Νέα

Κοβεται το Δωρο στον Δημοσιο τομεα και μετα στον Ιδιωτικο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πρεπει να κοψουνε το δωρο στον ιδιωτικο τομεα η μονο στον Δημοσιο

• Μονο στο Δημοσιο

Ψήφοι: 35 34,3%
  • Μονο Στον ιδιωτικο

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Να κοπει το δωρο απο ολους

Ψήφοι: 15 14,7%
  • Να απολυθουνε ολοι οι Δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 43 42,2%
  • Να γινουν παλι εκλογες

Ψήφοι: 30 29,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΑΠΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. :rockon:
fotis-kouvelis.jpg

αυτος τουλαχιστον πηρε τα ρισκα του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: απο την γραμμωμενη με αναβολικα κοιλια μου σε παω κοντρα με την δικια σου  :2funny: :2funny:

καμια σχεση  το δωρο στον ιδιωτικο θα κοπει  το λενε και τα καναλια απο το πρωι Ο ΣΕΒ στα αρχιδια του του ηρθε σαν δωρο.παλι εμεις θα την πληρωσουμε .

Το thread  και  το poll μια χαρα ειναι μην ψηφιζεις εαν δεν θες δεν ειναι υποχρεωτικό.  Χεσε
ρε τυπε σκεψου λιγο πριν πεις κατι ηδη η αγορα ειναι ετοιμοθανατη αν κοψουν και το δωρο στους ιδιωτικους τοτε τετελεσται.Το αρθρο λεει για τους συνταξιουχους ιδιωτικους.αν τα βαλεις κατω,με τις μειωσεις και αυτα που εχει κανει η καθε ιδιωτικη εταιρεια,το εχουν κοψει ηδη το δωρο με τον τροπο τους.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ξέρετε τι ύφεση έχει να επακολουθήσει, όταν εφαρμοστεί αυτό; Από τα χρήματα των δώρων γίνονταν οι χριστουγεννιάτικες και πασχαλιάτικες έξοδοι. Όταν κοπούν και αυτές, έχει να σαρώσει την αγορά τσουνάμι λουκέτων σε μαγαζιά που ζούσαν κατά κύριο λόγο από εκεί. Δε χρειάζεται να μιλήσουμε και για τη νέα βουτιά του τουριστικου κλάδου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε τυπε σκεψου λιγο πριν πεις κατι ηδη η αγορα ειναι ετοιμοθανατη αν κοψουν και το δωρο στους ιδιωτικους τοτε τετελεσται.Το αρθρο λεει για τους συνταξιουχους ιδιωτικους.αν τα βαλεις κατω,με τις μειωσεις και αυτα που εχει κανει η καθε ιδιωτικη εταιρεια,το εχουν κοψει ηδη το δωρο με τον τροπο τους.

δεν νομιζω φιλε να τους ενδιαφερει η αγορα..εαν τους ενδιεφερε δεν θα διανυαμε στο χαλαρο 6 χρονια υφεσης σαν να μην συμβαινει τπτ

τους ενδιαφερει μονο να μην αγγιξουν τον δημοσιο τομεα και θα το τραβηξουν οσο παραπανω μπορουν

Επισκέπτης
Πιειτε Αμστελ και καβατζωστε τα μπουκαλια.
Ο Νοεμβρης δεν αργει....(ελπιζω να μη με βρει μαζι σας :2funny:)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Aλλαγη πλανων (αν παρω βιζα)
images

εαν γερμανικα εισαι σε καλο επιπεδο θα σ ελεγα να ξεχασεις αυστραλια..ειναι ζορι απο πολλες αποψεις

εαν δεν εχεις γνωση γερμανικων τοτε ειναι δυσκολο να πας γερμανια..θα πρεπει ενα διαστημα 8-12 μηνων να μην εργαζεσε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Λέτε όλα αυτά να γίνονται με απώτερο σκοπό να γονατίσουν την ελληνική οικονομία και όταν τη φτάσουν στον πάτο να μας τα αγοράσουν όλα κοψοχρονιά; Άντε μωρέ, τι κακοπροαίρετα μυαλά που είστε;  :P

Επισκέπτης
εαν γερμανικα εισαι σε καλο επιπεδο θα σ ελεγα να ξεχασεις αυστραλια..ειναι ζορι απο πολλες αποψεις

εαν δεν εχεις γνωση γερμανικων τοτε ειναι δυσκολο να πας γερμανια..θα πρεπει ενα διαστημα 8-12 μηνων να μην εργαζεσε
Τα εχω ζυγισει ολα φιλε

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αμεση ναι, οχι απλα αμφιβαλω, σου λεω εκ των προτερων οτι λες αλλη μια μαλακια. Γιατι ξερω οτι αυτο το στατιστικο ειναι κλεμμενο απο μια ερευνα του New Scientist και αν ειχες διαβασει το fine print θα καταλαβαινες οτι μιλαει για διαχειρηση ΞΕΝΩΝ κεφαλαιων οχι απαραιτητα για ιδια κεφαλαια των εταιρειων. Αρα εμμεση μπορει. Οταν εγω παω στην CITI η στην UBS και παιρνω μεριδια απο τα μετοχικα αμοιβαια τους αυτες τι κανουν τα λεφτα μου? τα αγοραζουν μετοχες. Αν υπολογισεις οτι συνολικα οι τραπεζες με τη μορφη asset management διαχειριζονται ΞΕΝΑ λεφτα (μεσα σ'αυτα και τα δικα μου) συνολικης αξιας πανω απο 64 τρις τοτε ναι .. θα χουν "μετοχικη δικτυωση" σε πανω απο 3 εκατομμυρια εταιριες. Αλλο αυτο αλλο το direct ownership. Ισως τωρα καταλαβες τι σχεση εχουν τα δανεικα της ΔΕΗ?
ρε αδερφε μου καλα οικονομολογος δεν ειμαι αυτα που λες ειναι κνεζικα για μενα
αυτα στα λεει ενας ανθρωπος που εχει μαγαζι και ξερει 5 γραμματα δεν εχω ιδεα απο χρηματιστιριακα κ.α οτι διαβαζω απο ερευνες και οικονομολογους και απλη λογικη

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε αδερφε μου καλα οικονομολογος δεν ειμαι αυτα που λες ειναι κνεζικα για μενα
αυτα στα λεει ενας ανθρωπος που εχει μαγαζι και ξερει 5 γραμματα δεν εχω ιδεα απο χρηματιστιριακα κ.α οτι διαβαζω απο ερευνες και οικονομολογους και απλη λογικη

αλεφαντος σπικιν

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αλεφαντος σπικιν
ε ναι ρε φου τωρα τι μας λεει ο τυπος τωρα
για να τα καταλαβουμε αυτα πρεπει να εχουμε βγαλει οικονομικα στο χαρβαρτ να πουμε
εμεις ενα πανεπιστημιο βγαλαμε με μεταπτυχιακο στην πιατσα :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ε ναι ρε φου τωρα τι μας λεει ο τυπος τωρα
για να τα καταλαβουμε αυτα πρεπει να εχουμε βγαλει οικονομικα στο χαρβαρτ να πουμε
εμεις ενα πανεπιστημιο βγαλαμε με μεταπτυχιακο στην πιατσα :2funny: :2funny:

συγκρινε τωρα αλεφα με μπαεβιτς

ποιανου του κοβει περισσοτερο

ο αλεφας ειναι χυμα, της πιατσας..σου γραφει το συστημα πανω στο πακετο απο τσιγαρα

και ο αλλος ειναι να καθετε στο γραφειο με το στυλο και το τετραδιο τακτοποιημενα στο εκατοστο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
συγκρινε τωρα αλεφα με μπαεβιτς

ποιανου του κοβει περισσοτερο

ο αλεφας ειναι χυμα, της πιατσας..σου γραφει το συστημα πανω στο πακετο απο τσιγαρα

και ο αλλος ειναι να καθετε στο γραφειο με το στυλο και το τετραδιο τακτοποιημενα στο εκατοστο
διαφορα ρε ποιος μπαεβιτς τωρα ''που λεει και ο μεγαλος'' :2funny: :2funny:
με αριστα το 10 περνει 11 μεσα στα αποδυτηρια ο φρεσκοελληνας
αλλα μεσα στο τερεν περνει -20 θερμοκρασια βλαδιβοστοκ
ο μεγαλος στο τερεν τι μπαλιτσα που βλεπει μονο ο μουρινιο μπορει να τον παει κοντρα
ετσι ειναι και η ζωη στην πραγματικοτητα εκτος γραφειου

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
διαφορα ρε ποιος μπαεβιτς τωρα ''που λεει και ο μεγαλος'' :2funny: :2funny:
με αριστα το 10 περνει 11 μεσα στα αποδυτηρια ο φρεσκοελληνας
αλλα μεσα στο τερεν περνει -20 θερμοκρασια βλαδιβοστοκ
ο μεγαλος στο τερεν τι μπαλιτσα που βλεπει μονο ο μουρινιο μπορει να τον παει κοντρα
ετσι ειναι και η ζωη στην πραγματικοτητα εκτος γραφειου

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

Stories