Νέα

koutavoulias and friends collection (cult movies-cult music-cult everything)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Άχθος Αρούρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Είχα βρεθει πιτσιρίκος στη γενέτειρα μου και ήρθε να δώσει παράσταση ο μικρόσωμος γίγαντας ελαφρύ το χώμα
καλησπερα brabus αλαναρε.τον ειχα δει απεναντι απο το σταθμο του θησειου ημουν πολυ μικρος
και με ειχαν παρει βολτα ο πατερας μου με εναν θειο συγχωρεμενο στο μοναστηρακι.
ειχα φρικαρει με την δυναμη του στο σοου και θυμαμαι οτι ηταν πολυ κοντουλης.
ελαφρυ το χωμα για αυτον τον ηρωα των παιδικων μας χρονων.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
καλησπερα brabus αλαναρε.τον ειχα δει απεναντι απο το σταθμο του θησειου ημουν πολυ μικρος
και με ειχαν παρει βολτα ο πατερας μου με εναν θειο συγχωρεμενο στο μοναστηρακι.
ειχα φρικαρει με την δυναμη του στο σοου και θυμαμαι οτι ηταν πολυ κοντουλης.
ελαφρυ το χωμα για αυτον τον ηρωα των παιδικων μας χρονων.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
Σε ένα χωριό σε κάποιο νησί ακριτικό είχε έρθει να δώσει την παράσταση του να βγάλει το μεροκάματο να επιβιώσει δεν υπήρχαν κινητά αλλά χρόνια αυτή την παράσταση την έχω στο μυαλό μου ζωντανή είναι συνδεδεμένη με τα πάλαι ποτέ ανέμελα παιδικά μουχρονια

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.288
Πόντοι
1.056
Σαμψών !!! τι μου θύμισες τώρα , Περισσός ,Ν Ιωνία , με το κεφάλι του πάντα ματωμένο (από τις πέτρες που έσπαγε), αυτό που λέμε καλό ανθρωπάκι, ευγενέστατος καμία σχέση με τα σημερινά θέατρα , πλαστικούς - φουσκωτούς .δήθεν , με κουμπούρια κλπ κλπ κλπ . Θεός Σχωρέστον. ΟΠόντιος γίγαντας ! και φοβερός οικογενειάρχης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom