dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
χωρις να εχω διαθεση να σε απογοητευσω,η μονη λυση ειναι να κανεις διακοπη και να την κανεις γρηγορα πριν σε καβαλησει και αλλος λογαριασμος.απο δικη μου εμπειρια με τον οτε,με πηραν τηλεφωνο οταν εληγε η συμβαση μου,ωστε να ανανεωσουμε για τον επομενο 1 1/2 χρονο με μειωμενη τιμη κτλ.αντι αυτου,ο επομενος λογαριασμος ηταν γυρω στα 130-140(δε θυμαμαι ακριβως)ευρω.οταν πηρα τηλ να δω τι συμβαινει μου ειπαν πως θα ακουσουν τις καταγεγραμμενες κλησεις ωστε να δουν τι συνεβη.αποτελεσμα ηταν να με παρουν υστερα απο 20 μερες διαδικασια και αφου με ειχε καβαλησει το επομενο μισο παγιο(δηλαδη ο μηνας και οχι το διμηνο που εχει ο οτε),που περιλαμβανε οτε τβ,ιντερνετ,τηλ και να μου πουν οτι κληση που να συμφωνησαμε σε νεο πακετο δεν υπαρχει... :S :S :S.οταν πηγα να πληρωσω και να "τσαμπουκαλευτω" στο καταστημα του οτε,φυσικα και δε βρεθηκε ακρη και μαλλον εδειχνα σαν τον τρελο του χωριου.απο κει και περα,πηγα κι εκανα αιτηση στη φορθνετ και αμεσως με πηραν απο τον οτε και μου εκαναν νεα προσφορα που περιλαμβανε "οτε τβ,ιντερνετ,τηλ με απεριοριστα σταθερα και καποιες ωρες κινητα για 2 χρονια" καθως και γεμισμα 2 καρτοκινητων κοσμοτε για ενα χρονο στην τιμη των 28,90.δεν το δεχθηκα,πολυ καλη προσφορα αλλα να πανε να γαμηθουν