Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.850
- Πόντοι
- 28.246
Αναψε και τα δυο προφιλ τα λαμπακια συνδεμενου να δουμε αν εισαι μεσα.εγω μεσα ειμαι......αντε μπες να γελασουμε λιγο.......
Αναψε και τα δυο προφιλ τα λαμπακια συνδεμενου να δουμε αν εισαι μεσα.εγω μεσα ειμαι......αντε μπες να γελασουμε λιγο.......
ε οποτε φαντασου ...χαχαχαχαΈνα θέμα που προέκυψε είναι,
ότι πέρα από τα δεδομένα τριτοτέταρτα προφίλ των όποιων χρηστών του μπου,
ίσως να έχουμε και συνεχή παραγωγή περαιτέρω πλασματικών προφίλ.
Με αποκλειστικό σκοπό τους τη νοθεία. Προφίλ που φτιάχνονται αποκλειστικά για την ψηφοφορία.
Έτσι φτάσαμε τη 13η μέρα του διαγωνισμού κοντά στις 550 ψήφους, ενώ πέρσι ήταν 190 όλο-όλο συνολικά.
απλά πέρυσι δε γαμάγανε ρε παίχτη και τη βγάζανε σελφ-σερβις, ενώ φέτος, έχουνε γαμήσει μέχρι και τις κλειδαρότρυπες του βεσε οι μπίχτες του ιστότοπου ναουμε.ενώ πέρσι ήταν 190 όλο-όλο συνολικά.
κοντα εισαι....φτιαξε κλωνους δικε μου!!!!!!!!!!χαχαχαχααΑναψε και τα δυο προφιλ τα λαμπακια συνδεμενου να δουμε αν εισαι μεσα.
Μου αρεσει ο τροπος που γυρνας την κουβεντα.κοντα εισαι....φτιαξε κλωνους δικε μου!!!!!!!!!!χαχαχαχαα
τι να γυρισω ρε γαβ γαβ....οσο θα βλεπεις Ιωαννα34 θα πονας !!!!!!!!!!!!Μου αρεσει ο τροπος που γυρνας την κουβεντα.
Αγγελική, όλα καλά στο Αγρίνιο;Mr(mister) έγραψα,οπότε πια πρωτιά να πάρω;
Δεν είμαι εκείΑγγελική, όλα καλά στο Αγρίνιο;
Attack of the clonesΗ Ιωάννα με 114 ψήφους σταθερά στην πρώτη θέση, μπροστά από την Adrianna με 85 ψήφους. Η Malvina ξεχασμένη στην τρίτη θέση με 75 ψήφους, μάλλον χωρίς καμιά ελπίδα πια για την πρωτιά. Σε σύνολα 544 ψήφων τη 13. ημέρα του διαγωνισμού.
Θα χρειαστούν κι άλλοι ψήφοι, κι άλλοι κλώνοι, κι άλλα πλασματικά προφίλ, αν είναι να επιτύχει η όποια ανατροπή.
![]()
ο τυπάρας έκανε νέα γραφειάτη με 10 τώρα.Απαντησα σε ολα για το ποια μεσα στην παράθεση.
Τ'αρχιδια μου θ πάρει. Σαν αυτο κανενα.ο τυπάρας έκανε νέα γραφειάτη με 10 τώρα.
![]()
μοίρασε τους σαλιάρηδες κλπ από δώθε και τους προμότερς από κείθε.Τ'αρχιδια μου θ πάρει. Σαν αυτο κανενα.
Αρχιδια, τιποταΈχεις άραγε κανά νέο στο μεταξύ, κάποια εξήγηση, πώς και θάφτηκε το νήμα με την ονομαστική ψηφοφορία, παρά την προηγούμενη έγκριση;
Ευχαριστώ μάτια μου ..αν και όταν πρώτο είδα τον διαγωνισμό (το 2022 νομίζω) ζήτησα να μην παρω μέρος, γενικά ότι έχει να κάνει με βαθμολογίες μου την σπαει,τεσπα,πλέον το διασκεδάζω έχει την πλάκα του..συν ότι παθιαζονται τ αγορια περισσότερο απο τα κορίτσια χαχαχαχα!!Μόλις ψήφισα την @Sexyjoanna το καλύτερο κορίτσι με διαφορά
Βρε αγάπη.. ειλικρινά δεν έχεις βαρεθεί? Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος, just who the hell cares..καμία από εμάς μάλλον..Η Ιωάννα με 114 ψήφους σταθερά στην πρώτη θέση, μπροστά από την Adrianna με 85 ψήφους. Η Malvina ξεχασμένη στην τρίτη θέση με 75 ψήφους, μάλλον χωρίς καμιά ελπίδα πια για την πρωτιά. Σε σύνολο 544 ψήφων τη 13. ημέρα του διαγωνισμού.
Θα χρειαστούν κι άλλοι ψήφοι, κι άλλοι κλώνοι, κι άλλα πλασματικά προφίλ, αν είναι να επιτύχει η όποια ανατροπή.
![]()
Η καλοπέραση δεν μετριέται σε ψήφους και ποσοστά αδερφέ,έτσι για την υπενθύμιση άμα σου έχει ξεφύγει. Ειναι κάτι αυθόρμητο και αυθεντικό που μάλλον πολλοί δεν το έχετε..Η Ιωάννα με 114 ψήφους σταθερά στην πρώτη θέση, μπροστά από την Adrianna με 85 ψήφους. Η Malvina ξεχασμένη στην τρίτη θέση με 75 ψήφους, μάλλον χωρίς καμιά ελπίδα πια για την πρωτιά. Σε σύνολο 544 ψήφων τη 13. ημέρα του διαγωνισμού.
![]()
Βρε αγάπη.. ειλικρινά δεν έχεις βαρεθεί? Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος...https://www.bbc.com/future/article/20180710-why-the-brain-always-finds-new-problems-and-threats