rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
54 χρόνων είναι ο Κωστόπουλος... γεννημένος το 1957..τον είχα νέο στον στρατό το 1984 (για 10 μέρ3ς περίπου πρίν παρει αποσπαση για το ΓΕΕΘΑ βεβαίως βεβαίως)
Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι..Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...
Ο δουλευταρας και φιλοτιμος ελληνας μετα την ελευση στην εξουσια του πασοκ του ανδρεα και του κωστοπουλου,μεταμορφωθηκε στο σημερινο βλαχομπαροκ αποβρασμα που ειναι σημερα...
Ο τίτλος του θρεντ μιλάει απο μόνος του.
εδω θα μιλαμε για τον κωστοπουλο και ολους τους αχρηστους βλαχομπαροκ συμπολιτες μας...
μαγκια κλανια αμορφωσια και πασοκ...ολα σε αυτο το θρεντ..
η αιτια που χρεοκοπησαμε...ηθικα.πολιτικα,κοινωνικα,οικονομικα..
ελευση κωστοπουλου στα κοινα:η ημερα που οι ανδρες εγιναν βλαχομπαροκ κοκκινιστοι που πετουν λουλουδια στην καθε αχαρη φρατζολα ελλεεινιδα στυλ μουνιτσας...Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..
του πηδηξε την ελενη
Ειναι μεγαλυτερος φιλε 3 η 4 χρονια απο αυτο που γραφεις.54 χρόνων είναι ο Κωστόπουλος... γεννημένος το 1957..τον είχα νέο στον στρατό το 1984 (για 10 μέρ3ς περίπου πρίν παρει αποσπαση για το ΓΕΕΘΑ βεβαίως βεβαίως)
«Έχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο μέχρι βλακείας»
Μία «πρώτη» απάντηση έδωσε του έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εφημερίδα Real News για τις σκληρές επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από δημοσιογράφους στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του: «Αυτή τη στιγμή σιωπώ και απολαμβάνω τον κανιβαλισμό που μου ασκείται από ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζουν είτε με αντιπαθούν χωρίς όρια, εδώ και χρόνια. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει τη ζωή των άλλων. Έχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο μέχρι βλακείας, αλλά γι'αυτά θα μιλήσω σύντομα εκτενώς. Προσωπικά, δεν γνωρίζω άλλον στον Τύπο που να έβαλε προσωπικά χρήματα στην εταιρεία του. Αν κάνω λάθος, ζητάω συγγνώμη από αυτόν που αδικώ».
«Έχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο μέχρι βλακείας»
Μία «πρώτη» απάντηση έδωσε του έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εφημερίδα Real News για τις σκληρές επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από δημοσιογράφους στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του: «Αυτή τη στιγμή σιωπώ και απολαμβάνω τον κανιβαλισμό που μου ασκείται από ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζουν είτε με αντιπαθούν χωρίς όρια, εδώ και χρόνια. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει τη ζωή των άλλων. Έχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο μέχρι βλακείας, αλλά γι'αυτά θα μιλήσω σύντομα εκτενώς. Προσωπικά, δεν γνωρίζω άλλον στον Τύπο που να έβαλε προσωπικά χρήματα στην εταιρεία του. Αν κάνω λάθος, ζητάω συγγνώμη από αυτόν που αδικώ».
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πώς ο γνωστός εκδότης έχασε την περιουσία του προσπαθώντας να σώσει την εταιρεία του: «Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν περί τα τέλη του 2008, όταν η διαφημιστική δαπάνη παρουσίασε πτώση του επιπέδου του 30%. Η ΙΜΑΚΟ υπολογίζεται ότι από τότε μέχρι σήμερα έχασε 75% των διαφημιστικών της εσόδων από την κυκλοφορία των περιοδικών, ύψους 75% πράγμα που οφείλεται είτε στο κλείσιμο κάποιων ζημιογόνων περιοδικών είτε στη μείωση της κυκλοφορίας που παρουσίασαν όλα τα περιοδικά της χώρας.Από το 2008, η ΙΜΑΚΟ προχώρησε - για να αντιμετωπίσει την κρίση - σε δραματικές μειώσεις κόστους, πρώτη ίσως από τις εκδοτικές εταιρείες, που έφτασαν στο ύψος του 60%. Όμως, η πτώση των εσόδων υπερτερούσε της μείωσης των εξόδων, με αποτέλεσμα το 2010 η εταιρεία να παρουσιάζει ζημίες ύψους 3.600.000 ευρώ, ποσό στο οποίο φαίνεται ότι θα κινηθεί και το 2011. Στους τραπεζικούς κύκλους λέγεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε να καλύψει τα προβλήματα της εταιρείας με την προσωπική του περιουσία. Το 2008 εξαγόρασε, με υποθήκη των σπιτιών του το 36% του μεριδίου του Βίκτωρα Ρέστη.
Το ποσό αυτό ανήλθε σε 13.000.000 ευρώ. Αναγκαστικά, και καθώς ήταν πλέον ο μοναδικός μέτοχος της ΙΜΑΚΟ, δαπάνησε άλλο ένα ποσό 2.000.000 ευρώ για να βγει η εταιρεία από το χρηματιστήριο. Όταν τα πράγματα μέσα στο 2011 χειροτέρεψαν, ο Πέτρος Κωστόπουλος έβαλε κατά τη διάρκεια της χρονιάς - από προσωπικά του χρήματα - άλλα 4.500.000 ευρώ, ενώ τράπεζες έδωσαν δύο δάνεια ύψους 2.000.000 ευρώ με υποθήκευση των σταθμών Nitro FM kai Derti FM, των οποίων η πραγματική αξία στην αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα, πούλησε τον ραδιοσταθμό Sfera, ώστε να καλύψει μισθούς και άμεσες υποχρεώσεις.
ο πετρακος ας το πληρωσει.Ήρθε η ώρα να το πληρώσουμε χρυσό το life-style που λίγο-πολυ όλοι ζήσαμε...τελικά όλα εδώ πληρώνονται.
Ήρθε η ώρα να το πληρώσουμε χρυσό το life-style που λίγο-πολυ όλοι ζήσαμε...τελικά όλα εδώ πληρώνονται.
Μάγκα μου δεν ζήσαμε όλοι το χρυσό το life-style και τα πλαστικά όνειρα, άλλοι από επιλογή άλλοι δεν τους έβγενε, τασπά περί ορέξεος κωλοκυθόπιτα.
Αλλα έσυ διαμηράζεις σόλους τις μαλακίες όπως ο Πάγκαλος με το "μαζί τα φάγαμε"
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Ο κωστόπουλος ήταν πρωτο τραπέζι πίστα, και εγώ ουτε καν στο μπαρ όρθιος