papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
τη συσκευασια των 3 επρεπε να χαλουσε σε καθε ξυρισμα και μισο τονο αφρο beaumec με αρωμα πευκο standard
τη συσκευασια των 3 επρεπε να χαλουσε σε καθε ξυρισμα και μισο τονο αφρο beaumec με αρωμα πευκο standard
οντως ο πουστης αρκουδιαρης με τα ολα του.ολο τον φουσκωτο και τον νταη κανει οπου εχει παιξει.βεβαια με τετοια γαλλικη φινετσα που εχειτη συσκευασια των 3 επρεπε να χαλουσε σε καθε ξυρισμα και μισο τονο αφρο beaumec με αρωμα πευκο standard
Οταν ξεκιναει ανεβαινει την Περικλεους(συνεχεια της Καραγιωργη Σερβιας) και μπαινει στον πεζοδρομο Ευαγγελιστριας ,στο εμπορικο τριγωνο,αν προσεξεις στη γωνια στο στενο υπαρχει η επιγραφη του Γκλαβα ,ειναι παλιο μαγαζι με εσωρουχα,υπαρχει ακομα στο σημειο!Η μουνάρα τραγουδίστρια δίπλα της το παρατράγουδο της πάνια
Ωραίο κλιπ
Που γυρίστηκε?Μοιάζει να είναι Ομόνοια στις πουτάνες κοντά
μπαγλαμαδακι φιλε.Σολο μπουζουκι ο Χριστοδουλας Ξηρος,ανευ περουκας!
που την ειδες τη μουναρα με τοσο χαλια αναλυση ρε φιλε ?Η μουνάρα τραγουδίστρια δίπλα της το παρατράγουδο της πάνια
Το καλύτερό τους.Susanna Hoffs,παιδική μου καψούρα ?
καλησπερα φιλε μου manimalΚαλησπέρα btw
Δε χρειαζονται αναλυση αυτα φιλεπου την ειδες τη μουναρα με τοσο χαλια αναλυση ρε φιλε ?
περαν του καλτ της υποθεσης δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα ο συγκεκριμενος υπηρξε βασανιστης ζωων.σκοτωνε γατια σκυλια και οτι εβρισκε
Nαι το ξέρω,ενώ ήταν ταλαντούχος ως μουσικός,το μυαλό του ήταν εντελώς καμένο εξ 'ού και η κατάληξη που είχεπεραν του καλτ της υποθεσης δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα ο συγκεκριμενος υπηρξε βασανιστης ζωων.σκοτωνε γατια σκυλια και οτι εβρισκε
ιδιος προς το τελος της ζωης του.σιχαμενο αρχιδι εκτος της παρανοιας του.μετανιωνω που ειχα ανεβασει βιντεο του απο καποια ταινια.