Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 383
- Πόντοι
- 301
Δεν είχαμε ενημέρωση από τον ρεπόρτερ σήμερα πάντως.
Μαλβινα σορυ απο εμενα τωρα !!
αυτος ο τυπος εχει θεμα μεγαλο με την Ιωαννα για πολυ συγκεκριμενο σκοπο!!!!!! πιστευω ολοι τον εχουν παρει χαμπαρι τι προσπαθει να κανει με τις μαλακιες που γραφει!!!!
αλλα φιλε μου ο,τι και να κανεις η Ιωαννα34 θα σου προκαλει εφιαλτες !!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ !!!!
Αννουλα μην του δινεις βαση.....ξερει τι κανει και τι γραφει ο τυπος......εχει τον σκοπο του !!!!!!
κανονισε να αφησεις να βγει πρωτη η Ιωαννα.......αντε πιασε δουλεια........
Ρε τι ζούυυυυυμε ρε....
το ειπα φιλε μου ξεκιναει η οδυσεια βλεπω τον φιλο @pastelios να μετανομαστει σε μαντολατοςΚαπάρωσε η Adrianna τη δεύτερη θέση στο μεταξύ με 75 ψήφους, αφήνοντας τη Malvina τρίτη με 71 ψήφους.
Σε σύνολο 493 ψήφων.
στον τελικο ποσες προκρινονται? 10?Καπάρωσε η Adrianna τη δεύτερη θέση στο μεταξύ με 75 ψήφους, αφήνοντας τη Malvina τρίτη με 71 ψήφους.
Σε σύνολο 493 ψήφων.
οσες και να ειναι ακομη και να προστιθονται οι διαφορετικοι ψηφοι σε ενα συνολο η νικητρια ειναι μιαστον τελικο ποσες προκρινονται? 10?
Για πες μας για εσένα ποια είναι η νικήτρια;οσες και να ειναι ακομη και να προστιθονται οι διαφορετικοι ψηφοι σε ενα συνολο η νικητρια ειναι μια
δεν μπορω να αποκαλυψω τετοιο μυστικο θα με κυνηγαει μετα η μοσσαντ να με σκοτωσειΓια πες μας για εσένα ποια είναι η νικήτρια;
Μάλιστα. Μας έπεισες.δεν μπορω να αποκαλυψω τετοιο μυστικο θα με κυνηγαει μετα η μοσσαντ να με σκοτωσει
εδω μεσα φιλε μου τα μελη δεν δουλευουν ειναι ολοι εισοδηματιες...οποτε περι χρηματων κλπ το αφηνω ασχολιαστονα κανω μια ερωτηση, με τετοια αναλυση για το τιποτα εδω μεσα , ποτε βρισκεται χρονο να δουλεψετε να βγαλετε λεφτα να κανετε ραντεβου χαχαχαχαχαχα
μακαρι να κοιτατε και τα ψηφοδελτια και τα προεκλογικα προγραμματα των κοματων οταν πατε να ψηφισετε
Δηλαδή εσύ όταν πας να ψηφίσεις κάθεσαι διαβάζεις τα "θα τους " ? Δεν σου φτάνουν τα πεπραγμένα τους στην χρονική διάρκεια 4ετιας,8ετιας που έχουν κάνει για να ξέρεις τι θα ψηφίσεις?Όσο για το που βρίσκουμε τα λεφτά, χρόνο, θέλει μυαλό και σύνεση στην οικονομική διαχείριση.να κανω μια ερωτηση, με τετοια αναλυση για το τιποτα εδω μεσα , ποτε βρισκεται χρονο να δουλεψετε να βγαλετε λεφτα να κανετε ραντεβου χαχαχαχαχαχα
μακαρι να κοιτατε και τα ψηφοδελτια και τα προεκλογικα προγραμματα των κοματων οταν πατε να ψηφισετε
Ευχαριστω πολυ,μου φτιάχνετε τη διαθεση διαβάζοντας τέτοια για μεναΠέρα απ' τον χαβά, εγώ ψήφισα την Αγγέλω μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη, δεν την έχω δει άλλωστε ποτέ, δεν της έχω μιλήσει, δεν της έχω καν στείλει μύνημα και αν την δω στον δρόμο, δεν την γνωρίζω ούτε προφανώς και εκείνη εμένα. Όλη όμως αυτή η συσσωρευμένη (ανούσια) κραξιματική που τρώει στο thread της από ηλίθιους που θέλουν να κάνουν καυλάντα πάνω στο ψωμί της με κάνει να έχω ακόμα καλύτερη άποψη για αυτήν. Φαίνεται κιόλας καλό και ξηγημένο παιδί. Θα ξαναγινόμουν εύκολα παρθένος για να με κάνει άντρα εκείνη... Ελπίζω να βρεθεί στο μέλλον η ευκαιρία για να την δω.
Εγω χωρίς φακελάκι δεν ψηφίζωΚαλησπέρα ντιμπέιτ πότε θα γίνει ; Θέλω να ακούσω τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κοριτσιών αλλιώς δεν ψηφίζω . Τι όνειρα έχουν , τι θα κάνουν για τον τόπο, τι θα γίνει με την κίνηση στους δρόμους , πως θα πατάξουν την φοροδιαφυγή κλπ. Θέλω θέσεις.
Α και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για διαγωνισμό για το πιο σέξυ μέλος, θα ηθελα να παρακαλέσω να μην πραματοποιηθεί αυτος ο διαγωνισμος ή έστω να μην ειναι υποψήφιος. Αρκετά προβλήματα έχω ήδη , δεν θέλω άλλα. Γιατί σε περίπτωση που ειμαι υποψήφιος ειναι βέβαιο οτι θα σαρώσω τα βραβεία και με ρεκορ ψηφων, οποτε μετά θα πρέπει να ανεβάσω και το κασέ μου. Θα έχω τα κανάλια να με κυνηγάνε για συνέντευξη, τα κορίτσια δεν θα με αφήνουν σε ησυχία, (ηδη επικρατει λαοθάλασσα), ενώ θα πρέπει να κυκλοφορώ με περούκα και γυαλιά στο δρομο μεταμφιεσμένος για να μην με αναγνωρίζουν οι φαν μου.
Θα ηθελα να διατηρησω ενα low profile, να παραμείνω ενα χαμηλό και ταπεινό χαμομηλάκι. Θέλω να αποτινάξω πια απο πάνω μου τον όρο του sex symbol , κουράστηκα πια να τον κουβαλάω τόσα χρόνια. Παρακαλώ πολύ να καταλάβετε το δράμα μου και να με βγάλετε απο την δύσκολη θέση.
Σίγουρα το ότι γράφεις και συμμετέχεις εδώ μέσα, ενώ τρως τα μούτρα μας στην μάπα έτσι και αλλιώς τόσες ώρες στην δουλειά, δείχνει κάτι πολύ καλό. Άλλες συνάδελφοί σου δεν θα ήθελαν να μας βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς εκτός δουλειάς και πάρα πολύ λογικά. Αυτό σημαίνει ότι για εσένα είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από απλή δουλειά.Ευχαριστω πολυ,μου φτιάχνετε τη διαθεση διαβάζοντας τέτοια για μενα