Νέα

Κόστος Πριβέ:30 γιούρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Επισκέπτης
πριαμος χοτελ πολι τιμιοι και σεβαστικοι στους υπαλληλοπελατες
κι εσύ εκεί πας αδερφάκι ??? κι εγώ εκεί....παίρνω γκομενάκι απ'το Γκολντ με 25€....κ δίνω άλλα 25€ στο ξενοδοχείο για σουίτα....είμαι σα βασιλιάς....βέβαια πληρώνω κ 2ωρο κ κάθομαι 5ωρο....κ βαράνε τις πόρτες για να φύγουμε...αλλά στα παπάρια μου...είμαι άρχοντας φίλε...μετά το σεξ...χαλαρώνω τα αρχίδια μου κ στο υδρομασάζ.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κι εσύ εκεί πας αδερφάκι ??? κι εγώ εκεί....παίρνω γκομενάκι απ'το Γκολντ με 25€....κ δίνω άλλα 25€ στο ξενοδοχείο για σουίτα....είμαι σα βασιλιάς....βέβαια πληρώνω κ 2ωρο κ κάθομαι 5ωρο....κ βαράνε τις πόρτες για να φύγουμε...αλλά στα παπάρια μου...είμαι άρχοντας φίλε...μετά το σεξ...χαλαρώνω τα αρχίδια μου κ στο υδρομασάζ.....
υδρομασαζι δε καμο γιατι δεν εχω μαζι τη σαμπρελα μου,δε ξερο μπανιο,τιχερε ουτε ο Φελπ να σουνα

Επισκέπτης
υδρομασαζι δε καμο γιατι δεν εχω μαζι τη σαμπρελα μου,δε ξερο μπανιο,τιχερε ουτε ο Φελπ να σουνα

Να πάρεις ένα σαμπρελάκι σαν της κοπέλας στη φωτογραφία.... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ είμαι ο Σπίντς...ρε...ποιος φελπς....ο ντοπε ??? Εγώ έπεσα στη χύτρα όταν ήμουν μικρός κ τώρα είμαι άτρωτος κ παντοδύναμος... :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• x4oxiyii62lc9r59frb9.jpg
    x4oxiyii62lc9r59frb9.jpg
    146,1 KB · Εμφανίσεις: 36

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγω ιμε ντοπε γιατι με το μονοποντο αλιος δεν καμει δουλεια,και ειμε ο ΜΑΤ ΜΠΙΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
εγω ιμε ντοπε γιατι με το μονοποντο αλιος δεν καμει δουλεια,και ειμε ο ΜΑΤ ΜΠΙΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αααα..είσαι εκτός συναγωνισμού τότε...δεν παίζω....Κοίτα μη περάσεις αντι-ντοπινγκ κοντρολ απο καμιά είσοδο σε στριπ....κ φας πόρτα....όλα παίζουν...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αααα..είσαι εκτός συναγωνισμού τότε...δεν παίζω....Κοίτα μη περάσεις αντι-ντοπινγκ κοντρολ απο καμιά είσοδο σε στριπ....κ φας πόρτα....όλα παίζουν...
εγο εχο προβλιμα μονο με τους ανιχνευτες μεταλου,ιμε σιδεροπαπαρος

Επισκέπτης
εγο εχο προβλιμα μονο με τους ανιχνευτες μεταλου,ιμε σιδεροπαπαρος
Έχε το νου σου στα αεροδρόμια τότε....:P :P :P

Που ειπαμε οτι δουλευει το μικρο με το στριγκακι Κε Μερφι ?
Mακάρι να ξερα παιχταρά μου...μακάρι να ξερα....ιντερνετική είναι η φωτο....αλλα θα πλήρωνα πολλά $$$$ / €€€€....έστω για μια μέρα μαζί του.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στο κοτερο του Πατερα μιπως

Επισκέπτης
AXXXXX..θα μου φαει κανα 2αρι αυτη..Μπορει και 3αρι..

Με άνεση σου λέω....όλα για πάρτη της....ειδικά αυτο το κωλαράκι κ αυτά τα μπουτάκια....ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ σαν το σπιτι μου....κ με φέρνουν στον παράδεισο...
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

acered

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για το κοστος πληροφοριακα αναφερω¨
ΑΜΕΡΙΚΗ 2004 ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ
1-εισοδος 10$ χωρις ποτο
2-ποτο 10$
3-πριβε τοτε 30$
4-larry flynt hustler club
5-κυριλα χαλια-μεχρι κ πετσετα για τα χερια στην τουαλετα σου διναν
6-αν ηθελες εσκαγες τιπ στο βρακι της γκομενα στο στυλο...
-------------------------------------------------------------------------
οποτε καπως ακριβα εδω........

acered

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε τοτε πριβε δεν πηρα.....
οταν μπηκα ημουν ηδη λιωμα
λεφτα ειχα απλα γκομενες εκει μερα με νυχτα
ανατολικες μηδεν---που να βγαλουν βιζα εκει
μια καλη ειχε αλλα ειχε τον τυπο στο ατμ συνεχεια
ΝΑΙ ΑΤΜ μεσςα στο στριπ
συν δεν εκατσα ωρες(γυρισα μετα μαγαζι φιλης σερβιτορας που χα γνωρισει
κ στα απλα κλαμπς εκει μακροστενα σφηνακια κ το παιρνεις απο βυζους γκομενας συν χορος
τρελη πολη οποιος εχει παει ξερει-
πολλα στριπς-αλλα το καλυτερο πολλες διαθεσιμες γκομενες καθε τυπου
-----------------------------------
2 ποτα ηπια κ μερικα δολλαρια στην γκομενα στο στυλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom