awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
η πρωτη χοροεσπεριδα του δημοτικου μου
με βρηκε σε αυτο το μαγαζι ντυμενο χελωνονιντζακι.
λοιπόν, σε αυτό το τόπικ γίνονται γενναίες δηλώσεις
η πρωτη χοροεσπεριδα του δημοτικου μου
με βρηκε σε αυτο το μαγαζι ντυμενο χελωνονιντζακι.
συγχωρεστε με αν το εχω ξαναβαλει πιο πισω.δεν θυμαμαι.
εχω φωτό ΛΕΠΑ μαζι μου απο τότεΗ πρώτη υπεξαίρεση στο λύκειο τα λεφτά μαϊμού λαχειφορου αγοράς προσγειώθηκαν στο λεπα και στην Άντζελα στο Διογένης Παλας νεουδια μας είπανε 11 η ώρα να είμαστε στο τραπέζι 1.30 ήμουν τυφλά έφυγα έρπων από το μαγαζί νομίζω δεν είχε βγει καθόλου ο λεπα ακόμη εποχές ταραχή σε νοσταλγώ και τέτοια αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να ήταν ανοιχτή δίπλα ακόμα η μπαρμαρελα
τι κορμι και αυτο ρε παιδι μου?δελφινι.τι γουσταρει να ακουσει το φιλαρακι μου?σημερα προγραμμα για παρτη σου.ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο dj koutavoulias,
ιδρυτής, βασικός μέτοχος, μουσικός παραγωγός, επίτιμος προσκεκλημένος, μπαρμαν, πορτιέρης, φουσκωτός, ξεφούσκωτος, PR, λουλουδού, σερβιτόρος, μπουζουξής, σομελιέ, βασικό μέλος κριτικής επιτροπής του παρόντος
μετά από σημερινή επίσκεψη στο τόπικ της δίδας malkotto_94 , αφού απόλαυσε πρόσφατα φωτογραφικά της ενσταντανέ, εθεάθη να κατευθύνεται προς την τουαλέτα και να κλειδώνεται εκεί. Είναι άγνωστη τόσο η ακριβής δραστηριότητα του όσο και η χρονική έκβαση αυτής.
Ενημερώνουμε τους αγαπημένους μας πελάτες ότι το σημερινό λαϊκό μας πρόγραμμα ενδέχεται να καθυστερήσει σημαντικά. Ευχαριστούμε.
Βάλε ρε κουταβουλια ένα παράνομη αγάπη σκοτεινή από τον ξανθό άγγελοτι κορμι και αυτο ρε παιδι μου?δελφινι.τι γουσταρει να ακουσει το φιλαρακι μου?σημερα προγραμμα για παρτη σου.
φωναρα ειναι αυτος μαν
αλαναρε του πανου μαρινου τα εχω ανεβασμενα ολα τα κλιπ αλλα επειδη ζητηθηκε...Βάλε και ένα έχω συνηθίσει στην άσωτη ζωή και δεν μπορώ να αλλάξω αγάπη μου χρυσή
Άδικα χάνεις τον καιρό σου Μαρίνης με καμπάνα παντελονι βιντεοκλίπ όλα τα λεφτά
αλαναρε του πανου μαρινου τα εχω ανεβασμενα ολα τα κλιπ αλλα επειδη ζητηθηκε...