Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Έχει αναφερθεί κάτι για μια που βρίσκεται πίσω από το Τζάννειο αλλά μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι λίγες και οι κριτικές όχι και τόσο καλές
Έχει αναφερθεί κάτι για μια που βρίσκεται πίσω από το Τζάννειο αλλά μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι λίγες και οι κριτικές όχι και τόσο καλές
]
Την είχα πάρει παλιότερα τηλ και ήθελε 40 (το έριχνε και 35), αλλά με τα χίλια ζόρια μου είπε για εκτόνωση και μόνο και μάλιστα έλεγε και ξαναέλεγε μόνο ραντεβού και να τηρηθεί ο χρόνος που θα πούμε από πριν και τέτοια.
Τη βρήκα και στο facebook από μια αγγελία που είχε σχετικά με πωλήσεις (το έχει κατεβάσει τώρα νομίζω) και μου φάνηκε αρκετά μεγάλη για να ασχοληθώ και μάλιστα μόνο για εκτόνωση.
Άσε που θυμάμαι σε παλιότερες σελίδες να λένε ότι γκρινιάζει σε χουφτώματα και τέτοια... Οπότε τελικά δεν κανόνισα συνάντηση, προτίμησα να πάω με τα ίδια χρήματα κέντρο, που τουλάχιστον ξέρεις τι θα ψωνίσεις.
Η κύρα Ελένη την άλλη φορά είχε ανοίξει κατάστημα στη Γρ. Λαμπράκη σχεδόν μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Ούτε βενζίνα δε κάψανε για να την πέσουν τα στρουμφάκια.
Τώρα της την πέσανε και Κουντουριώτου.
Ετσι κι αλλιώς υπολειτουργούσε πιστεύω, ίσως μόνο με γνωστούς και κάποιος από τους γνωστούς θα δυσαρεστήθηκε και θα έπεσε κάρφωμα.
Όποιοι συναγωνιστές επιθυμούν να επενδύσουμε για ενα ανοίξουμε ενα καλό κατάστημα στον Πειραιά ας μαζευτούμε να φτιάξουμε business plan
και με την αναβαθμιση της τρουμπας, επιβαλλεται!
Σωστά, παίζει να είναι το επόμενο μικρολίμανο.
Πρέπει να φροντίσουμε το θέμα της στάθμευσης για να πάει καλά το μαγαζί. Πιστεύω μια συμφωνία με ενα παρακείμενο πάρκινγκ επιβάλλεται. Θα λες το σύνθημα στο παρκαδόρο και θα έχεις τη συμφωνημένη έκπτωση το τίμημα της οποίας θα αφαιρείται από την παροχή υπηρεσιών στο μαγαζί
Στην Ολλανδία μου δίνανε κάρτα στάθμευσης για 2 ώρες από το μασατζίδικο.
ναι ρε παιδια λειπει ενα μασατζιδικο απο το πειραια
θα το τιμουσα αφου περναω συνεχεια
Γενικά ο Πειραιάς είναι πίσω σε αυτό τον τομέα. Ούτε studio έχει ούτε μπουρδελα.
πειραιωτης φιλε;εμαθε κανεισ αν ξανα ανοιξε το καταστημα.
εμαθε κανεισ αν ξανα ανοιξε το καταστημα.