Νέα

koutavoulias and friends collection (cult movies-cult music-cult everything)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Άχθος Αρούρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Φίλε awldore τι μου θύμισες το έχω ξαναπεί το αγαπημενο μου ελληνικό συγκρότημα οι ριφιφί των 80σ και 90σ (επίσης και οι τρύπες )Δεν ξαναβγαίνουν τραγούδια όπως το αγαπημένο μου και καλύτερο για μένα τραγουδι τους το αμετανόητα τρελος .Επίσης και αλλά δυο τους τραγούδια που συνεργάστηκαν με την φωναρα την Φαίη Μάτσου (χάνομαι ,αν με αρνηθείς ).Αλλο αγαπημένο το αλητικα .Δυστυχως χάθηκαν και αυτοί όπως και αλλά πολύ καλά ελληνικά συγκροτήματα των 80σ και 90σ .Να ειστε όλοι καλά .

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
ανακοίνωση:

τα μηχανήματα ηχοληψίας μας χάλασαν εκτάκτως
θα αναγκαστούμε να παίξουμε με κιθαρίτσα θολοκουλτουριάρικα μέχρι να έρθει ο τεχνικός
ανάψτε μία φωτιά στην παραλία και καθήστε γύρω γύρω με μπύρα :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.399
Πόντοι
14.936
Την καλησπέρα μου:hi:kouta τι λες?Θα τις φτάσουμε τις 300 σελίδες?
Ελα αγόρι καλησπέρα.Σορυ για την αργοπορία του μηνύματος αλλά διάβαζα κάτι σε άλλη σελίδα.Εννοειται κολλητέ εύκολα πολύ λέμε.Απλως τρέχω με την δουλειά ρε γαμωτο και δεν βρίσκω τρελό χρόνο να ανεβάζω συνέχεια τώρα.
Πάντως όποτε βρίσκω χρόνο ανεβάζω και γουσταρω γιατί το νήμα πρέπει να ανανεώνεται με φρέσκο υλικό και σε αυτό φυσικά βοηθάς εσύ αλλά και άλλα αλάνια και σας ευχαριστώ και πάλι όλους πολύ για την βοήθεια στο νήμα αλλά και για το γενικό support.
You are the best... :hi:

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Baoobab δώσε( τραγουδάρα από τους τρομερούς κλας .Επίσης και το καλύτερο για μένα τραγούδι τους που τα σπάει το should I stay or should I go .).Να είσαι καλά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom