You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koutavoulias and friends collection (cult movies-cult music-cult everything)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Άχθος Αρούρης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 180K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Όλα αυτά είναι φυσικά επακόλουθα εξαιτίας αυτού
υπερβολές, έχουμε και πρωτότυπα μουσικά ρεύματα στην Ελλάδα
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
αλάναρε φίλε καλέ Ραοπάο φιλαράκι μου, δεν εμφανίζεται το βίντεο σου, στο τόπικ αυτό που έχω προσωπικά ανοίξει (με την βοήθεια όλων σας), να σαι πάντα καλά όμως παρόλο που τα λινκ που βάζεις είναι ψόφια να πούμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διπλό ποστ, λάθος
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Ενημερώνουμε ότι στη 01:00 θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης που θα διαρκέσουν περίπου 30 λεπτά.
πάνω που είχε ανάψει το κέφι
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
ειναι επειδη το βιδεο εχει περιορισμο ηλικιας...
δεν φταιω εγω που εισαι ανηλικος και δεν μπορεις να το δεις...
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Είναι τρομακτικό σε τι επίπεδο μπορεί να φτάσει ο Σεφερλής άμα έχει και ειδικά εφέ.
Σε ευχαριστούμε Village που αφήνεις σχόλια ανοιχτά και σπάμε πλάκα
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Θα μπουν οι μπάτσοι στο σινεμά και θα συλλάβουν όσα άτομα είναι πάνω από 13.
(https://www.lifo.gr/now/greece/efod...hinas-poy-probalan-tzoker-gia-na-apomakrynoyn)
πριν από 1 έτος
Πέρα από τις εκατοντάδες αναλύσεις, την αδιαμφισβήτητη επιρροή της ταινίας στην (ποπ και μη) κουλτούρα, την αναπόφευκτη αποδόμηςή της και τις παρωδίες στις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της, η «Χαλβάη 5-0» παραμένει ένα έργο πολύσημο, ζωντανό και μοντέρνο, σε άμεσο διάλογο με την εποχή του, αλλά και κάθε εποχή, καθώς ο δημιουργός αποφάσισε να τοποθετήσει τα υπαρξιακά ερωτήματα που τον ταλάνιζαν σε μια κατεξοχήν περίοδο έντονου σκοταδισμού, άφησε, όμως, μέσα από το φως και τις σκιές, εσωτερικές κι εξωτερικές, να αναδυθούν τόσο η διαχρονικότητα και το αναπόδραστο του προβληματισμού του, όσο και η αίσθηση μιας αβίαστης ελαφρότητας και ευδαιμονίας (ναι, ευδαιμονίας) μπροστά στην πεπερασμένη θνητότητα μας, όπως αντικατοπτρίζεται στη δεύτερη πιο κλασική σκηνή της ταινίας, εκείνη του Θανάτου του βιομήχανου...
Εμφάνιση λιγότερων
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
ενα τραγουδι που λεει μια τυπισσα με τσιριχτη φωνη κατι του στυλ "everyday i want to feel somebody sweet song love song", ποιο σκατα ειναι???μου εχει κολλησει τωρα, αλλα δεν μπορω να το θυμηθω....
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
ενα τραγουδι που λεει μια τυπισσα με τσιριχτη φωνη κατι του στυλ "everyday i want to feel somebody sweet song love song", ποιο σκατα ειναι???μου εχει κολλησει τωρα, αλλα δεν μπορω να το θυμηθω....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
οχι τυπε..δεν ειναι μπαλαντα...μια τυπισσα με τσιριχτη φωνη λεει κατι "everyday i want to feel somebody κτλ" και μετα σαν χορωδια ακουγεται σε επαναληψη το "sweet song love song"....ψιλοντισκο φαση, γκρουβ και ετσι ναπουμε....
μου ηρθε στο μυαλο πριν που εχεζα, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τιτλο και τα σχετικα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 526
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 579
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις