Νέα

Κόβει ο πουτανιάρης την πουτανιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πιό εύκολο μου φαίνεται να πάω στο φεγγάρι περπατώντας παρά να κόψω την πουτανοδρομία  :2funny:  :rockon:  :fuck1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κοβει ο αρρωστοs το οξυγονο??????? Καποια πραγματα ουτε σαν αστειο

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Για μενα η "μαγεια" στην ολη φαση, ειναι οταν περιμενεις στο δωματι, ακους τον ηχο των τακουνιων να δυναμωνει, μιας και πλησιαζει η κοπελα και ανοιγει η πορτα.....

Η μαγεία είναι το τρίξιμο της πόρτας του παραδοσιακού οίκου ανοχής όταν εισέρχεται η κοπέλα,η αναμονή της "γνωριμίας" με μια άγνωστη, μια γλυκιά έξαψη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και η συζυγος τον ιδιο ορκο εδωσε, αλλα μετα ξεχασε οτι μετα απο χρονια, το σεξ εσυ το χρειαζεσαι οσο και στην αρχη. και την περιποιηση το ιδιο. και πολλα αλλα.

Αν και καθήμενος......ορθώς ομιλείς!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αν η απορια σου ειναι το bdsm σημαινει σε ελευθερη μεταφραση σαδομαζωχιστικο......
Me no...δεν ήτο αυτή η απορία μου.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου....λες και δε το ήξερε η κοπέλα :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μη δίνετε ιδέες..... :cheesy:
Και είναι κακή ιδέα πανάθεμα την..άουυυυυυυυυυτςςςςςςςςςςςςς... θα καεί όχι μόνο το πελεκούδι αλλά και ο...ποπός.. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Πουτανιαρης γενιεσαι δεν φτιαχνεσαι

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Επίκαιρο το ερώτημα, θα έλεγε κανείς ότι φέρνει στο αντίστοιχο "κόβει η πουτάνα το γαμήσι";  :rockon:
Εγώ λέω όχι, μόνο προσωρινά και μετά πάλι στη δόξα  :fuck2:

έθεσες λίγο λάθος το ερώτημα, το σωστό κατά τη ταπεινή μου γνώμη είναι "κόβει ο πουτανιάρης τις πουτάνες;"

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οπως ελεγε και ενα συγγενικο μου προσωπο μεγαλο σε ηλικια που ειχε ζησει τη ζωη του μου ελεγε συχνα
μαθε λοιπον οτι στον ανθρωπο πρωτα φευγει η ψυχη και μετα το χουι
οποτε ο πουτανιαρης δεν κοβει τις πουτανες ακομα και αν το χει διπορτο
ο χαρτοπαιχτης δεν κοβει ποτε τα τυχερα παιχνιδια ακομα και αν τον κυνηγανε 50 τοκογλυφοι
ο σπαταλος δεν σταματει μεχρι να ξοδεψει σε μαλακιες μεχρι και τα τελευταια 10 λεπτα που εχει στην τσεπη του
και ο μανιωδης καπνιστης δεν κοβει ποτε το τσιγαρο εστω και 1 την ημερα ακομα και αν του το χουν απαγορεψει 70 γιατροι

υ.σ αυτες οι κατηγοριες ανθρωπων μου εχουν τυχει να τους γνωριζω σαν φιλους και ξερω τα χουγια τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom