tteautteau231996
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
ξερουμε κατι;
dahoo σε θελουμε στις ανεξαρτητες αμεσα!Φαινεται ωραιο μιλφονιον ομως. Να σου πω, πως σου φανηκε, διεκπαιρεωτικη η οχι ? Με dfk πως τα παει ?
Και σε ποια απο ολες τις φωτο μοιαζει ? Ειναι σα να εχει 100 διαφορετικες προσωπικοτητες
Που να τα προλαβω ολα ?
ειναι τις δουλειας ........100 ευρω ..................κοντουλα .................δεν κατεχει το στοματικο ..........γενικα μετρια παργματα ....παντα συμφωνα με τιν γνωμη μου , ή οποια μπορει να μην ειναι αντικειμενικη για καποιον αλλο που τιν εχει δοκιμαση
να εισαι καλα ευχαριστω παρα πολυ..ειναι τις δουλειας ........100 ευρω ..................κοντουλα .................δεν κατεχει το στοματικο ..........γενικα μετρια παργματα ....παντα συμφωνα με τιν γνωμη μου , ή οποια μπορει να μην ειναι αντικειμενικη για καποιον αλλο που τιν εχει δοκιμαση
Δουλευει σε ενα κωλομπαρο στην χαμοστερνας , κατι 2000
...και γω το εσκιζα!!!...για βρωμικα,και σκληρα πραγματα...φατσα για πολυ τσοντα!!!!Μια χαρά βρωμοσκυλο ειναι,το θέλω!
Mηπως στο 2000 πχ στην καλλιρροης?Στην χαμοστερνας δε θυμαμαι να εχει καποιο μπαρ,εκει μενω...
Δουλευει σε ενα κωλομπαρο στην χαμοστερνας , κατι 2000
Σου χρωσταει λεφτα?ξερει κανεις τπτ?υπαρχει λογος...
πως μπορω να την βρω βρε φιλε μου αυτην?
η συγκεκριμενη εργαζεται σε ενα σπιτι στη κηφησια...μια φορα τη βδομαδα εχει ρεπο και ψαχνει εναν αγαπητητικο ....δεν εχει απαιτησεις...εγω την εβγαλα εξω ενα σαββατο ,πηγαμε ξενοδοχειο και τα εκανε ολα...παει και με την οπισθεν...50αρα καλοδιατηρημενη....οπως στις φωτο!
Mηπως στο 2000 πχ στην καλλιρροης?Στην χαμοστερνας δε θυμαμαι να εχει καποιο μπαρ,εκει μενω...
λες να πουλησε ζιγκολικι ο κουκος τυπε?Σου χρωσταει λεφτα?