master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Περα απο την πλακα ειναι πολυ καλος ο Μητρογλου και πιστευω οτι θα φανει οπου και αν παει.Ναι....και αντί για Σκοουλς, Φουστέρ για ασσισταδόρο.....
Περα απο την πλακα ειναι πολυ καλος ο Μητρογλου και πιστευω οτι θα φανει οπου και αν παει.Ναι....και αντί για Σκοουλς, Φουστέρ για ασσισταδόρο.....
Έχει φοβερό τελείωμα αλλά είναι αργός ρε γαμώτο....πως θα παίξεις την αντεπίθεση όταν όλοι θα είναι 2 ταχύτητες πάνω από σένα με Μήτρογλού?Είναι πολύ καλός, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.....Περα απο την πλακα ειναι πολυ καλος ο Μητρογλου και πιστευω οτι θα φανει οπου και αν παει.
Ο Ρομπέρτο θα φύγει το καλοκαίρι?
Κρίμα....δεν υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός ή να τον έχει δανεικό για άλλη μια σεζόν???Εννοείται ναι ρε μαν, απ τη στιγμη που έκανε αυτά τα παιχνίδια στο τσου λου κι οχι με παναιτωλικούς και ξάνθες είναι τελειωμένη υπόθεση.
Έχει φοβερό τελείωμα αλλά είναι αργός ρε γαμώτο....πως θα παίξεις την αντεπίθεση όταν όλοι θα είναι 2 ταχύτητες πάνω από σένα με Μήτρογλού?Είναι πολύ καλός, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.....
Κρίμα....δεν υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός ή να τον έχει δανεικό για άλλη μια σεζόν???
Δε νομιζω γιατί ακούγεται ότι θα πάρουμε τον ταταρουσάνου. Ασε που ο κουρτουά θα επιστρέψει στη τσέλσι μάλλον
http://[URL unfurl="true"]www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2014/01/Ronaldo-Cristiano-Xrisi-Balla-dakria-klama-280x250.jpg[/img[/URL]]Δικαιοσύνη
Επίσης τον έχει φροντίσει καλά η Μπάρτσα μέχρι και γκόμενα μινιατούρα, αλλά πολύ καλό μουνάκι του βρήκαν.
Γνωριζονται απο μικρα παιδια και ειναι μαζι απο τοτε..
το μελλον ειναι ο μητρογλου τυπεο μεσσι τελειωσε μια φουσκα ηταν
ο μεσσι τελειωσε μια φουσκα ηταν
o σαμαρας τυπε οχι ο αντωνης ;)το μελλον ειναι ο μητρογλου τυπε
ο αντωνης ειναι παρελθον δηλαδη τυπε?o σαμαρας τυπε οχι ο αντωνης ;)
Πόσες μεγάλες επεμβάσεις να κάνει σε μια σεζόν;εχεις και συ κι αυτος δικιο.....δλδ οι σεντερ φορ ειναι ποδοσφαιριστες και ολοι οι αλλοι τιποτα;ενας τερματοφυλακας δεν μπορει να βγει ποτε;
Πολυ σωστός.Έχει φοβερό τελείωμα αλλά είναι αργός ρε γαμώτο....πως θα παίξεις την αντεπίθεση όταν όλοι θα είναι 2 ταχύτητες πάνω από σένα με Μήτρογλού?Είναι πολύ καλός, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.....