Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.734
- Πόντοι
- 14.936
Εντάξει μην έρθεις.Καλή καρδιά.![]()
Εντάξει μην έρθεις.Καλή καρδιά.![]()
Ταβέρνα στη Χασιά ... σκάει παρέα και ζητάει τραπέζι ... Ραοπαου μεταμφιεσμένος σε Τσαουσόπουλο (πίσω σελίδα) μην αναγνωριστεί ως ημιδιάσημος ... Μπάρος κουστουμάτος όπως στη φωτό με 0 ευρώ στην τσέπη ... Κουταβούλιας να φωνάζει "που ναι η προβατίνα μάστορα γιατί αργεί"
Ταβερνιάρης καίει το μαγαζί μόνος του
δεν τα λες καλα ο ραοπαο θα ερθει μια τσαντουλα δερματινη και καρο πουκαμισακι υφασματινο παντελονακι μπεζ και καταιδρωμενος απο τα δρομολογια,εγω βερμουδιτσα πουκαμισο και τγκα το χρημα νιπλ θα φερει φιλιππινεζα για τη λαντζα και ο κουταβουλιας θα εκτε΄λει χρεη σερβιτορου επειδη θα αργουν να ερθουν τα εδεσματα.Ταβέρνα στη Χασιά ... σκάει παρέα και ζητάει τραπέζι ... Ραοπαου μεταμφιεσμένος σε Τσαουσόπουλο (πίσω σελίδα) μην αναγνωριστεί ως ημιδιάσημος ... Μπάρος κουστουμάτος όπως στη φωτό με 0 ευρώ στην τσέπη ... Κουταβούλιας να φωνάζει "που ναι η προβατίνα μάστορα γιατί αργεί"
Ταβερνιάρης καίει το μαγαζί μόνος του
Φτου γαμώτο ξέχασα τον Αθηναίο ήσυχος σε μια γωνιά με μπυρα στο χέρι να λιγουρεύεται προβατίνα αλλά δεν παίζουν με θρομβώσεις έχει κάνει και Αστραζενεκα αυτός
εγω τον παρελειψα καθως θα του μεινει το σαξο στη μεση του δρομου.Φτου γαμώτο ξέχασα τον Αθηναίο ήσυχος σε μια γωνιά με μπυρα στο χέρι να λιγουρεύεται προβατίνα αλλά δεν παίζουν με θρομβώσεις έχει κάνει και Αστραζενεκα αυτός![]()
Απέναντι εννοείς σε άλλο μαγαζί ?δεν τα λες καλα ο ραοπαο θα ερθει μια τσαντουλα δερματινη και καρο πουκαμισακι υφασματινο παντελονακι μπεζ και καταιδρωμενος απο τα δρομολογια,εγω βερμουδιτσα πουκαμισο και τγκα το χρημα νιπλ θα φερει φιλιππινεζα για τη λαντζα και ο κουταβουλιας θα εκτε΄λει χρεη σερβιτορου επειδη θα αργουν να ερθουν τα εδεσματα.ο μονιος σοβαρος θα ειναι ο διο που θα καθεται απεναντι.
![]()
εγω στη θεση του στο απεναντι βουνο θα καθομουν.Απέναντι εννοείς σε άλλο μαγαζί ?
Πάλι δεν το έκανε σέρβις ο γύφτος ? Μου θέλει και Χασιά ανηφόραεγω τον παρελειψα καθως θα του μεινει το σαξο στη μεση του δρομου.![]()
![]()
![]()
εγω τον παρελειψα καθως θα του μεινει το σαξο στη μεση του δρομου.![]()
![]()
![]()
Α εσύ πήγες κατευθείαν Ελευσίνα για ποτάρεςεγω στη θεση του στο απεναντι βουνο θα καθομουν.![]()
προτρεχω ο μαλακας πολυ οντως.Α εσύ πήγες κατευθείαν Ελευσίνα για ποτάρες![]()
Γαμώ την αδρεναλίνη σου κι εσένα ... σκασμένος από προβατίνα γλυστράει και στις στροφές στον Τιτάναπροτρεχω ο μαλακας πολυ οντως.![]()
![]()
οντως.Γαμώ την αδρεναλίνη σου κι εσένα ... σκασμένος από προβατίνα γλυστράει και στις στροφές στον Τιτάνα![]()
Γαμώ την αδρεναλίνη σου κι εσένα ... σκασμένος από προβατίνα γλυστράει και στις στροφές στον Τιτάνα![]()
τ ειναι αυτο?τιποτα ντεμεκ?ιαπωνικο ακουγεται.ειναι?
Η νύφη είναι αυτή με την μπλε φούστα?
α καλα λεμε.αυτος εχει πλακα μεγαλη σου λεω manimal.εκει πρεπει να γινω δωρητης οργανων μου για να παω.![]()
About - Matsuhisa Athens
matsuhisaathens.com
Είναι αυτό που κάνει προσποίηση το αμάξι ότι θα στρίψει και φεύγει ευθεία