Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα. Εμένα π.χ. η μόνη για την οποία ήμουν repeater ξανά και ξανά ήταν το Χριστινάκι από το Καζακστάν, Φ69. Δεν είναι συνοδός, αλλά δεν έχει σημασία... το repeat του repeat, ω repeat!!!!! Το είχαμε πάει σε άλλα επίπεδα με το Χριστινάκι!Η Adrianna είναι η καλυτερη. Έξυπνη καλλιεργημένη, προσχαρη, γκομενάρα και γι'αυτό έχει repeaters. Αdrianna for the win!!
μονο οι μαλακες με πειραζουνΟοοοο ναι,πήγα σχόλια !!!Παρεπιμπτοντος σε πειράζει;-![]()
κι εδω ..bourdela.com...Με (229 Ψήφοι)
Adrianna 1003 Ψήφοι πως γίνετε ?
Πόσα πλήρωσες ? κάθε ψήφο ?![]()
Σωστα! Τα κοριτσα τα θελουμε να τσιμπουκαλευονται.... κι οχι να τσαμπουκαλευονυαι!μονο οι μαλακες με πειραζουνΟοοοο ναι,πήγα σχόλια !!!Παρεπιμπτοντος σε πειράζει;-![]()
παραυτα μην την τσαμπουκαλεύεσαι χαλαρα
![]()
Ρε πουστρακο της γεννιας μου εισαι? χαχαχαχαχα που το θυμηθηκες το χριστινακη? αχχαχαχα πουστρογεραΕίναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα. Εμένα π.χ. η μόνη για την οποία ήμουν repeater ξανά και ξανά ήταν το Χριστινάκι από το Καζακστάν, Φ69. Δεν είναι συνοδός, αλλά δεν έχει σημασία... το repeat του repeat, ω repeat!!!!! Το είχαμε πάει σε άλλα επίπεδα με το Χριστινάκι!Η Adrianna είναι η καλυτερη. Έξυπνη καλλιεργημένη, προσχαρη, γκομενάρα και γι'αυτό έχει repeaters. Αdrianna for the win!!
Για κάποιους άλλους όχι. Πολύ υποκειμενικό.
οι προμοτορες εχασαν το λογαριασμο..Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται αυτή η παρωδία........
218 ψήφοι και προηγείται με 342 ψήφους !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άργησες αλλά το κανες το σχόλιο ?Με αφορμή το ποστ της Κατερίνας20 στο νήμα της, και μιας και η κάλπη δε μπορεί να αναδείξει νικητή για φέτος λόγω τεχνικών προβλημάτων, σκέφτομαι πως οι αληθινές νικήτριες αυτή τη χρονιά και παράλληλα εκείνες που αξίζουν της εκτίμησης και της προτίμησης μας, είναι όσες κοπέλες σεβάστηκαν τα μέτρα στην καραντίνα και δε δούλεψαν.
Ξέρω ότι δε συμφωνούν όλοι με αυτή την άποψη. Ύστερα από κάποιες ανώφελες αντιπαραθέσεις με τους αγαπούληδες των κοριτσιών που ακόμα δουλεύουν, καταλήγω αποκαμωμένος στο συμπέρασμα ότι ας κάνει ο καθένας ότι κατεβάσει η κούτρα του...... Εγώ προσωπικά πάντως, σκοπεύω μόλις επανέλθω να παίξω μπάλα μόνο με όσες επέδειξαν ΣΘΕΝΟΣ και υπευθυνότητα, γιατί πρώτον νιώθω ότι το περάσαμε μαζί όλο αυτό, και δεύτερον, γιατί ρε γαμώτο το σωστό πρέπει να επιβραβεύεται κάποια στιγμή.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, εχχμμμ, δεν ξέρουμε ποιες είναι αυτές οι κοριτσάρες...
Κατερίνα20 (αυτό το αστεράκι μπορεί να κέρδιζε ούτως ή άλλως)
Έλενα110
Ζετα
XristinaΧΧΧ
Monicaaa
..
...
Άλλες???
οο,τιι σου λέω!
οο,τιι σου λέω!
οο,τιι σου λέω!
Ναι φίλε μου, ό,τι μου λες.....
Να προσθέσω στη whitelist και το απίθανο καυλάκι, τη Tzina22 που απ' ότι βλέπω επίσης δε δουλεύει αυτή την περίοδο.
Κατερίνα20
Έλενα110
Ζετα
XristinaΧΧΧ
Monicaaa
Tzina22
..
...
Άλλες???
χαίρομαι που μπαίνεις στο κλίμα σιγά σιγά. Έχεις κάνει προφίλ εδώ κ 3 βδομάδες, έχεις πάρει θέση σχεδόν σ όλα τα νήματα με ανεξάρτητες κρίνοντας αλλά όταν κρίνεσαι ως δια μαγείας όσοι σε κρίνουν είναι αγαπουληδες και μάλιστα με θράσος παραδέχεσαι ότι δεν έχεις βρεθεί με κάποια από αυτές στη λίστα σου αλλά όταν επανέλθεις δηλαδή απ τις 3 βδομάδες που ήδη υπάρχει λοκ νταουν όπου πρακτικά δεν υπήρχες εδώ, θα επισκεφτείς πρώτη την Κ20 επειδή τήρησε υπεύθυνη στάση κατά τη διάρκεια του κοβιντ.οο,τιι σου λέω!
Ναι φίλε μου, ό,τι μου λες.....
Να προσθέσω στη whitelist και το απίθανο καυλάκι, τη Tzina22 που απ' ότι βλέπω επίσης δε δουλεύει αυτή την περίοδο.
Κατερίνα20
Έλενα110
Ζετα
XristinaΧΧΧ
Monicaaa
Tzina22
..
...
Άλλες???
Προμότορας εγώ? Ας γελάσω
Πάρε εδώ Και το λήγουμε... για τους ψαγμένους του Bowie