μπουρδελα, στριπτιτζαδικα, κωλομπαρα ότι παίζει. Ευχαριστώ.
Michael_01
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σκαλοπάτια; Βικτώρια; Κάποια οδηγία πώς θα το εντοπίσουμε όσοι δεν ξέρουμε την πολη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις