kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.720
- Πόντοι
- 456
1)οσο καλη και να ειναι η ιωαννα34 ,εαν δεν μπορω να συνευρεθω μαζι της δεν με ενδιαφερει. οσο βλεπω τις φωτογραφιες της μαλβινας , τοσο θελω να τη γλυψω απο πανω μεχρι κατω.οσο περισσοτερο βλεπω την σεξυ τζο στα βιντεακια της τοσο περισσοτερο θελω να παρω τον κωλο της .οσο θυμαμαι οτι κοντεψα να βγαλω αιμα αντι για σπερμα με την τεα τοσο περισσοτερο θελω να την ξαναδω. οσο την καταβρηκα με την μαρινα 60 κι ας ειχα μονο 80 ευρω να διαθεσω τοσο θα την ψαχνω οταν εχω λιγα λεφτα.οσο θυμαμαι ποσο με ξεκουρασε η στεφανια τοσο περισσοτερο θελω να με ξαναπιασει στα χερια της .οσο βλεπω τα βυζια της αννας πιπινακι τοσο περισσοτερο θελω να τα θηλασω .(οι κοπελες αναφερονται παραδειγματικα γι αυτο και παραθετω και ονοματα εκτος διαγωνισμου) .να μπω στη διαδικασια να διαλεξω ? ασκοπο...
2)δλδ . τωρα οι κλωνοι δεν μπορουν να ψηφισουν παραπανω απο μια φορα ? εαν εχω 4 λογαριασμους και ριξω 4 ψηφους στην Χ κοπελα ,δεν επηρεαζω το αποτελεσμα και παλι ? νεος διαγωνισμος ?ασκοπο....
3)
γνωμη μου.
2)δλδ . τωρα οι κλωνοι δεν μπορουν να ψηφισουν παραπανω απο μια φορα ? εαν εχω 4 λογαριασμους και ριξω 4 ψηφους στην Χ κοπελα ,δεν επηρεαζω το αποτελεσμα και παλι ? νεος διαγωνισμος ?ασκοπο....
3)
ολες κανουν λεφτα .ακομη και οι πιο "χαζες" .Ορισμένες κοπέλες ψηλά στη λίστα τα δυο-τρία προηγούμενα χρόνια ήταν πρωτύτερα ανύπαρκτες και τώρα έχουν χτίσει φήμη και όνομα. Έχουν κάνει δωμάτια και βγάλαν λεφτά, που θα θέλαν να τα ´χαν κάνει άλλες.
γνωμη μου.