Zbutsam Kavala
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιό εύκολο μου φαίνεται να πάω στο φεγγάρι περπατώντας παρά να κόψω την πουτανοδρομία
ποιος στραβός δε θέλει το φως του τύπε μου?την χωρισες και ησυχασες τυπε?
Για μενα η "μαγεια" στην ολη φαση, ειναι οταν περιμενεις στο δωματι, ακους τον ηχο των τακουνιων να δυναμωνει, μιας και πλησιαζει η κοπελα και ανοιγει η πορτα.....
Η μαγεία είναι το τρίξιμο της πόρτας του παραδοσιακού οίκου ανοχής όταν εισέρχεται η κοπέλα,η αναμονή της "γνωριμίας" με μια άγνωστη, μια γλυκιά έξαψη.
χορτοφαγικα θα τρωτε τυπε;Εγώ θέλω να παντρευτώ πουτάνα και να την γαμάω πάνω στην κουζίνα
Εγώ θέλω να παντρευτώ πουτάνα και να την γαμάω πάνω στην κουζίνα
και όταν γουσταρει bdsm θα της ανάβεις το μάτι???
Αν η απορια σου ειναι το bdsm σημαινει σε ελευθερη μεταφραση σαδομαζωχιστικο......
Αν η απορια σου ειναι το bdsm σημαινει σε ελευθερη μεταφραση σαδομαζωχιστικο......
και όταν γουσταρει bdsm θα της ανάβεις το μάτι???
και η συζυγος τον ιδιο ορκο εδωσε, αλλα μετα ξεχασε οτι μετα απο χρονια, το σεξ εσυ το χρειαζεσαι οσο και στην αρχη. και την περιποιηση το ιδιο. και πολλα αλλα.
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου....λες και δε το ήξερε η κοπέλα
Me no...δεν ήτο αυτή η απορία μου....Αν η απορια σου ειναι το bdsm σημαινει σε ελευθερη μεταφραση σαδομαζωχιστικο......
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου....λες και δε το ήξερε η κοπέλα
Και είναι κακή ιδέα πανάθεμα την..άουυυυυυυυυυτςςςςςςςςςςςςς... θα καεί όχι μόνο το πελεκούδι αλλά και ο...ποπός..Μη δίνετε ιδέες.....
Και είναι κακή ιδέα πανάθεμα την..άουυυυυυυυυυτςςςςςςςςςςςςς... θα καεί όχι μόνο το πελεκούδι αλλά και ο...ποπός..
Μαζι σουΓι'αυτό και γω θα πάρω πουτάνα αναστενάρισσα
Γι'αυτό και γω θα πάρω πουτάνα αναστενάρισσα
Επίκαιρο το ερώτημα, θα έλεγε κανείς ότι φέρνει στο αντίστοιχο "κόβει η πουτάνα το γαμήσι";
Εγώ λέω όχι, μόνο προσωρινά και μετά πάλι στη δόξα