Νέα

koutavoulias and friends collection (cult movies-cult music-cult everything)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Άχθος Αρούρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
μεγαλοι καλλιτεχνες
ραφλες ειναι το κυματιστο πατατακι ρε μπαγλαμα
οτι να'ναι τα παλικαρια.τι δεξαμενη ομως και η αλλη η πουτανα η αννιτα εχει τοσα χρονια?μιλαμε πολλα τα ατομα που εχουν περασει απο εκει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.752
Πόντοι
27.261
οτι να'ναι τα παλικαρια.τι δεξαμενη ομως και η αλλη η πουτανα η αννιτα εχει τοσα χρονια?μιλαμε πολλα τα ατομα που εχουν περασει απο εκει.
τη δουλεια της κανει.
ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι να λες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.279
Πόντοι
2.606
Αυτή ένα φεγγάρι δεκαετία 90 αρχές Νομίζω 92 93 τραγούδαγε σε ένα υπόγειο στη σύγγρου μαζί με τον ροκο Αργότερα αυτό το μαγαζί πρέπει να ήταν είμαι σχεδόν σίγουρος κονσομασιον κωλαδικο που δεν θυμάμαι πως λεγόταν ας βοηθήσει κάποιος και γινότανε της Ποπης 40-50 γυναίκες σε ένα μπαρ στο κέντρο του μαγαζιού αν δεν τα έχω κάνει αχταρμά πρέπει να είναι το σημερινό Αλκατράζ

Εντίτ
βίβα λεγόταν κατά 99 τις εκατό το μαγαζί το κωλαδικο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.752
Πόντοι
27.261
Αυτή ένα φεγγάρι δεκαετία 90 αρχές Νομίζω 92 93 τραγούδαγε σε ένα υπόγειο στη σύγγρου μαζί με τον ροκο Αργότερα αυτό το μαγαζί πρέπει να ήταν είμαι σχεδόν σίγουρος κονσομασιον κωλαδικο που δεν θυμάμαι πως λεγόταν ας βοηθήσει κάποιος και γινότανε της Ποπης 40-50 γυναίκες σε ένα μπαρ στο κέντρο του μαγαζιού αν δεν τα έχω κάνει αχταρμά πρέπει να είναι το σημερινό Αλκατράζ

Εντίτ
βίβα λεγόταν κατά 99 τις εκατό το μαγαζί το κωλαδικο
aphrodite μαλλον λες

OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
τσακαλι δεν ξερω αν ηταν το σημερινο alcatraz αυτο που λες παντως κωλομπαρακι με αρκετα τεμαχια ειχα παει ημιτυφλος σχεδον μετα απο αισχη
παραδιπλα απο το lido.ειχε τοσο πολυ καπνο μεσα που πραγματικα νομιζες οτι ηταν εφε φωτιας-καπνου κατι τετοιο. :rockon: :rockon: :rockon:παντως γαμαγε πολυ cult κατασταση.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.279
Πόντοι
2.606
τσακαλι δεν ξερω αν ηταν το σημερινο alcatraz αυτο που λες παντως κωλομπαρακι με αρκετα τεμαχια ειχα παει ημιτυφλος σχεδον μετα απο αισχη
παραδιπλα απο το lido.ειχε τοσο πολυ καπνο μεσα που πραγματικα νομιζες οτι ηταν εφε φωτιας-καπνου κατι τετοιο. :rockon: :rockon: :rockon:παντως γαμαγε πολυ cult κατασταση.
Βιβα λεγόταν σκύλε είμαι σχεδον σίγουρος τώρα το θυμήθηκα όπως ο σκαραβαίος στις δόξες του αλλά χωρίς τους μπάτσους και τις μπριζόλες αχαχαχαχα

σκύλε βάλε Άντζελα δυο φωνές

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Βιβα λεγόταν σκύλε είμαι σχεδον σίγουρος τώρα το θυμήθηκα όπως ο σκαραβαίος στις δόξες του αλλά χωρίς τους μπάτσους και τις μπριζόλες αχαχαχαχα

σκύλε βάλε Άντζελα δυο φωνές
χωρις μπατσους και μπριζολες λεει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Πάντως πιστεύω ο σκαραβαίου ήταν η επιτομή της λαϊκής καλτιλας Σουρεάλ τελείως
ισχυει.τουλαχιστον αθηνα γιατι λογο δουλειας επειδη ταξιδευα σε ολη την ελλαδα εχω δει τα απιστευτα καλτ μαγαζια παντου.απο cafe-bar-γιδα βραστη μεχρι οτι να'ναι.ειμαστε οφειλω να ομολογησω οντως μια χωρα μαγικη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ημουν σχεδον σιγουρος...εδινα και ενα ποσοστο 5% να ειχες ψυγειο με σφαχτά.... :rockon:
τι βυτιο τυπε? πετρελαιο ή σκατα? :think:
καυσιμα οχι σκατα ρε τρελε μου.αν και τα σκατα εχουν πλεον πιο πολλα λεφτα.μακαρι να ημουνα σε σκατατζιδικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom