Νέα

koutavoulias and friends collection (cult movies-cult music-cult everything)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Άχθος Αρούρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.287
Πόντοι
2.606
Η πρώτη υπεξαίρεση στο λύκειο τα λεφτά μαϊμού λαχειφορου αγοράς προσγειώθηκαν στο λεπα και στην Άντζελα στο Διογένης Παλας νεουδια μας είπανε 11 η ώρα να είμαστε στο τραπέζι 1.30 ήμουν τυφλά έφυγα έρπων από το μαγαζί νομίζω δεν είχε βγει καθόλου ο λεπα ακόμη εποχές ταραχή σε νοσταλγώ και τέτοια αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να ήταν ανοιχτή δίπλα ακόμα η μπαρμαρελα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.186
Πόντοι
12.756
Η πρώτη υπεξαίρεση στο λύκειο τα λεφτά μαϊμού λαχειφορου αγοράς προσγειώθηκαν στο λεπα και στην Άντζελα στο Διογένης Παλας νεουδια μας είπανε 11 η ώρα να είμαστε στο τραπέζι 1.30 ήμουν τυφλά έφυγα έρπων από το μαγαζί νομίζω δεν είχε βγει καθόλου ο λεπα ακόμη εποχές ταραχή σε νοσταλγώ και τέτοια αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να ήταν ανοιχτή δίπλα ακόμα η μπαρμαρελα
εχω φωτό ΛΕΠΑ μαζι μου απο τότε
θα σέβεσαι

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.434
Πόντοι
10.411
Γκρέτα & Μαριλένα από ''Συμπόσιο'':confused::confused:

snapshot98708.jpg

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο dj koutavoulias,
ιδρυτής, βασικός μέτοχος, μουσικός παραγωγός, επίτιμος προσκεκλημένος, μπαρμαν, πορτιέρης, φουσκωτός, ξεφούσκωτος, PR, λουλουδού, σερβιτόρος, μπουζουξής, σομελιέ, βασικό μέλος κριτικής επιτροπής του παρόντος

μετά από σημερινή επίσκεψη στο τόπικ της δίδας malkotto_94 , αφού απόλαυσε πρόσφατα φωτογραφικά της ενσταντανέ, εθεάθη να κατευθύνεται προς την τουαλέτα και να κλειδώνεται εκεί. Είναι άγνωστη τόσο η ακριβής δραστηριότητα του όσο και η χρονική έκβαση αυτής.

Ενημερώνουμε τους αγαπημένους μας πελάτες ότι το σημερινό λαϊκό μας πρόγραμμα ενδέχεται να καθυστερήσει σημαντικά. Ευχαριστούμε.

OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο dj koutavoulias,
ιδρυτής, βασικός μέτοχος, μουσικός παραγωγός, επίτιμος προσκεκλημένος, μπαρμαν, πορτιέρης, φουσκωτός, ξεφούσκωτος, PR, λουλουδού, σερβιτόρος, μπουζουξής, σομελιέ, βασικό μέλος κριτικής επιτροπής του παρόντος

μετά από σημερινή επίσκεψη στο τόπικ της δίδας malkotto_94 , αφού απόλαυσε πρόσφατα φωτογραφικά της ενσταντανέ, εθεάθη να κατευθύνεται προς την τουαλέτα και να κλειδώνεται εκεί. Είναι άγνωστη τόσο η ακριβής δραστηριότητα του όσο και η χρονική έκβαση αυτής.

Ενημερώνουμε τους αγαπημένους μας πελάτες ότι το σημερινό λαϊκό μας πρόγραμμα ενδέχεται να καθυστερήσει σημαντικά. Ευχαριστούμε.
τι κορμι και αυτο ρε παιδι μου?δελφινι.τι γουσταρει να ακουσει το φιλαρακι μου?σημερα προγραμμα για παρτη σου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.287
Πόντοι
2.606
τι κορμι και αυτο ρε παιδι μου?δελφινι.τι γουσταρει να ακουσει το φιλαρακι μου?σημερα προγραμμα για παρτη σου.
Βάλε ρε κουταβουλια ένα παράνομη αγάπη σκοτεινή από τον ξανθό άγγελο :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.287
Πόντοι
2.606
Βάλε και ένα έχω συνηθίσει στην άσωτη ζωή και δεν μπορώ να αλλάξω αγάπη μου χρυσή
Άδικα χάνεις τον καιρό σου Μαρίνης με καμπάνα παντελονι βιντεοκλίπ όλα τα λεφτά
Ο σαντης παπαδατος τον έντυνε ;

OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Βάλε και ένα έχω συνηθίσει στην άσωτη ζωή και δεν μπορώ να αλλάξω αγάπη μου χρυσή
Άδικα χάνεις τον καιρό σου Μαρίνης με καμπάνα παντελονι βιντεοκλίπ όλα τα λεφτά
αλαναρε του πανου μαρινου τα εχω ανεβασμενα ολα τα κλιπ αλλα επειδη ζητηθηκε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλαναρε του πανου μαρινου τα εχω ανεβασμενα ολα τα κλιπ αλλα επειδη ζητηθηκε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom