Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.587
- Πόντοι
- 8.346
Ζω για αυτο το μαδομουνιΜπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς ψηφοφορία για το πιο sexy μέλος? Ή θα αρχίσετε κι εκεί για κλώνους?
Ζω για αυτο το μαδομουνιΜπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς ψηφοφορία για το πιο sexy μέλος? Ή θα αρχίσετε κι εκεί για κλώνους?
Όχι μαρεσουν τα καφέ μάτια, τα θεωρώ πιο ζεστάΚιαλλες εχουν ωραια ματια και τσιμπουκωνουν καλυτερα, trust me.Συνηθη βεντουζοτεχνικη εχει, τιποτα το ιδιαιτερο.Δεν ειναι 20, παραπανω απο 25 ειναι, δουλευει πολλα χρονια σε γραφειο.σε ειδε οτι γουσταρεις και σου πουλησε παραμυθι.Μην τσιμπας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε βαλε κανα χρωματιστο φακο και συ, βλεπεις,πουλα το μπλε
Ε και που το ξέρεις ρε αγάπη ταυτότητα της ζήτησες? Αν ήθελα να λέω ότι είμαι 22 θα περνούσε άνετα και είμαι 26, y'all are a lil gullibleΤο 20 το είπα τρόπος του λέγειν πάνω από 25 δεν είναι πίστεψε με την έχω πάρει ένα σωρό φορές
Να σου φέρουμε σύννεφο να πεσεις??γιατι ερχονται σε ραντεβου μελη εχοντας αποκαλυψει το νικ νειμ τους
YES PLEASEΜπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς ψηφοφορία για το πιο sexy μέλος? Ή θα αρχίσετε κι εκεί για κλώνους?
Ναι?γιατι ερχονται σε ραντεβου μελη εχοντας αποκαλυψει το νικ νειμ τους
Ούφ..και νόμιζα ότι λέμε βλακείες να περνάει η ώρα..γιατι ερχονται σε ραντεβου μελη εχοντας αποκαλυψει το νικ νειμ τους
Εχει εθιστει στα σαλιαΑφού δεν σου κάλυψα τα θέλω σου πριν λίγο το πες
Δεν την πηρα απο ντιβα, δε δουκευε καν εκει.και απο το γραφειο που την πηρα δε παιρνουν ανηλικες.Ενιγουει εχεις κολλησει και δεν εχω καμια εμμονη να σε πεισω.Προσεχε απλα γιατι σε βλεπω ευπιστο/ενθουσιωδηΚαι γιατί να μην έχεις φάει εσύ παραμυθά και να ήταν πιο μικρή? Άλλωστε στο athens diva ήταν αρκετές ανηλικες επίσης ακόμα και έτσι είναι 24
Καραστημένος κι από τα στοιχήματα...β) Τέρμα Μούφα
εδω φιλε μου παλαιο μελος φορουσε μπλουζακι με το νικ νειμ του και επαιρνε σβαρνα τους οικους ανοχης και ελεγε θα σου γραψω εγω καλη κριτικη και θα φουλαρι το μαγαζιΝα σου φέρουμε σύννεφο να πεσεις??
Τα Θέλω μου.. εχουνε να κάνουνε με την διάρκεια σε μια επαγγελματική σχέση. Τουλάχιστον οσο αναφορά εμένα. Φταίω Εγω.. γιατί οταν σε γνώρισα και έπρεπε να διαχειριστώ την επαγγελματική μας σχέση.. έκανα λάθη διοτί δεν είχα καθαρό μυαλό . Γνωρίζεις...Οι επαφές μας δεν συνεχίστηκαν. Επομένως δεν σε ψήφισα διότι τα ραντεβού μας ηταν ελάχιστα.Αφού δεν σου κάλυψα τα θέλω σου πριν λίγο το πες
Φίλε κ όμως εσύ δεν ξέρεις τα πράγματα ως έχουν εμένα η ηλικία έτσι καξ αλλιώς δεν μου λέει κάτι ακόμα και 30 να είναι αν μοιάζει έτσι δεν με νοιάζει ωστόσο ξέρω ότι ειναι 23-24Εχει εθιστει στα σαλια
Δεν την πηρα απο ντιβα, δε δουκευε καν εκει.και απο το γραφειο που την πηρα δε παιρνουν ανηλικες.Ενιγουει εχεις κολλησει και δεν εχω καμια εμμονη να σε πεισω.Προσεχε απλα γιατι σε βλεπω ευπιστο/ενθουσιωδη
Δεν με νοιάζει αν με ψήφισες. Μου φάνηκαν απλά αντιφατικά τα λόγια σουΤα Θέλω μου.. εχουνε να κάνουνε με την διάρκεια σε μια επαγγελματική σχέση. Τουλάχιστον οσο αναφορά εμένα. Φταίω Εγω.. γιατί οταν σε γνώρισα και έπρεπε να διαχειριστώ την επαγγελματική μας σχέση.. έκανα λάθη διοτί δεν είχα καθαρό μυαλό . Γνωρίζεις...Οι επαφές μας δεν συνεχίστηκαν. Επομένως δεν σε ψήφισα διότι τα ραντεβού μας ηταν ελάχιστα.
I don't think y'all fragile egos will take it man hahahahΕιναι ωραια ιδεα ψηφοφορια για μελος απο τις κοπελες.Το sexy κριτηριο δε ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι.Κατι πιο συγκεκριμενο π.χ πιο ευχαριστος στο ραντεβου η κατι παρομοιο θα ταν πιο καλος τιτλος πιστευω.Συμφωνω στο σνοιχτη ψηφοφορια με 1-2 ψηφους οχι 5 10 100
Νομίζω οτι έχεις μια καλύτερη εικόνα για το χαρακτήρα μου. Πιο Προσωπική.. Σου εύχομαι τα καλύτερα.Δεν με νοιάζει αν με ψήφισες. Μου φάνηκαν απλά αντιφατικά τα λόγια σου
I don't think y'all fragile egos will take it man hahahah
Ναι ρε παιδι μου νταξει σταρχιδια μας κιολας η ηλικια.Παραδειγμα στο φερα για να δεις οτι σου λεει παπατζες.Δε σε πεισα τι να κανουμεΦίλε κ όμως εσύ δεν ξέρεις τα πράγματα ως έχουν εμένα η ηλικία έτσι καξ αλλιώς δεν μου λέει κάτι ακόμα και 30 να είναι αν μοιάζει έτσι δεν με νοιάζει ωστόσο ξέρω ότι ειναι 23-24
Moi aussiΝομίζω οτι έχεις μια καλύτερη εικόνα για το χαρακτήρα μου. Πιο Προσωπική.. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Προσωπικα ειμαι οκ.Και εχω μοτο πως καλοπιστη κριτικη γενικα παντα καλο κανει.Ο λογος που ΔΕΝ θα το κανετε ειναι οτι θα δυσαρεστηθουν πελατακια που νομιζουν οτι εχουν προνομιακες σχεσεις με καποιεςΔεν με νοιάζει αν με ψήφισες. Μου φάνηκαν απλά αντιφατικά τα λόγια σου
I don't think y'all fragile egos will take it man hahahah