ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγο
and ρεζιλίκι goes on and on...
Ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγο
Δημοκρατία ολίγων ....ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο με τα μπουρδέλα ...την ποικιλία μου τη θέλωρε γαμησετα λεμε
στο τελος να δεις που τη βουλη θα απαρτιζουν μονο νδ και πασοκ
θα σου λενε το πρωτο περνει τοσες και το δευτερο τις υπολοιπες
βεβαια γιατι μετα τη γαμησαμε κυριολεκτικαΔημοκρατία ολίγων ....ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο με τα μπουρδέλα ...την ποικιλία μου τη θέλω
καλα πειτε οτι το πασοκ φταει για ολα αυτα που συμβαινουν αυτα δεν εχουν ξαναγινει. και μη πει κανεναs τι το πασοκ ειναι αγιο οχι δεν ειναι αλλα αυτα που κανει η ΝΔ ειναι απιστευτα ο ζαχο ηταν προσωπικοs φιλοs του καραμανλη και τιποτα δεν ηξερε δεν ακουσε 4χρονια τη οργια εκανε!!!!τελικά είναι γραφτό η ΝΔ να πληρώνει τους...πούστικους εκλογικούς νόμους του ΠΑΣΟΚ
εχεις δει μπουρδελο χωρις πουτανα?έχετε δει ποτέ βπυλευτή με οικονομικά προβλήματα?
τι στατιστικά απλά ο Κουκοδήμος δουλεύει την Ελλάδα ολόκληρη έκανε της μαλακίες αλλά επειδή ξέρει ότι θα βγει λάδι και ζητά και τα ρέστα από πάνω είσαι μάγκας κύριε και υπεύθυνο άτομο? έβγα και πες κύριοι κατηγορούμε μεν άδικα αλλά για να αποδείξω την αλήθεια παραιτούμε από το βουλευτικό αξίωμα μπαίνω στην διάθεση της δικαιοσύνης και κρίνομε.ναι ρε φιλαρακι συμφωνω απλα σου ειπα στατιστικα συνηθως ετσι γινεται
δεν ειπα κατι απολυτο
ρε μονο ο μαντουβαλος το εκανε αυτο που ειναι και κορωνακιτι στατιστικά απλά ο Κουκοδήμος δουλεύει την Ελλάδα ολόκληρη έκανε της μαλακίες αλλά επειδή ξέρει ότι θα βγει λάδι και ζητά και τα ρέστα από πάνω είσαι μάγκας κύριε και υπεύθυνο άτομο? έβγα και πες κύριοι κατηγορούμε μεν άδικα αλλά για να αποδείξω την αλήθεια παραιτούμε από το βουλευτικό αξίωμα μπαίνω στην διάθεση της δικαιοσύνης και κρίνομε.
αν όντως είναι αθώος θα αθωωθεί και στης επόμενες εκλογές θα τον ψηφίσει και η κουτσή Μαρία αλλά μάγκας με το να τον προστατεύει η βουλευτική ασυλία είναι τσάμπα μάγκας.
γιατί δεν κάνουν εξεταστική επιτροπή? απλά να περάσει ο καιρός να χτυπήσει παραγραφή το ζήτημα και άντε στο αρχείο και αυτό.είμαι φίλος της ΝΔ αλλά το αυτό το σκάνδαλο της SIEMENS,με έχει κάνει να τους συχαθώ...
μες στη χλιδή όλοι οι πολιτικοί,ανεπάγγελτοι...έχετε δει ποτέ βπυλευτή με οικονομικά προβλήματα?
και δεν ξαναεκλεχθηκε..ρε μονο ο μαντουβαλος το εκανε αυτο που ειναι και κορωνακι
ειχε αρχιδια ομωςκαι δεν ξαναεκλεχθηκε..
μαγκιά του ήταν αν και ήξερε ότι στην ουσία ήταν το θύμα στον εσωκομματικό πόλεμο της ΝΔ γιατί από Λακωνία μεριά είχαν μαζευτεί σε αυτήν αρκετοί και σε μερικούς δεν έβγαιναν τα κουκιά και κάποιον έπρεπε να καθαρίσουν σαν αυγό.ρε μονο ο μαντουβαλος το εκανε αυτο που ειναι και κορωνακι
καλα οχι οτι ηταν και αθωα περιστερα το λαμογιο απλα υπηρχαν μεγαλυτερα απο αυτον και φαγωθηκεμαγκιά του ήταν αν και ήξερε ότι στην ουσία ήταν το θύμα στον εσωκομματικό πόλεμο της ΝΔ γιατί από Λακωνία μεριά είχαν μαζευτεί σε αυτήν αρκετοί και σε μερικούς δεν έβγαιναν τα κουκιά και κάποιον έπρεπε να καθαρίσουν σαν αυγό.