james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.252
- Πόντοι
- 2.356
Αγγελική, όλα καλά στο Αγρίνιο;Mr(mister) έγραψα,οπότε πια πρωτιά να πάρω;
Αγγελική, όλα καλά στο Αγρίνιο;Mr(mister) έγραψα,οπότε πια πρωτιά να πάρω;
Δεν είμαι εκείΑγγελική, όλα καλά στο Αγρίνιο;
Attack of the clonesΗ Ιωάννα με 114 ψήφους σταθερά στην πρώτη θέση, μπροστά από την Adrianna με 85 ψήφους. Η Malvina ξεχασμένη στην τρίτη θέση με 75 ψήφους, μάλλον χωρίς καμιά ελπίδα πια για την πρωτιά. Σε σύνολα 544 ψήφων τη 13. ημέρα του διαγωνισμού.
Θα χρειαστούν κι άλλοι ψήφοι, κι άλλοι κλώνοι, κι άλλα πλασματικά προφίλ, αν είναι να επιτύχει η όποια ανατροπή.
ο τυπάρας έκανε νέα γραφειάτη με 10 τώρα.Απαντησα σε ολα για το ποια μεσα στην παράθεση.
Τ'αρχιδια μου θ πάρει. Σαν αυτο κανενα.ο τυπάρας έκανε νέα γραφειάτη με 10 τώρα.
μοίρασε τους σαλιάρηδες κλπ από δώθε και τους προμότερς από κείθε.Τ'αρχιδια μου θ πάρει. Σαν αυτο κανενα.
Αρχιδια, τιποταΈχεις άραγε κανά νέο στο μεταξύ, κάποια εξήγηση, πώς και θάφτηκε το νήμα με την ονομαστική ψηφοφορία, παρά την προηγούμενη έγκριση;
Ευχαριστώ μάτια μου ..αν και όταν πρώτο είδα τον διαγωνισμό (το 2022 νομίζω) ζήτησα να μην παρω μέρος, γενικά ότι έχει να κάνει με βαθμολογίες μου την σπαει,τεσπα,πλέον το διασκεδάζω έχει την πλάκα του..συν ότι παθιαζονται τ αγορια περισσότερο απο τα κορίτσια χαχαχαχα!!Μόλις ψήφισα την @Sexyjoanna το καλύτερο κορίτσι με διαφορά
Βρε αγάπη.. ειλικρινά δεν έχεις βαρεθεί? Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος, just who the hell cares..καμία από εμάς μάλλον..Η Ιωάννα με 114 ψήφους σταθερά στην πρώτη θέση, μπροστά από την Adrianna με 85 ψήφους. Η Malvina ξεχασμένη στην τρίτη θέση με 75 ψήφους, μάλλον χωρίς καμιά ελπίδα πια για την πρωτιά. Σε σύνολο 544 ψήφων τη 13. ημέρα του διαγωνισμού.
Θα χρειαστούν κι άλλοι ψήφοι, κι άλλοι κλώνοι, κι άλλα πλασματικά προφίλ, αν είναι να επιτύχει η όποια ανατροπή.
Η καλοπέραση δεν μετριέται σε ψήφους και ποσοστά αδερφέ,έτσι για την υπενθύμιση άμα σου έχει ξεφύγει. Ειναι κάτι αυθόρμητο και αυθεντικό που μάλλον πολλοί δεν το έχετε..Η Ιωάννα με 114 ψήφους σταθερά στην πρώτη θέση, μπροστά από την Adrianna με 85 ψήφους. Η Malvina ξεχασμένη στην τρίτη θέση με 75 ψήφους, μάλλον χωρίς καμιά ελπίδα πια για την πρωτιά. Σε σύνολο 544 ψήφων τη 13. ημέρα του διαγωνισμού.
Βρε αγάπη.. ειλικρινά δεν έχεις βαρεθεί? Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος...https://www.bbc.com/future/article/20180710-why-the-brain-always-finds-new-problems-and-threats
Η καλοπέραση δεν μετριέται σε ψήφους και ποσοστά αδερφέ,έτσι για την υπενθύμιση άμα σου έχει ξεφύγει. Ειναι κάτι αυθόρμητο και αυθεντικό που μάλλον πολλοί δεν το έχετε..
Νοιαζόμαστε εμείς αγαπημένη μου Μαλβίνα ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ... απλά όπως όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο όλοι μας έχουμε τις προσωπικές μας απόψεις... ... Για να κάνουμε την πλάκα μας!!!!Βρε αγάπη.. ειλικρινά δεν έχεις βαρεθεί? Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος, just who the hell cares..καμία από εμάς μάλλον..
Why your brain never runs out of problems to find
Για μια στιγμη νομιζα οτι ειμαι ο μονος που κραζει για την πρωτιά της.Πολύ ενόχληση βλέπω που Είναι η Ιωάννα πρώτη??? Παιδιά έχουμε πει πολλές φορές.... Οποίος δεν του αρέσει ένα νήμα ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ.... την καλημέρα μου!!!
Καλά εσύ πονάς δεν κράζεις... Αλλά είδες... Κάνω καλή δουλειά... Εσυ ούτε με τους κλώνους δεν κάνεις τίποτα... Αντε φτιάξε κι άλλους!!!Για μια στιγμη νομιζα οτι ειμαι ο μονος που κραζει για την πρωτιά της.
Φίλε μαντολατε σας το είπα και εσένα και του λονδρεζου να μην ασχολείστε άλλο δεν ακούτεΚαλά εσύ πονάς δεν κράζεις... Αλλά είδες... Κάνω καλή δουλειά... Εσυ ούτε με τους κλώνους δεν κάνεις τίποτα... Αντε φτιάξε κι άλλους!!!
Ισχύει. Ε, και;
Ο εθισμός στις ακολασίες, τη σαρκική ηδονή, και τις κοσμικές απολαύσεις με ενδιαφέρει, η ευτυχία όμως προς το παρόν όχι.