Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
54 χρόνων είναι ο Κωστόπουλος... γεννημένος το 1957..τον είχα νέο στον στρατό το 1984 (για 10 μέρ3ς περίπου πρίν παρει αποσπαση για το ΓΕΕΘΑ βεβαίως βεβαίως)

58 κοντευει τυπε μου...το 1954 γεννηθεις ειναι...
το οτι ειναι ο αγαπημενος τσιμπουκωτος του συστηματος εξουσιας στην ελλαδα ειναι γεγονος...για αυτο και δεν χρεοκωπησει εδω και μια δεκαετια ενω οθ φυλλαδες του πουλανε λιγοτερο για να μην ξεχνιομαστε απο το...metal hammer... :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι..Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...
Ο δουλευταρας και φιλοτιμος ελληνας μετα την ελευση στην εξουσια του πασοκ του ανδρεα και του κωστοπουλου,μεταμορφωθηκε στο σημερινο βλαχομπαροκ αποβρασμα που ειναι σημερα...
Ο τίτλος του θρεντ μιλάει απο μόνος του.

εδω θα μιλαμε για τον κωστοπουλο και ολους τους αχρηστους βλαχομπαροκ συμπολιτες μας...

μαγκια κλανια αμορφωσια και πασοκ...ολα σε αυτο το θρεντ..

η αιτια που χρεοκοπησαμε...ηθικα.πολιτικα,κοινωνικα,οικονομικα..
ελευση κωστοπουλου στα κοινα:η ημερα που οι ανδρες εγιναν βλαχομπαροκ κοκκινιστοι που πετουν λουλουδια στην καθε αχαρη φρατζολα ελλεεινιδα στυλ μουνιτσας...Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..

ο τυπος ειναι ενα χαριτωμενο συχαματακι, προιον της τερατογεννησης και επανακατανομης του  πλουτου  που  επεβαλε το ΠΑΣΟΚ.

However, αν δεν αγοραζαμε τα περιοδικα του και δεν βλεπαμε τις εκπομπες του θα ηταν ενα ΤΙΠΟΤΑ.

Την εποχη του ΚΛΙΚ, βεβαια, επιχειρηματικα ειχε πιασει πληρως το πνευμα των καιρων. Θελω να τον δω πως θα τα παει με τους γκομενους των κοριτσιων του :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Νομιζω οτι ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο τραγουδι για τον τυπο...

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
54 χρόνων είναι ο Κωστόπουλος... γεννημένος το 1957..τον είχα νέο στον στρατό το 1984 (για 10 μέρ3ς περίπου πρίν παρει αποσπαση για το ΓΕΕΘΑ βεβαίως βεβαίως)
Ειναι μεγαλυτερος φιλε 3 η 4 χρονια απο αυτο που γραφεις.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μου εγινε και "PKool" η γρια κωλομπαρου....τα συνδρομα κομπλεξισμου και κοινωνικης κατωτεροτητας(προιον της μικροαστικης του καταγωγης) δεν φυγαν ποτε παρολα τα ακριβα κουστουμια και τα λεφτα του  :jerking: :jerking: :jerking:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
«Έχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο μέχρι βλακείας»

Μία «πρώτη» απάντηση έδωσε του έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εφημερίδα Real News για τις σκληρές επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από δημοσιογράφους στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του: «Αυτή τη στιγμή σιωπώ και απολαμβάνω τον κανιβαλισμό που μου ασκείται από ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζουν είτε με αντιπαθούν χωρίς όρια, εδώ και χρόνια. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει τη ζωή των άλλων. Έχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο μέχρι βλακείας, αλλά γι'αυτά θα μιλήσω σύντομα εκτενώς. Προσωπικά, δεν γνωρίζω άλλον στον Τύπο που να έβαλε προσωπικά χρήματα στην εταιρεία του. Αν κάνω λάθος, ζητάω συγγνώμη από αυτόν που αδικώ».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πώς ο γνωστός εκδότης έχασε την περιουσία του προσπαθώντας να σώσει την εταιρεία του: «Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν περί τα τέλη του 2008, όταν η διαφημιστική δαπάνη παρουσίασε πτώση του επιπέδου του 30%. Η ΙΜΑΚΟ υπολογίζεται ότι από τότε μέχρι σήμερα έχασε 75% των διαφημιστικών της εσόδων από την κυκλοφορία των περιοδικών, ύψους 75% πράγμα που οφείλεται είτε στο κλείσιμο κάποιων ζημιογόνων περιοδικών είτε στη μείωση της κυκλοφορίας που παρουσίασαν όλα τα περιοδικά της χώρας.Από το 2008, η ΙΜΑΚΟ προχώρησε - για να αντιμετωπίσει την κρίση - σε δραματικές μειώσεις κόστους, πρώτη ίσως από τις εκδοτικές εταιρείες, που έφτασαν στο ύψος του 60%. Όμως, η πτώση των εσόδων υπερτερούσε της μείωσης των εξόδων, με αποτέλεσμα το 2010 η εταιρεία να παρουσιάζει ζημίες ύψους 3.600.000 ευρώ, ποσό στο οποίο φαίνεται ότι θα κινηθεί και το 2011. Στους τραπεζικούς κύκλους λέγεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε να καλύψει τα προβλήματα της εταιρείας με την προσωπική του περιουσία. Το 2008 εξαγόρασε, με υποθήκη των σπιτιών του το 36% του μεριδίου του Βίκτωρα Ρέστη.

Το ποσό αυτό ανήλθε σε 13.000.000 ευρώ. Αναγκαστικά, και καθώς ήταν πλέον ο μοναδικός μέτοχος της ΙΜΑΚΟ, δαπάνησε άλλο ένα ποσό 2.000.000 ευρώ για να βγει η εταιρεία από το χρηματιστήριο. Όταν τα πράγματα μέσα στο 2011 χειροτέρεψαν, ο Πέτρος Κωστόπουλος έβαλε κατά τη διάρκεια της χρονιάς - από προσωπικά του χρήματα - άλλα 4.500.000 ευρώ, ενώ τράπεζες έδωσαν δύο δάνεια ύψους 2.000.000 ευρώ με υποθήκευση των σταθμών Nitro FM kai Derti FM, των οποίων η πραγματική αξία στην αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα, πούλησε τον ραδιοσταθμό Sfera, ώστε να καλύψει μισθούς και άμεσες υποχρεώσεις.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Μία «πρώτη» απάντηση έδωσε του έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εφημερίδα Real News για τις σκληρές επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από δημοσιογράφους στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του: «Αυτή τη στιγμή σιωπώ και απολαμβάνω τον κανιβαλισμό που μου ασκείται από ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζουν είτε με αντιπαθούν χωρίς όρια, εδώ και χρόνια. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει τη ζωή των άλλων. Έχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο μέχρι βλακείας, αλλά γι'αυτά θα μιλήσω σύντομα εκτενώς. Προσωπικά, δεν γνωρίζω άλλον στον Τύπο που να έβαλε προσωπικά χρήματα στην εταιρεία του. Αν κάνω λάθος, ζητάω συγγνώμη από αυτόν που αδικώ».

Κωστοπουλε, τραβα ψοφα σε καμια γωνια ομορφα, ησυχα και απλα μαζι με την ελλαδα που αντιπροσωπευσες 25 χρονια, και παρατα μας εμας στα προβληματα μας...αντε μπραβο....

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Κλείνει το «Down Town»;

Μετά από το περιοδικό «People», ήρθε, όπως φαίνεται, και η σειρά του «Down Town», το οποίο δεν κυκλοφόρησε σήμερα, όπως είναι καθιερωμένο, στα περίπτερα.

Στα τέλη Ιανουαρίου γνωστοποιήθηκε το κλείσιμο του εβδομαδιαίου περιοδικού «People», ύστερα από δύο χρόνια κυκλοφορίας, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας IMAKO.

Να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι στα περιοδικά της IMAKΟ πραγματοποιούν απεργία το τελευταίο διάστημα και ως εκ τούτου το «Down Town» δεν βρέθηκε σήμερα στα περίπτερα.

Ας ελπίσουμε να μην έχει και αυτό την «τύχη» του «People»...

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Στον όμιλο Antenna Nitro radio και «ΟΚ!»;

Στον όμιλο Antenna, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανήκουν οσονούπω ο ραδιοφωνικός σταθμός NITRO 102,5 και το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΟΚ!».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του εκδοτικού ομίλου, Imako Media S.A, Π. Κωστόπουλος, φαίνεται να έχει πουλήσει έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ τον αγαπημένο του μουσικό σταθμό Nitro αλλά και το εβδομαδιαίο περιοδικό, για το οποίο είχε γίνει ντόρος τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιος θα είναι ο υποψήφιος αγοραστής στην οικογένεια Κυριακού.

Όπως ακούγεται, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει, η συμφωνία έχει κλείσει και αναμένονται απλά οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγές από τον Antenna χαρακτηρίζουν τη συμφωνία οριστική και αναφέρουν πως το μόνο που εκκρεμεί είναι να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες.

Πηγή: vimaonline.gr

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πώς ο γνωστός εκδότης έχασε την περιουσία του προσπαθώντας να σώσει την εταιρεία του: «Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν περί τα τέλη του 2008, όταν η διαφημιστική δαπάνη παρουσίασε πτώση του επιπέδου του 30%. Η ΙΜΑΚΟ υπολογίζεται ότι από τότε μέχρι σήμερα έχασε 75% των διαφημιστικών της εσόδων από την κυκλοφορία των περιοδικών, ύψους 75% πράγμα που οφείλεται είτε στο κλείσιμο κάποιων ζημιογόνων περιοδικών είτε στη μείωση της κυκλοφορίας που παρουσίασαν όλα τα περιοδικά της χώρας.Από το 2008, η ΙΜΑΚΟ προχώρησε - για να αντιμετωπίσει την κρίση - σε δραματικές μειώσεις κόστους, πρώτη ίσως από τις εκδοτικές εταιρείες, που έφτασαν στο ύψος του 60%. Όμως, η πτώση των εσόδων υπερτερούσε της μείωσης των εξόδων, με αποτέλεσμα το 2010 η εταιρεία να παρουσιάζει ζημίες ύψους 3.600.000 ευρώ, ποσό στο οποίο φαίνεται ότι θα κινηθεί και το 2011. Στους τραπεζικούς κύκλους λέγεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε να καλύψει τα προβλήματα της εταιρείας με την προσωπική του περιουσία. Το 2008 εξαγόρασε, με υποθήκη των σπιτιών του το 36% του μεριδίου του Βίκτωρα Ρέστη.

Το ποσό αυτό ανήλθε σε 13.000.000 ευρώ. Αναγκαστικά, και καθώς ήταν πλέον ο μοναδικός μέτοχος της ΙΜΑΚΟ, δαπάνησε άλλο ένα ποσό 2.000.000 ευρώ για να βγει η εταιρεία από το χρηματιστήριο. Όταν τα πράγματα μέσα στο 2011 χειροτέρεψαν, ο Πέτρος Κωστόπουλος έβαλε κατά τη διάρκεια της χρονιάς - από προσωπικά του χρήματα - άλλα 4.500.000 ευρώ, ενώ τράπεζες έδωσαν δύο δάνεια ύψους 2.000.000 ευρώ με υποθήκευση των σταθμών Nitro FM kai Derti FM, των οποίων η πραγματική αξία στην αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα, πούλησε τον ραδιοσταθμό Sfera, ώστε να καλύψει μισθούς και άμεσες υποχρεώσεις.

ΒΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΙΧΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕ
ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΟΡΟ??
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ 20ΕΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ.
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΡΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΙΜΑΚΟ - Το τέλος του πασοκικού life style, συμπαρασύρει εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία
Άλλη μια εισηγμένη κατέρρευσε: Η εταιρεία ΙΜΑΚΟ δημιούργημα του Πέτρου Κωστόπουλου, κατέρρευσε, όπως κάποτε κατέρρευσε η "Τερζόπουλος ΑΕ" μετά την αποχώρηση του Π.Κωστόπουλου, στενού φίλου του Κ.Λαλιώτη και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, που είχε τότε αποφασίσει να δημιουργήσει την ΙΜΑΚΟ. "Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις" λέει το βιβλικό ρητό της Παλαιάς Διαθήκης και ο μέχρι πριν λίγες ημέρες συνδαιτημόνας του Γ.Παπανδρέου (συχνά συνέτρωγαν στην "Τηλέμαχο" της Κηφισιάς) βρίσκεται χωρίς εταιρεία σήμερα, αλλά σίγουρα και όχι "στο δρόμο"...

Δικαστικός επιμελητής συνοδεία αστυνομικών με κατασχετήριο από εταιρεία στον χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου πήγαν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία της εκδοτικής εταιρείας «Imako» του Π. Κωστόπουλου και ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι θα γίνει κατάσχεση σε αντικείμενα της εταιρείας.

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα τα προσωπικά τους αντικείμενα. Προς το παρόν γίνεται αγώνας δρόμου για να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς εταιρειών, δεδομένου ότι θα ακολουθήσει πλειστηριασμός.

Η εταιρεία εξέδιδε μεταξύ άλλων τα περιοδικά ΝΙΤΡΟ, PEOPLE κλπ. Οι εργαζόμενοί της είχαν να πληρωθούν έξι μήνες περίπου, ενώ κάποιο ένταλμα σύλληψης για μέλη του ΔΣ της εταιρείας, δεν εκτελέστηκε προ δύο μηνών λόγω πληρωμής την τελευταία στιγμή κάποιου ποσού στο ΦΠΑ. Τα χρέη της είναι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.796
Πόντοι
9.931
Ήρθε η ώρα να το πληρώσουμε χρυσό το life-style που λίγο-πολυ όλοι ζήσαμε...τελικά όλα εδώ πληρώνονται.

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Ήρθε η ώρα να το πληρώσουμε χρυσό το life-style που λίγο-πολυ όλοι ζήσαμε...τελικά όλα εδώ πληρώνονται.
ο πετρακος ας το πληρωσει.
με πορδες εβαψε αβγα και τωρα η αληθεια.
ε καιρος του ηταν γιατι μας τα ειχε ζαλισει . ξερολας , υπεροπτης και μια ζωη να την λεει στους αλλους.
με τις πλατες των πασοκων φιλων του και με τρυπιο βρακι μας το επαιζε ο σουπερ γκραντε επιχειρηματιας.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.681
Πόντοι
506
..ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ...και ΓΡΗΓΟΡΑ....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Μάγκα μου δεν ζήσαμε όλοι το χρυσό το life-style και τα πλαστικά όνειρα, άλλοι από επιλογή άλλοι δεν τους έβγενε, τασπά περί ορέξεος κωλοκυθόπιτα.

Αλλα έσυ διαμηράζεις σόλους τις μαλακίες όπως ο Πάγκαλος με το "μαζί τα φάγαμε"

ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ο κωστόπουλος ήταν πρωτο τραπέζι πίστα, και εγώ ουτε καν στο μπαρ όρθιος

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.796
Πόντοι
9.931
Μάγκα μου δεν ζήσαμε όλοι το χρυσό το life-style και τα πλαστικά όνειρα, άλλοι από επιλογή άλλοι δεν τους έβγενε, τασπά περί ορέξεος κωλοκυθόπιτα.

Αλλα έσυ διαμηράζεις σόλους τις μαλακίες όπως ο Πάγκαλος με το "μαζί τα φάγαμε"

ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ο κωστόπουλος ήταν πρωτο τραπέζι πίστα, και εγώ ουτε καν στο μπαρ όρθιος

Εγώ προσωπικά φίλε δεν έχω ζήσει ούτε το 10% από το life-style που ζήσανε συνομήλικοι μου, φαντάσου δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο(ναι, ναι ξέρω θα έπρεπε να ντρέπομαι που το λέω :grin:), δεν έχω φάει ποτέ αστακομακαροναδα στην "Ιθάκη", όχι τόσο επειδή δεν ήθελα αλλά όπως λες και εσύ δεν μου έβγαινε.
Το Κωστοπουλο μην τον φοβάσαι είναι σχεδόν σίγουρο τόσα χρόνια θα έχει κάνει την καβατζα του και σίγουρα δεν πρόκειται να πάει φυλακή αφού ακόμα το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει...λυπάμαι μόνο όλο αυτό το κόσμο που θα μείνει άνεργος...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σίγουρα οι εργαζόμενοι θα πληρόσουν την νύφη.

Αλλά η κατάρευση των συμβόλων (και ο Κωστόπουλος ήταν συμβολο) με χαροποιεί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην ξεχνάμε ότι κανεις δεν σώζεται μονο με γκαβατζες, το χρήμα θέλει χρήμα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Λίγα για τον Κωστόπουλο ε  :s&m_1: