You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kουκοδήμος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
δηλωση τραγκα πριν 3-4 μερες που εγω τον γουσταρω γιατι παρολο του οτι ειναι βαμμενος τα λεει οπως ειναι
μεχρι το τελος του χρονου θα εχουμε εκλογες
και η νδ παρα τις γκρινιες θα ξαναβγει
αν ξαναβγει τοτε εσεις φταιτε που λετε διαφορα και στην καλπη λετε αλλα
μου επεσαν οι τριχες . λεω ο τραγκας ειναι αυτος?
μεχρι το τελος του χρονου θα εχουμε εκλογες
και η νδ παρα τις γκρινιες θα ξαναβγει
αν ξαναβγει τοτε εσεις φταιτε που λετε διαφορα και στην καλπη λετε αλλα
μου επεσαν οι τριχες . λεω ο τραγκας ειναι αυτος?
Επισκέπτης
κουκος μονος σε διπλο ταμπλω..
Μαζί δεν τους ψήφιζαν ; Άσε που ο νέος είναι η εξέλιξη του προηγούμενου ....Που να μην τους άρεσε κιόλας δηλαδη !τελικά είναι γραφτό η ΝΔ να πληρώνει τους...πούστικους εκλογικούς νόμους του ΠΑΣΟΚ
καλα αυτα τα εχουμε ξαναπειΜαζί δεν τους ψήφιζαν ; Άσε που ο νέος είναι η εξέλιξη του προηγούμενου ....Που να μην τους άρεσε κιόλας δηλαδη !
εχουν καταργησει καθε κανονα των μαθηματικων
δηλαδη το 35% ειναι πιο ισχυρο απο το 51%
ρε μονο εδω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
και τι έγινε που έγινε ανεξάρτητος? μια κίνηση δημαγωγίας είναι στην ουσία.
δεν απέσυρε την εμπιστοσύνη του απέναντι στην κυβέρνηση.
συνηθως οι ανεξαρτητοι δεν ψηφιζουν υπερκαι τι έγινε που έγινε ανεξάρτητος? μια κίνηση δημαγωγίας είναι στην ουσία.
Αυτό ακριβώς εννοώ ρε φίλε Μόνο εδώ και ενώ λες από το 51% σαν απόλυτο ποσοστό για να βγει κάποιος κυβέρνηση, αν αθροίσουμε όλους τους άλλους μιλάμε για πάνω από 65%καλα αυτα τα εχουμε ξαναπει
εχουν καταργησει καθε κανονα των μαθηματικων
δηλαδη το 35% ειναι πιο ισχυρο απο το 51%
ρε μονο εδω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μαζί δεν τους ψήφιζαν ; Άσε που ο νέος είναι η εξέλιξη του προηγούμενου ....Που να μην τους άρεσε κιόλας δηλαδη !
ξέχασες τον ελεεινό νόμο του 1989 του Κουτσόγιωργα,να μην βγει η ΝΔ με τίποτα...και αυτός είναι του Σκανδαλίδη...
ναι σιγουραΑυτό ακριβώς εννοώ ρε φίλε Μόνο εδώ και ενώ λες από το 51% σαν απόλυτο ποσοστό για να βγει κάποιος κυβέρνηση, αν αθροίσουμε όλους τους άλλους μιλάμε για πάνω από 65%
εγω σου εδωσα το ελαχιστο ποσοστο
αν βαλουμε το μεγιστο γαμησε τα θα σηκωθουν οι αινσταινιδες απο τους ταφους και θα μας δειρουν
Και σου λέω πως ο νέος νόμος είναι εξέλιξη του ισχύοντα. Οι διαφορές είναι ως προς το να βγαίνει πιο εύκολα αυτοδύναμη κυβέρνηση με χαμηλά ποσοστά.ξέχασες τον ελεεινό νόμο του 1989 του Κουτσόγιωργα,να μην βγει η ΝΔ με τίποτα...και αυτός είναι του Σκανδαλίδη...
ναι σιγουρα
αν βαλουμε το μεγιστο γαμησε τα θα σηκωθουν οι αινσταινιδες απο τους ταφους και θα μας δειρουν
Επισκέπτης
φίλε μου όταν αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου προς την κυβέρνηση το δηλώνεις στην βουλή ότι αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου διότι διαφωνείς με την πολιτική της εδώ έκανε κάποιες μαλακίες ο Κουκοδήμος και απλά τάχα την έκανε απ έξω από την ΝΔ για να μην φορτώσει με της μαλακίες του μα τότε που έκανε της μαλακίες ήταν βουλευτής της ΝΔ.συνηθως οι ανεξαρτητοι δεν ψηφιζουν υπερ
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
ναι σιγουρα
Πες καλύτερα Καραθεωδορή... Αμάν πια με τον Αινστάϊν... Ρε τι κάνει το marketing...
ναι ρε φιλαρακι συμφωνω απλα σου ειπα στατιστικα συνηθως ετσι γινεταιφίλε μου όταν αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου προς την κυβέρνηση το δηλώνεις στην βουλή ότι αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου διότι διαφωνείς με την πολιτική της εδώ έκανε κάποιες μαλακίες ο Κουκοδήμος και απλά τάχα την έκανε απ έξω από την ΝΔ για να μην φορτώσει με της μαλακίες του μα τότε που έκανε της μαλακίες ήταν βουλευτής της ΝΔ.
δεν ειπα κατι απολυτο
Α μπράβο με πρόλαβες συν το ότι τα όποια μπόνους σε έδρες δεν ισχύουν για συνασπισμούς κομμάτων....Όπως είπα είναι ο ίδιος απλά ισχυροποιεί το με μικρότερη σε ψήφους δύναμη "πρώτο" κόμμαη πιο σημαντικη αλλαγη ειναι οι 50 εδρες μπονους αντι 30
ναι ρε παιδι μου αυτο μου ηρθεΠες καλύτερα Καραθεωδορή... Αμάν πια με τον Αινστάϊν... Ρε τι κάνει το marketing...
ρε γαμησετα λεμεΑ μπράβο με πρόλαβες συν το ότι τα όποια μπόνους σε έδρες δεν ισχύουν για συνασπισμούς κομμάτων....Όπως είπα είναι ο ίδιος απλά ισχυροποιεί το με μικρότερη σε ψήφους δύναμη "πρώτο" κόμμα
στο τελος να δεις που τη βουλη θα απαρτιζουν μονο νδ και πασοκ
θα σου λενε το πρωτο περνει τοσες και το δευτερο τις υπολοιπες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 819
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 826
- Απαντήσεις