Πραγματικά παιδιά είδα παρά πολλά στον τοίχο του φόρουμ που μου άρεσαν αλλά θα επικεντρωθώ σε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες των 80σ (την Εχω αγοράσει από το στορ της απλ ) και έχει και φοβερό τραγούδι .Μιλαω για το stand by me .Μιλαω για αυτήν την Ταινιαρα που μιλάει για την πραγματική φιλία(κάτι που δύσκολα βλέπεις στις εποχές μας ) και ακόμα και τώρα που την βλέπω συγκινούμαι .Ειναι η ταινία που έκανε γνωστούς μερικα από τα παιδιά ινδάλματα όπως τον Ρίβερ φοινιξ (νεκρός από τα ναρκωτικά ) ,τον κορευ φελτμαν (γκουνις ,lost boys ),γουιλ Γουίντον (σταρ Τρεκ ),τζερι ο κονελ (ο παχουλος λίγο στην ταινία ).Επισης φοβερος αφηγητής ο Ρίτσαρντς ντρειφους (και όλα τα λεφτά είναι στο τέλος που λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρω τέτοιους φίλους ξανά ?? )αλλά και ο κιφερ σαδερλαντ στο ρόλο του θρασύδειλου ψευτοπαλικαρου που ψάχνει να βρει το πτώμα όπως καιτα τέσσερα παιδιά .Επισης οι τρομεροί εξόριστοι μαζι με τον Δημήτρη κάτη (τραγουδάρες το δόξα και τιμή αλλλα και τα αγαπημένα μου κάνω μια ευχή και το σύνορα παντού !!!).Να είστε καλα .