Νέα

Κόστος σύστασης ΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως ο άλλος με τους υπολογισμούς ή χάθηκε ή τα έστειλε πμ

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Λοιπον...

Κεφάλαιο από 4500

Στρογγυλοποιημένα νουμερακια 300 δημοσιευση στο ΦΕΚ
1% του Κεφαλαίου ΦΟΡΟΣ
Συμβολαιογραφικά 300 συν 1,3% του κεφαλαίου
καταχώριση της επωνυμίας στο Επιμελητήριο 70
Για συνδρομη πρωτου ετους στο επιμελητηριο 150 ευρος δεν το τσεκαρα αλλά μαλον τα θελει και αυτα
Το κεφαλαιο ΔΕΝ θα το ελεγξει κανεις αν μπηκε στο λογαριασμό... μονο στις ΑΕ γινεται αυτό!!!

Συνολικό κουστουμάκι πάει από 900 μέχρι 1100

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Οσο για τις παπαριες οτι οποιος ρωταει κοστος συστασης θα φεσωσει τον κόσμο..... Χαιρετίσματα!
Και Ο παππους μου που τον φεσωσε μια εταιρια 10 μπαλες σανο λιγο μετα την κατοχη τα ιδια ελεγε!!!!!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια νταξι ειστε για τον πουτσο πραγματικα......κανω μια γαμωερωτηση και τρελενεσται λες και σας εβρισα ξερω εγω.λετε τα δικα σας μονοι σας και δεν σας ειπα εγω οτι θα ανοιξω εταιρεια ουτε θα φεσωσω κοσμο ουτε τιποτα.Αλλος ανοιξε το θεμα για την συσταση επε οχι εγω σε αυτον να τα πειτε.Εγω ξαναρωταω για τριτη φορα για να δω θα απαντησει κανενας σοβαρος η θα βγουν στην φορα οι μπατηριδες να το παιξουν σοβαροι και επιχειρηματιες....Λοιπον η Ασφαλεια σε ΕΕ και ΕΠΕ ειναι η ιδια ?δλδ τεβε?και ποσο ?και καθε ποτε??απλα πραγματα....
Λογιστή δεν έχεις; Δικηγόρο; Κανέναν; Και άντε από αυτούς δεν έχεις (που πας ξυπόλητος στ' αγγούρια όμως; ), το Google δεν το έχεις ξανακούσει; Τον ΟΑΕΕ ούτε; Και θέλεις να ανοίξεις και ΕΠΕ; Αστο ρε παληκάρι, μην κουράζεσαι. Άλλο το να ζητήσεις πληροφορίες για κάτι που μπορεί να υπάρχουν πολλές απαντήσεις (εδώ λογιστές και δεν ξέρουν ότι το ελάχιστο κεφάλαιο ΕΠΕ είναι 4.500) ή κάτι που έχει αλλάξει πρόσφατα και άλλο να ρωτάς τα βασικά.

Όσο για το ποιός είναι μπατίρης, αυτο μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ακόμα κι αν δεν είσαι τώρα, αν την κάνεις τη μαλακία, θα είσαι σε 6 μήνες (και πολύ σου λέω).

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Οσο για τις παπαριες οτι οποιος ρωταει κοστος συστασης θα φεσωσει τον κόσμο..... Χαιρετίσματα!
Και Ο παππους μου που τον φεσωσε μια εταιρια 10 μπαλες σανο λιγο μετα την κατοχη τα ιδια ελεγε!!!!!
Δε μιλάμε για το κόστος σύστασης... Δες παραπάνω... Ο άνθρωπος δεν ξέρει που παν τα 4...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom