Επισκέπτης
Συγγρού από 25€ ως 100€...ρε περεος κε με 20
Συγγρού από 25€ ως 100€...ρε περεος κε με 20
γο ιμε φτοχος,σι αντιοικονομικοσ,εγω καθαριζο μονο ξενοδοχειαΣυγγρού από 25€ ως 100€...
κι εγώ φτωχαδάκι ρε φίλε είμαι....μέχρι 50€ έχω για ξόδεμα σε στριπ....δεν είναι κ για παραπάνω με την κοροϊδία τους....γο ιμε φτοχος,σι αντιοικονομικοσ,εγω καθαριζο μονο ξενοδοχεια
πριαμος χοτελ πολι τιμιοι και σεβαστικοι στους υπαλληλοπελατεςκι εγώ φτωχαδάκι ρε φίλε είμαι....μέχρι 50€ έχω για ξόδεμα σε στριπ....δεν είναι κ για παραπάνω με την κοροϊδία τους....
κι εσύ εκεί πας αδερφάκι ??? κι εγώ εκεί....παίρνω γκομενάκι απ'το Γκολντ με 25€....κ δίνω άλλα 25€ στο ξενοδοχείο για σουίτα....είμαι σα βασιλιάς....βέβαια πληρώνω κ 2ωρο κ κάθομαι 5ωρο....κ βαράνε τις πόρτες για να φύγουμε...αλλά στα παπάρια μου...είμαι άρχοντας φίλε...μετά το σεξ...χαλαρώνω τα αρχίδια μου κ στο υδρομασάζ.....πριαμος χοτελ πολι τιμιοι και σεβαστικοι στους υπαλληλοπελατες
υδρομασαζι δε καμο γιατι δεν εχω μαζι τη σαμπρελα μου,δε ξερο μπανιο,τιχερε ουτε ο Φελπ να σουνακι εσύ εκεί πας αδερφάκι ??? κι εγώ εκεί....παίρνω γκομενάκι απ'το Γκολντ με 25€....κ δίνω άλλα 25€ στο ξενοδοχείο για σουίτα....είμαι σα βασιλιάς....βέβαια πληρώνω κ 2ωρο κ κάθομαι 5ωρο....κ βαράνε τις πόρτες για να φύγουμε...αλλά στα παπάρια μου...είμαι άρχοντας φίλε...μετά το σεξ...χαλαρώνω τα αρχίδια μου κ στο υδρομασάζ.....
υδρομασαζι δε καμο γιατι δεν εχω μαζι τη σαμπρελα μου,δε ξερο μπανιο,τιχερε ουτε ο Φελπ να σουνα
Αααα..είσαι εκτός συναγωνισμού τότε...δεν παίζω....Κοίτα μη περάσεις αντι-ντοπινγκ κοντρολ απο καμιά είσοδο σε στριπ....κ φας πόρτα....όλα παίζουν...εγω ιμε ντοπε γιατι με το μονοποντο αλιος δεν καμει δουλεια,και ειμε ο ΜΑΤ ΜΠΙΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν σας άρεσε ο αράμπικα όλο και κάτι θα βρίσκατε με 30 €
εγο εχο προβλιμα μονο με τους ανιχνευτες μεταλου,ιμε σιδεροπαπαροςΑααα..είσαι εκτός συναγωνισμού τότε...δεν παίζω....Κοίτα μη περάσεις αντι-ντοπινγκ κοντρολ απο καμιά είσοδο σε στριπ....κ φας πόρτα....όλα παίζουν...
Έχε το νου σου στα αεροδρόμια τότε....εγο εχο προβλιμα μονο με τους ανιχνευτες μεταλου,ιμε σιδεροπαπαρος
Mακάρι να ξερα παιχταρά μου...μακάρι να ξερα....ιντερνετική είναι η φωτο....αλλα θα πλήρωνα πολλά $$$$ / €€€€....έστω για μια μέρα μαζί του....Που ειπαμε οτι δουλευει το μικρο με το στριγκακι Κε Μερφι ?
AXXXXX..θα μου φαει κανα 2αρι αυτη..Μπορει και 3αρι..
Εγώ έπεσα στη χύτρα όταν ήμουν μικρός κ τώρα είμαι άτρωτος κ παντοδύναμος...
Ωραίο...αλλά κάτι δεν κολλάει....δεν είμαι τόσο χαζός...στη 2η ερώτηση απαντάω με το "Σαμπάνια"....;)
Ωραίο...αλλά κάτι δεν κολλάει....δεν είμαι τόσο χαζός...στη 2η ερώτηση απαντάω με το "Σαμπάνια"....;)
ΑΜΕΡΙΚΗ 2004 ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ
3-πριβε τοτε 30$