jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ΑΠΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
αυτος τουλαχιστον πηρε τα ρισκα του
ΑΠΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Συντροφε Τζονυ συμφωνω.αυτος τουλαχιστον πηρε τα ρισκα του
αυτος τουλαχιστον πηρε τα ρισκα του
ρε τυπε σκεψου λιγο πριν πεις κατι ηδη η αγορα ειναι ετοιμοθανατη αν κοψουν και το δωρο στους ιδιωτικους τοτε τετελεσται.Το αρθρο λεει για τους συνταξιουχους ιδιωτικους.αν τα βαλεις κατω,με τις μειωσεις και αυτα που εχει κανει η καθε ιδιωτικη εταιρεια,το εχουν κοψει ηδη το δωρο με τον τροπο τους.απο την γραμμωμενη με αναβολικα κοιλια μου σε παω κοντρα με την δικια σου
καμια σχεση το δωρο στον ιδιωτικο θα κοπει το λενε και τα καναλια απο το πρωι Ο ΣΕΒ στα αρχιδια του του ηρθε σαν δωρο.παλι εμεις θα την πληρωσουμε .
Το thread και το poll μια χαρα ειναι μην ψηφιζεις εαν δεν θες δεν ειναι υποχρεωτικό. Χεσε
ρε τυπε σκεψου λιγο πριν πεις κατι ηδη η αγορα ειναι ετοιμοθανατη αν κοψουν και το δωρο στους ιδιωτικους τοτε τετελεσται.Το αρθρο λεει για τους συνταξιουχους ιδιωτικους.αν τα βαλεις κατω,με τις μειωσεις και αυτα που εχει κανει η καθε ιδιωτικη εταιρεια,το εχουν κοψει ηδη το δωρο με τον τροπο τους.
Πιειτε Αμστελ και καβατζωστε τα μπουκαλια.
Ο Νοεμβρης δεν αργει....(ελπιζω να μη με βρει μαζι σας )
Aλλαγη πλανων (αν παρω βιζα)Eigentlich, gehst du nach Deutchland?
στο χαλαρο 6 χρονια υφεσης σαν να μην συμβαινει τπτ
Aλλαγη πλανων (αν παρω βιζα)
Τα εχω ζυγισει ολα φιλεεαν γερμανικα εισαι σε καλο επιπεδο θα σ ελεγα να ξεχασεις αυστραλια..ειναι ζορι απο πολλες αποψεις
εαν δεν εχεις γνωση γερμανικων τοτε ειναι δυσκολο να πας γερμανια..θα πρεπει ενα διαστημα 8-12 μηνων να μην εργαζεσε
ρε αδερφε μου καλα οικονομολογος δεν ειμαι αυτα που λες ειναι κνεζικα για μενααμεση ναι, οχι απλα αμφιβαλω, σου λεω εκ των προτερων οτι λες αλλη μια μαλακια. Γιατι ξερω οτι αυτο το στατιστικο ειναι κλεμμενο απο μια ερευνα του New Scientist και αν ειχες διαβασει το fine print θα καταλαβαινες οτι μιλαει για διαχειρηση ΞΕΝΩΝ κεφαλαιων οχι απαραιτητα για ιδια κεφαλαια των εταιρειων. Αρα εμμεση μπορει. Οταν εγω παω στην CITI η στην UBS και παιρνω μεριδια απο τα μετοχικα αμοιβαια τους αυτες τι κανουν τα λεφτα μου? τα αγοραζουν μετοχες. Αν υπολογισεις οτι συνολικα οι τραπεζες με τη μορφη asset management διαχειριζονται ΞΕΝΑ λεφτα (μεσα σ'αυτα και τα δικα μου) συνολικης αξιας πανω απο 64 τρις τοτε ναι .. θα χουν "μετοχικη δικτυωση" σε πανω απο 3 εκατομμυρια εταιριες. Αλλο αυτο αλλο το direct ownership. Ισως τωρα καταλαβες τι σχεση εχουν τα δανεικα της ΔΕΗ?
ρε αδερφε μου καλα οικονομολογος δεν ειμαι αυτα που λες ειναι κνεζικα για μενα
αυτα στα λεει ενας ανθρωπος που εχει μαγαζι και ξερει 5 γραμματα δεν εχω ιδεα απο χρηματιστιριακα κ.α οτι διαβαζω απο ερευνες και οικονομολογους και απλη λογικη
ε ναι ρε φου τωρα τι μας λεει ο τυπος τωρααλεφαντος σπικιν
ε ναι ρε φου τωρα τι μας λεει ο τυπος τωρα
για να τα καταλαβουμε αυτα πρεπει να εχουμε βγαλει οικονομικα στο χαρβαρτ να πουμε
εμεις ενα πανεπιστημιο βγαλαμε με μεταπτυχιακο στην πιατσα
διαφορα ρε ποιος μπαεβιτς τωρα ''που λεει και ο μεγαλος''συγκρινε τωρα αλεφα με μπαεβιτς
ποιανου του κοβει περισσοτερο
ο αλεφας ειναι χυμα, της πιατσας..σου γραφει το συστημα πανω στο πακετο απο τσιγαρα
και ο αλλος ειναι να καθετε στο γραφειο με το στυλο και το τετραδιο τακτοποιημενα στο εκατοστο
διαφορα ρε ποιος μπαεβιτς τωρα ''που λεει και ο μεγαλος''
με αριστα το 10 περνει 11 μεσα στα αποδυτηρια ο φρεσκοελληνας
αλλα μεσα στο τερεν περνει -20 θερμοκρασια βλαδιβοστοκ
ο μεγαλος στο τερεν τι μπαλιτσα που βλεπει μονο ο μουρινιο μπορει να τον παει κοντρα
ετσι ειναι και η ζωη στην πραγματικοτητα εκτος γραφειου
ειναι θεος ηλιος μοναδικος