πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.083
- Πόντοι
- 12.056
Ε όχι δεν νομίζω.Παραείναι κιτς τούτο.
Εδώ μιλάμε για λεφτά αισθήματα.
•
Ε όχι δεν νομίζω.Παραείναι κιτς τούτο.
Εδώ μιλάμε για λεφτά αισθήματα.
•
κανενα δεν υπερασπιζομαι και στα παπα(ρ)ια μου κιολας... εδω λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ειτε τα ελεγες εσυ ειτε ο παστελιος...Μην ασχολείσαι με μένα, φίλε, εγώ είμαι εντάξει.
Υπερασπίσου καλύτερα τον Παστέλιο, που περνάει δύσκολα.
Μόλις δράσουν οι γνωστοί άγνωστοι τον βλέπω να είναι εδώ.Αλληλεγγύη για τον Παστέλιο !
Προτείνω αυτό.
Θα περνάω καλά...
δεν θα φαω απο την στεναχωρια μου !!!!!!!!!Μην το ψάχνουμε τώρα άλλο...
Βρήκες το μπελά σου.
Πάρτο απόφαση.
δεν μπορουσε να ειναι ανεξαρτητη η Daizy Duke..........Ούτε μία εβδομάδα από την έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού της χρονιάς μεταξύ των ανεξάρτητων συνοδών, και παραλίγο να έχουμε έκτροπα.
Οπτικοακουστική εναλλαγή στα θέματα περί πηδήματος, με ένα άλμα του Στρατηγού Λη.
Απ την αλλη δε καταλαβαινω γιατι καποια που αποδεδειγμενα εχει καλες υπηρεσιες πρεπει να θελει σωνει κ καλα να βγει πρωτη. Κονομαει; Κανει αυτο που θελει συνειδητοποιημενα; Γιατι να θελει το μεγαλείο και την κορώνα;Αυτό που παρατηρω εδω φετος ειναι οτι καποιοι βγαζουν εσκεμμενα για πικαρισμα μια ξινιλα προς καποια προσωπα κοπελες εχοντας σιγουρα τους λογους τους.
ολα για χαβαλε ειναι απλα ορισμενοι δεν ξερουν τι ειναι χαβαλες.........Απ την αλλη δε καταλαβαινω γιατι καποια που αποδεδειγμενα εχει καλες υπηρεσιες πρεπει να θελει σωνει κ καλα να βγει πρωτη. Κονομαει; Κανει αυτο που θελει συνειδητοποιημενα; Γιατι να θελει το μεγαλείο και την κορώνα;
Πιστευω πως ισως τελικα καποια πραγματα γινονται για να φαινεται ποιος ειναι ποιος και τι ακριβως προσπαθει να κανει με συγκεκριμενες συμπεριφορες.
Οποιος καταλαβε καταλαβε.
Και αληθεια τι σημαινει αν βγει πρωτη φετος που περυσι ηταν δευτερη η πρωτη περυσι επεσε σε υπηρεσιες;
Γι αυτο τυποι επιμενω στο νημα hall of fame bourdela για να τελειωνουμε.
Τα μαδομουνια τα θελουμε λαιβ οχι διαδικτυακα..
Σωστα απλα δεν εχουμε ολοι το ιδιο χουμορ ή αισθηση του χαβαλέ τυπε. Μερικες φορες κατανταμε κουραστικοι επαναλαμβανοντας την ιδια πλακα οπως λες συνεχειαολα για χαβαλε ειναι απλα ορισμενοι δεν ξερουν τι ειναι χαβαλες.........
πιο σωστα μερικοι δεν εχουν καθολου χιουμορ !!!!!!!!Σωστα απλα δεν εχουμε ολοι το ιδιο χουμορ ή αισθηση του χαβαλέ τυπε. Μερικες φορες κατανταμε κουραστικοι επαναλαμβανοντας την ιδια πλακα οπως λες συνεχεια
Σωστα. Εγω μιλαω σχεδον παντα ειδικα κ οχι γενικαπιο σωστα μερικοι δεν εχουν καθολου χιουμορ !!!!!!!!
ετσι πρεπει τυπε μου...ολα στα μουτρα!!!!!!!!Σωστα. Εγω μιλαω σχεδον παντα ειδικα κ οχι γενικα
Ξερεις υπαρχει παντα ενα οριο ακομα κ πισω απ το σεντονι της ανωνυμιας που τουλαχιστον σε κανει πιο ηθικό σαν ανθρωπο απο ενα σημειο κ επειτα. Θα πρεπε κατα καποιο τροπο να το ξερουμε οκοι αυτο εδω μεσα παρολο το χαοςετσι πρεπει τυπε μου...ολα στα μουτρα!!!!!!!!
αυτο ξαναπεστο!!!!!!!!!!!!Ξερεις υπαρχει παντα ενα οριο ακομα κ πισω απ το σεντονι της ανωνυμιας που τουλαχιστον σε κανει πιο ηθικό σαν ανθρωπο απο ενα σημειο κ επειτα. Θα πρεπε κατα καποιο τροπο να το ξερουμε οκοι αυτο εδω μεσα παρολο το χαος
Η Ιωάννα προηγείται με 94 ψήφους επί συνόλου 429.
Ρίξτε και μια πιο προσεκτική ματιά στα κορίτσια μας με μηδέν ψήφους, προτείνω. Δεν είναι πια τόσες όσες αρχικά, αλλά είναι ακόμη αυτήν την ώρα είκοσι-δύο κοπέλες που δεν έχουν δει ψήφο ως τώρα.