g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
χαχαχαχα καμια σχεση με τις φωτο?
Καμια φορα λεω τι μαλακας ειμαι που δεν μπορω να ξεκοψω απο μπουρδελα,βιζιτες κτλ αλλα μετα μιλωντας με τυπους σαν και σενα λεω δεν γαμιεται, υπαρχουν και χειροτερα.κανεις δεν σου ειπε να μην κανεις promotion και καλα εκανες που την ανεφερες αλλα αναφερθηκες περι καθαριοτητα πως το ξερεις?αφου δεν εχεις παει μαζι της, δικα σου λεγομενα ειναι.αυτο εννοουσα....
Καμια φορα λεω τι μαλακας ειμαι που δεν μπορω να ξεκοψω απο μπουρδελα,βιζιτες κτλ αλλα μετα μιλωντας με τυπους σαν και σενα λεω δεν γαμιεται, υπαρχουν και χειροτερα.
χαχαχαχα καμια σχεση με τις φωτο?
Μακριαααααα!!!
Ζηταει 100€ το 2ωρο.
Full προγραμμα, αλλα ακομα το σκεφτομαι.
Γνωριζει κανεις κατι?
Τελικα ξερεις κανεις στα σιγουρα τι παιζει???? Αξιζει ??? Σε ποια περιοχη (δικο της χωρο) ????Κανενα τηλεφωο....
Ζηταει 100€ το 2ωρο.
Full προγραμμα, αλλα ακομα το σκεφτομαι.
Γνωριζει κανεις κατι?
τυπε βαζω στοιχημα οτι θα της δεις κανα βραδι στο τριγωνο ή περιξ και θα κανει τα ιδια με 20 ευρω
Τελικα ξερεις κανεις στα σιγουρα τι παιζει???? Αξιζει ??? Σε ποια περιοχη (δικο της χωρο) ????Κανενα τηλεφωο....
ειχαν φτασει στο 50ρικο οι μαυρες τυπε?Ρε φίλε η τύπισα έκανε πιάτσα στην πατησίων πριν από 2-3 χρόνια.
Λέγεται Αλίνα έχει και FB.
Του 50ρικου το πολύ.
Από εκεί και πέρα τι θες ? Το τηλέφωνο ?
Ρε φίλε η τύπισα έκανε πιάτσα στην πατησίων πριν από 2-3 χρόνια.
Λέγεται Αλίνα έχει και FB.
Του 50ρικου το πολύ.
Από εκεί και πέρα τι θες ? Το τηλέφωνο ?
τυπε βαζω στοιχημα οτι θα της δεις κανα βραδι στο τριγωνο ή περιξ και θα κανει τα ιδια με 20 ευρω
δεν το περιμενες τυπε?Οπα οπα μη βαρας..... ΑΚΥΡΟ.......πατησιων και πιατσα αστα να πανε....
ειχαν φτασει στο 50ρικο οι μαυρες τυπε?
μωρε μπραβοοοοοο
δεν το περιμενες τυπε?
Ειπα μηπως ηταν η εξαιρεση στον κανονα με τα μαυρακια.
Ειπα μηπως ηταν η εξαιρεση στον κανονα με τα μαυρακια.
πρόστυχο μπαζο-μιλφ, στην αρχή μου τα ελεγε ολα καλά, ήθελε δωρακι, αλλα τα έκανε όλα κλπ,
μετα σταματησε να μου μιλαει
εχει κανεις δοκιμάσει?