παιζει τηλεφωνο ???
Στη φωτο που την βλεπω φαινεται καλυτερη και απο κοντα...
Ειναι παντως η κοντη για δυνατο σφυροκοπημα.
παιζει τηλεφωνο ???
παιζει τηλεφωνο ???
την εχεις φαει?....εμενα μου λεει θελω να σε δω σε σκαιπ,και δεν εχω,ουτε ασχολουμαι...Στη φωτο που την βλεπω φαινεται καλυτερη και απο κοντα...
Ειναι παντως η κοντη για δυνατο σφυροκοπημα.
την εχεις φαει?....εμενα μου λεει θελω να σε δω σε σκαιπ,και δεν εχω,ουτε ασχολουμαι...
την εχεις φαει?....εμενα μου λεει θελω να σε δω σε σκαιπ,και δεν εχω,ουτε ασχολουμαι...
μου φαινεται, η επομενη κινηση ειναι να κανω προφιλ στο μπαντου...εχει περασει πανω απο χρονο.
Απο το badoo κανονησαμε τοτε.2 φορες πηγα.Καλη ηταν.
μου φαινεται, η επομενη κινηση ειναι να κανω προφιλ στο μπαντου...
εχω γαμησει απο εκει εγω μαγκες!θελει τροπο ,οχι κοπο....
ειπα να την δοκιμασω με 25 μονο μασαζ λεει, αλλα μου εκατσε στραβη και θα προσπαθησω σημερα να την δω. θα ενημερωσω.......Αυτή με το 25 ευρω μασαζ (ΜΟΝΟ) καπου στα δικαστηρια εχει τεσταριστει; Φωτο badoo μουφα, το κινητο που δινει βγαζει Fb παλι ακυρο προφιλ
Συμφωνώ και επαυξάνω!!Πολύ σωστά τα λες!! Επίσης ο περιορισμός του να στελνεις μόνο 2 μηνύματα σε μια κοπέλα-αν δεν απαντήσει κόβεσαι-είναι ένα ακόμα τεράστιο πρόβλημα!Θελει πολλα...........δεν ειναι τοσο απλα στο βαδου! Και χρονο και κοπο για τις μη επαγγελματιες,μην παραμυθιαζεστε.....θα κάτσουν φασεις αν εισαι εξυπνος αλλα θα σου γινουν τα αρχιδια τουμπανο.......
Περίεργη φάση,έστειλα 2 μηνύματα-αν δεν σου απαντήσει η κοπέλα σε μπλοκάρει το σύστημα και δεν μπορεις να ξαναστείλεις-και δεν μου απάντησε.Το δεύτερο ήταν του στυλ-πως μπορώ να σε βρω-.αυτο ειναι για μενα..οποιος εχει μιλησει η εχει τηλ επικοινωνιας,και παιζει μπαλα βεβαια η συγκεκριμενη,ας στειλει πμ....
Στα 100 χωρίς λοκό... κομοδινέ... με τα ίδια κιλά βρήσκεις πολύ πιο φθηνα